SKRIVET: 2011-08-13, kl 21:57:19 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

hej igen!

Trodde det var läääängesen jag bloggade men det var ju inte så längesen ändå.

Vi kom hem idag från en mini-semester i Eskilstuna/Hallstahammar/Västerås & vi har haft det underbart :D
I torsdags kväll sa Daniel till Casper "du måste gå och lägga dig nu och vi ska upp tidigt imorgon". Casper lyssnade lite för bra, han vaknade 5!
Vi åkte hemifrån 7. Casper sov 50 min i bilen. Kom fram redan 9.15 så vi åt lite frukost osv.. 10 öppnade Parken Zoo. Casper tyckte det var så kul med alla djuren & han hade lätt kollat längre på varje djur. Hade nog behövt en till dag för hans skull men men..

Vi åt lunch & sen blev det karusell-åkande för hela slanten. vi var tveksamma ifall Casper ens skulle vilja åka för han har varit så feg dom sista månaderna men inte då. Han åkte hur många ggr som helst =)
Runt 17 lämnade vi parken. Åkte till hotellet & checkade in. Sen åkte vi & letade mat. Blev en thai-restaurang. Gött! Och Casper gillade :)

Idag gick vi till ett "mini-zoo" nära hotellet. Klappade lite kaniner.
Sen gav vi oss av till Västerås där Filip, Donna, Bengt, Casper & Daniel badade i Mälaren. Blev en snabbis på Ikea men mest för att äta lunch. Sen åkte vi hem. Casper tittade på film i bilen en stund (underbart med dvd i bilen!) & sen sov han över en timme. Galet trött! =) Och jag är galet trött nu. Håller på att somna.. sov ca 30 min i bilen.. :P

Parken Zoo var ett väldigt bra ställe. Åker gärna dit fler ggr, hellre dit än Furuvik faktiskt. Om nåt år får man väl ta Borås Djurpark & Liseberg kanske. Det vore nåt :)

Nej, nu blire bingen. ZzzzzzzzzKOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: