SKRIVET: 2011-05-19, kl 20:41:16 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

Trött?

Är man trött om man...
Försöker sätta på Casper en t-shirt när han redan har en t-shirt på sig? Hann dra den över huvudet t.om.
Kör in kundvagnen MED varorna.

Osv osv osv...

Så jag ska snart gå & lägga mig. Daniel har tagit ledigt i natt. Men han jobbar ju extra på söndag (em) så då kan han gott va ledig i natt. På söndag åker jag & ungarna till Enköping för att gå på 5-årskalas. Men när ska jag hinna köpa present?! Hinner ingenting, orkar ingenting. Eller jag tvingas ju orka det jag måste men prioriterar bort all annan skit.

Guuu va Lejonungen jollrar (inte just nu, just nu sover han) & det är supergulligt. Häromdagen skrattade han för första gången när pappa Daniel kittlade honom på magen. Såå sött ♥
Sen är ju händerna väldigt spännande & goda. Billiga leksaker :P
När han blir större får han leka med plastburkar & sen kastruller. Och så brorsans grejer. Casper gillar babygymmet som finns hos K-B. Han blev sur en gång när jag skulle lägga dit Lejonet haha. Men då lät jag Casper ligga där först eftersom jag visste att han skulle tröttna rätt fort..

Idag handlade jag & Casper. Så pekade han på vindruvorna & så på sin mun. "nej nej, man kan ju inte äta i affären."
Då sa han "nej nej nej" & visade med fingret. hahahaha. Han är ju störtskön den där killen om jag får säga det själv!
Så gör han hemma ibland också. Om det inte är nåt han verkligen vill, då blir han riktigt förbannad kan jag lova!

IMORGON IMORGON IMORGON kommer Monica m. familj!!!! Weeeeeeeeeeee =)

Sen vet jag inte om jag skrivit det, men om ca en månad flyttar vi. Vi rensade en del idag. Mest Daniel. Blev skuffen full i sopor haha. Tänk vad mkt skit man har.. fattar inte. Guuuu så drygt att flytta. Packa, packa upp, städa. Så ska Caspers rum fixas också. Vet inte hur vi ska ha det. Vill att han ska få ett fint rum. Svärfar & Daniel ska iaf hjälpas åt. Så skickar jag in Casper också. Han skulle säker tycka det va kul. Idag hjälpte han till att städa & sortera papper. Så till nästa år kan han säkert deklarera. Idag fick han en digitalkamera, tyckte han va skitkul. Teknikkillen ni vet =)

SKRIVET: 2011-05-14, kl 21:39:54 | PUBLICERAT I: T R A M S

gravidmage

Såg en STOR gravidmage idag.. tänkte direkt "åh vill också" (typ) men sen tänkte jag "Hon har säkert jättehemsk foglossning" :P

SKRIVET: 2011-05-13, kl 22:03:32 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

cirkus birath

Tjoho!
Har ni saknat mig? Ja, klart ni har!

Barnen är friska, det är fredag & det har varit en bra dag. Men när alla tjatar om "HEEEEELG" blir jag matt. Vadå helg? Är det nåt speciellt då? Daniel jobbar alla helger (typ) så att det är helg spelar ingen roll..

Apropå Cirkus (rubriken) så ska jag på Cirkus imorgon. Jag & Donna ska gå, för hennes skull jag går alltså.

Det här har varit en bra dag. I natt sov Léon 20.30-5.30. Jag fick en chock när jag vakna & upptäckte att det var tomt i sängen. "Va har Daniel åkt till jobbet?!" Kollade på klockan & hörde att Lejonet bökade så jag hämtade honom, ammade. Han var vaken till strax före 7. Så jag & Casper fick en timme för oss själva. Casper blir på mkt bättre humör då.

Léon blev trött igen sen så vi gick till stan så jag kunde göra lite ärenden. Köpte jordgubbar till mig & Casper. Ja, nu är det ju slut på att få alla för sig själv.. förut fick jag dom för mig själv eftersom Daniel inte gillar jordgubbar. Men jag delar gärna med mig till Casper :)
Den här veckan har han börjat somna själv när han ska sova middag. Han har en traktor & en lastbil med sig :P Det har han numera på kvällen också haha. Sen ställer han dom till sidan & sover.

Léon var skittrött & skrek hur mkt som helst när vi åt lunch. Tur att Casper kan äta ändå. I bilen till K-B idag skrek han också & Casper pekade & pekade & ropade på oss (mig & Daniel, jag satt fram). Så försökte han prata med Léon "Eon Eon" säger han ♥

När jag gått med Casper till hans säng efter lunchen kunde jag äntligen ägna mig åt Léon. Försökte få han att somna i vår säng & det lyckades nästan. Men nästan räcker ju sällan. Så klädde på honom & la honom i vagnen på balkongen. Där sov han i 2½ timme :)
Casper sov 2½ timme också så över 1 timme sov båda två idag. Sällan det händer. Casper kanske hade sovit längre men jag öppnade hans dörr så han skulle vakna.

Väldigt vad många av mammorna verkar gå mkt. Hur orkar dom? Hur hinner dom? Iofs har dom väl bara bebis.. och jag gick mkt med Casper också. Men nu skulle jag behöva dricka olja tror jag om jag gick så mkt. Jag är jämt hungrig, äter massor & vill inte gå ner mer i vikt. Tillräckligt svårt att hitta byxor. det enda jag vill förändra är magen som putar. Men hinner inte träna som det är nu. Lite plankor hemma blir det ibland. Eller går jag upp när jag slutar amma? Gjorde jag inte efter Casper..

Men gud vilket babbel. Jag är trött nu så jag ska gå & lägga mig istället. Önskar att Daniel var ledig imorgon, känns så trist när han inte är hemma imorgon fm. vet inte varför det känns så just om imorgon, det bara känns så.

Aproå nåt annat. Första tiden med bebis är jobbigt. Men sen ett tag tillbaka är Léon mkt nöjdare, lättare att få att somna, man vet lite mer hur han funkar så allt känns mkt bättre. Gött mos!

SKRIVET: 2011-05-05, kl 20:16:40 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

Sjuka barn :(

(Och nu också en småkrasslig morsa)

I söndags blev båda pojkarna förkylda. Eller det var iaf då det märktes. Léon har haft jättejobbig hosta, Casper har haft runt 39 graders feber. Under dom här dagarna har Léon ätit sämre, igår var han mer slö & man märkte att andningen var något påverkad. Redan på morgonen ringde jag vc. Bvc ringde upp & dom skulle ha en läkare där igår. Men det skulle komma en bebis på några veckor så vore bra om Léon inte kom samtidigt för att inte smitta.. kände mig faktiskt lite irriterad då, jag ville ju att någon kollade hur han andades för bövelen!
Vi fick en tid nästa dag (idag)

Vid lunch tyckte vi att han blivit sämre & Kjell såg hur han fick kämpa. Kjell såg ju nyligen hur "Skrotan" såg ut också så han visste hur det kunde se ut. Och man hörde ju på Léon också.
Daniel ringde vc som ringde upp & gav oss en tid kl 14. Vi åkte dit & var där ett tag innan. Men fick inte komma in förrän närmare 14.30. Sköterskan sa direkt att vi måste träffa en läkare & vi fick då gå till bvc (samma hus & så) där läkaren lyssnade på Léon. Han sa direkt att Léon måste inhalera & vi fick remiss till Falun.. Han vägdes också & han hade börjat gå ner liiite.

I Falun fick vi komma in direkt & det dröjde inte länge förrän han fick inhalera adrenalin. Först 2 min, vänta en kvart & sen 2 min igen. Det märktes liiite skillnad efter det. Puh! En läkare kom efter en stund som sa att för säkerhets skull ville dom ha kvar honom eftersom han är så liten.

Så jag & Léon har sovit på Barn & Ungdomskliniken i Falun i natt. Eller ja, jag har väl inte dirket sovit så mkt. Vem kan sova på sjukhus?!? (Utan sömntabletter..)

Han fick inhalera flera ggr igår (adrenalin + koksalt) & i natt. Och så näsdroppar & alvedon för välbefinnandet.
Han har det inte jobbigt med andningen längre. När vi kom in tror jag andningsfrekvensen låg på 60/min & i hans ålder ska (?) den ligga på 30-40.

Otroligt skönt att komma hem men det vore ännu skönare med friska barn.

Nu har jag sån huvudvärk & Léon är hungrig så jag ska gå & lägga mig med honom.
Lilla hjärtat, skräm inte din mamma mer! ♥