SKRIVET: 2008-10-31, kl 22:35:47 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

Lill-kocken

Anna & Filip kom hit och fikade på eftermiddagen. Hade köpt Halloween-muffins som smakade bra. Jag åt dock inte en hel.. Filip fick möss, spindlar och fladdermöss av mig som han verkade bli glad över :)
Han älskar ju spöken och liknande, hajar, pirater.. ja, allt som småkillar gillar helt enkelt :)

Kom nyss hem från Kjell-Britt. Har varit barnvakt åt Maja hela kvällen, pust! Full fart hela tiden. Brorsan skulle nämligen på hockey. Mamma & Kjell har aldrig haft henne själv så långa stunder som ikväll men det gick jättebra! Inget gnäll alls och inga tårar. Dom hade henne ett tag själv en gång men då var hon sjuk och sov mest.
Brorsan sa bara till Maja att han skulle ut till bilen och hämta en sak. Det skulle ta ungefär lika lång tid som det tar när han går ut och hämtar tidningen. Man måste ju ha lite knep ibland.. Hon fann sig snabbt med oss =)
Hon lagade jättemkt mat. Mamma köpte ju kastruller, redskap så som visp m.m, tallrikar, bestick och glas förut åt henne. Idag köpte mamma en leksaks-spis i trä. Hon hade jättekul =)
Av mig fick hon en käpphäst också. Hehe.
När vi skulle till och äta mat och potatisen var klar fick hon själv mosa sin potatis i en egen kastrull. Så hade hon lite sås i en kastrull o.sv vilket gjorde det lättare att få henne att äta tror jag.
Nu när man lekt med henne så länge så känns det som man kommer sakna henne ännu mer sen =(
MIN Maja ju!!!!
Kjell hade henne på ryggen och lekte häst, sprang runt överallt haha. Han blev helt slut. När han satt ner på huk och pustade sa hon bara "hallå!" hon ville att han skulle vakna så dom kunde leka mer :P
Kjell & Maja hjälptes även åt att diska ikväll. Det måste man ju göra när man har ätit.. =)

SKRIVET: 2008-10-31, kl 08:42:01 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

SNÖÖÖÖÖÖ

Shit, det är så vitt ute =O
*chock*

Jag har fortf träningsvärk i låren. Men jag tror att jag vet varför. Vissa saker var hur jobbiga som helst i onsdags. Och det blev kanske inte bättre av att jag tränade igår :/

Slänger in en bild från "Bakom kulisserna" :)

SKRIVET: 2008-10-30, kl 19:17:57 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

träningsvärk

Det blev en bra dag idag. Hjälpt Linda på kontoret i flera timmar vilket var kul :)
Hade paus ca 45 min då jag åt lunch men annars har jag varit flitig. Var till Biltema en sväng idag. Det är ju så stort så det märks inte om det är mkt folk där.. inte massa köer och shit i alla fall. En gammal jobbarkompis satt i kassan :)

Blev träning idag igen. "Kräk-pass" (läs:styrkepass) men jag trodde innan att det skulle vara något jobbigare. Får trösta mig med det :P
Dock var vissa övningar jobbiga just för att jag har så jävla ONT idag, baksida lår.. fy faaaaan alltså! Det kallas träningsvärk.
Men varför klarar jag i stort sett ingenting när man gör sk armhävningar när man har händerna inåt på varann? :I
Imorgon är det D A N C E D A N C E D A N C E ! ! !

Fick idag en sak inbokad till måndag vilket känns bra. Dels är det en rolig sak, dels är det måndag och så är det i alla fall EN sak som händer nästa vecka! Alltid något =)

Imorgon kommer fasters lillskrutta :D
*underbart*

SKRIVET: 2008-10-30, kl 08:58:47 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

Just idag är jag stark!

På jympan igår spelades min favorit-låt; Just idag är jag stark - Kenta.
Den är så positiv känns det som. Lyssnar på den nu faktiskt :)

Ska klä på mig och sånt nu. Känns som jag har bråttom. Måste gå ut genom dörren om ca 15 min, senast! PANIIIIIIIIK. Som vanligt :/

Åhhhh vad jag störde mig på mitt ben och min fot igår. Men varför vara så självkritisk? Men vem är inte det? :/
Mitt ben och min fot rörde sig så mkt hela tiden ju, haha :P

SKRIVET: 2008-10-29, kl 22:51:02 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

tv-sändningen...

Det var kul men lite nervöst att spela in till tv idag. Bra gick det i alla fall och jag känner mig ändå rätt nöjd med det jag presterat haha :-)
Fick ett spel av SVT; Plockepinn :P
Det ni!

(Har fått tid till rehab på jax angående huvudvärken. 10/11 ska jag dit. Yes yes yes!)

Träningen var kul idag & det gick jättebra. Skönt pass men stressigt efteråt att duscha o.sv för att jag skulle på mötet.

Nu ska jag soooooova. Puss

SKRIVET: 2008-10-29, kl 09:31:20 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

Nervösan

Nervösan har anfallit! <_>
Och huvudvärken har satt sig! *arger*

Ska väl ta och duscha strax tänkte jag.. packa och göra mig klar. Igår kväll kändes allt bara skit och jag hade ingen lust med någonting av det som ska ske idag, just för att jag hade så jääääävla ONT =(
Fan alltså.. jag har passerat gränsen; håll-käften-lid-kvinna-lid. Det är liksom outhärdligt nu.

Kameror, mickrofoner... ahhhhhh. HJÄLP! Varför ger jag mig in på något som känns jobbigt? Kanske är jag en idiot, kanske vill jag nå ut till andra... bla bla bla..

Fick nyss sms av Älsk, han har traversutbilning idag. Great :)

Har faktiskt frågat om praktik på 3 ställen idag men det är ju fan helt jävla omöjligt!!!!


oj, det kanske blev stort. Råkade trycka på lite tangenter.. hah =O

SKRIVET: 2008-10-28, kl 19:17:54 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

nytt bord

Skrev fel i förra inlägget, var ju 15.20 någon skulle ringa från vårdcentralen vilket dom gjorde. Min läkare ska ringa mig på fredag.

Blev kycklingsallad till middag. Gotti gott gott :)
Sen for vi till Smedjebacken för att kika på bord. Blev ett annat än det som var tänkt. Beställdes så det kommer på fredag :)
GREAT! Behöver bara betala en liten del själva eftersom svärisarna är så snälla. Hihi. 6 stolar ingår + iläggsskiva.

Jag är hur trött som helst nu och jag förstår inte varför. Har varit trött hela dagen. Huvudvärk har jag också.. kan man bli surare? Funderar på att gå en promenad. Har ju ont i ryggen också och det sista man ska göra då är att vila.. Men det är så mörkt ute och det regnar lite. Nog för att jag har bra regnkläder o.sv men ändå. Det tar ju emot!

Har funderat på hur jag ska göra med lunch imorgon. Blir lite tight med att få till det imorgon.
11.30-12.15 Träning + att jag ska duscha o.sv efteråt.
Gå till stan (tar ca 15-20 min)
13.00 Möte
ca 14.30 Åka till SVT i Falun

Aja, det ordnar sig...
Dags att dra på sig bra kläder.. yeah!

SKRIVET: 2008-10-28, kl 13:40:12 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

byta huvud?

Varit till stan en liten stund idag.. annars verkar det inte hända så mkt. Ringt försäkringsbolaget, Min P-O, Psyk idag. Vårdcentralen ringde jag ca 9.30 & dom ska ringa mig 14.20. Sinnes. Idag har jag riktigt jävla ont kan jag meddela!! /%(/(&)/=/%&%¤())==@
Vilat en stund, läste morgontidningen. Försökte sova men det går inte alls och jag skulle behöva det för jag känner mig så trött också :/
Sökte på Fass efter läkemedel som innehåller samma sak som dom ena värktabletterna från Ungern. Hittade faktiskt. Dom är svagare men jag får väl ta fler. Inte för att jag brukar ta varje dag eller så men en dag som denna behöver jag! Tagit en och inte ens Ungerska värktabletter hjälper idag =(((((
Om någon vill byta huvud så är det helt ok.

När jag fyller år kanske vi ska äta Sellnäsplanka. Wiiiiiie :)
Så jag måste fråga pappa & Marita om dom kommer. Vi kanske ska vara hos mamma. T.om att kanske mormor och morfar kommer. Vore kul om farmor kom också men då kan ju inte pappa komma samtidigt :/
suck.

SKRIVET: 2008-10-27, kl 21:10:50 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

äntligen slut

Äntligen är den här dagen slut! Det var i alla fall trevligt att Mika kom hit på besök på förmiddagen. Vi drack kaffe :)
Åkte med henne till stan där jag frågade om praktik på 2 ställen. Det ena stället sa nej och det andra kanske, men det lät tyvärr väldigt tveksamt. Tog mig sen till Kupolen där jag var i FYRA (!) TIMMAR! Fy faaaaan vad tråkigt det var. Snart vet jag vad alla heter i alla (50?) butikerna, vet exakt hur många glas Cervera säljer o.sv.. :P
Satt på 2 olika bänkar i ca 40 min per bänk. Lyssnade på musik. Köpte en tröja till Darling och ett kort till honom. Sen kom Darling medans jag var på ICA och handlade grönsaker.. vi gick till Stadium så han skulle få se en tröja jag sett. Han tyckte om den så jag fick den *sööööt* :) Jättefin och mysig! Dessutom cool! Hehe.
Vi köpte även datahögtalare och det ingick då en sub. Värsta grejen dårå!

Var till Rus på kvällen. Blev ca 50-55 minuters promenad. Sen blev det prat och biljard. Fan vad dålig jag är på biljard men det är kul ändå och jag lär mig =)

Nu är det MATAKUTEN!!!!

Imorgon ska jag kanske höra på 2 eller 3 ställen här i Qwarnsven. Vi får se.
När Daniel slutat ska vi till Smedjebacken för att kolla på möbler med Danis föräldrar. Dom betalar om vi hittar nåt :)

SKRIVET: 2008-10-27, kl 09:21:14 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

Nervositeten är på ingående

Jaha. Då är det ny vecka igen då. Helgerna bara rusar iväg och veckorna likaså. På både gott och ont. Ska snart göra mig iordning för att sen åka in till stan med min lista i väskan.
Kanske vi ska köpa datahögtalare ikväll. Vore faktiskt bra att ha det. Annars vill jag ha en cd-växlare, är för lat för att orka byta skiva "hela tiden" :P

Dagens planering:
Stan och Kupolen, mitt uppdrag hänger ihop med dessa place.
Träning
Promenad
Laga mat
Rus (vi ska gå en promenad är det tänkt)

I övermorgon gäller det. Och jag vet inte vad jag ska säga ens. Fast jag har inte fått frågorna än, får skylla på det.. Vet heller inte vad jag ska ha på mig. Ska man köpa något nytt idag kanske? Vore inte helt fel :)
Fast då måste jag köpa en ny garderob också, eller rensa. Men finns det något jag är villig att slänga? Nåt finns det säkert alltid..

Igår fick vi jättefina blommor av Kjell-Britt, värsta snälla ju! :)

SKRIVET: 2008-10-26, kl 20:58:35 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

Tyrolerkostym

Pust, stön! Helt slut. Kom nyss hem från ett Tyrolerpass på friskis :)
Dj Ötzi var en av låtarna och Kycklingdansen var med :P
Skönt att träna iaf. Tror jag ska leta fram nåt att äta nu.. undra vad bara.. det är ju så sent. Sen ska jag försöka varva ner lite. Mkt vatten gick det under passet också. Brukar bara ta någon klunk under passet och dricka massor efteråt.

Vi gjorde vinbladsdolmar idag, svååårt måste jag säga :/ Men smakade helt ok.

SKRIVET: 2008-10-26, kl 08:03:08 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

TITTA HÄR!

Ja, titta vad jag gjort. Ändrat i bloggen. Bara så att alla nötter kan läsa. Sen har jag försökt fixa men allt syns bara i fina fina säkerhetssäkra Mozilla såklart. Men skit i det då. Är säkert något script som inte kiss-explorer känner igen. Mohahahaha.

Vi var till Systemet igår, glömt att berätta det. Jag skulle ha en cider. Daniel tog några öl. När vi kom till kassan skulle Daniel betala. Problemet var bara att körkortet var borta! Shit... så vi fick ingen dricka. Pinsamt också, hon trodde säkert att Daniel var typ 17.. :P
Vi letade överallt i hans plånbok, jacka, bilen o.sv. Vi kom på att sista gången han hade körkortet var kvällen innan på Statoil så vi åkte dit och där var det! Direkt sa dom som jobbade "Nu är han här! Vi har försökt ringa dig!" hehehe. Så kan det gå :)

Drack min cider igår och vad hände? Jo jag blev huuuuur trött som helst. Gaaaaaah!

Tror vi ska gå en promenad nu. Kanske inte 8-9 km dårå, men 5 kanske.
Sen blir det nog Säter. Hämta en skärm och lite sånt. Daniels föräldrar hade hittat fina köksmöbler som vi får i julklapp om vi vill ha dom. Värsta snälla :D

SKRIVET: 2008-10-25, kl 19:58:44 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

Gravid?!

Känner mig gravid nu tamej fan, har ätit så jävla mkt =O
Blev cheesecake till efterrätt, huuuur god som helst. Jag beställde Honey Mustard Chicken men det smakade för mkt senap så jag bytte med Darling och åt istället Breast Chicken Witch Melted cheese vilket var gott :)
Magen väller ut, tur jag har klänning.. hähä

Var och badade idag. Var inne i Aqua Nova ett tag och lekte av oss. Försökte mig på klätterväggen också men den va ju svår =/

24% Blizzard Downloader... drygt. Tar ju sån tid!

Musiken som jag lyssnar mest på eller som jag har lyssnat mest på den senaste tiden:
  • Live (med b.la Lightning crashes som är den bästa låten just nu)
  • Nirvana
  • Håkan
  • Winnerbäck (förvånade?)
  • System of a down
  • Amy Mac Donald
...och så lite på Maskinen - Segertåget, den hör liksom till men helt olik dom andra :)

SKRIVET: 2008-10-25, kl 12:58:43 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

WoW

Gnome Warlock är vad jag är hehehe. Skitkul det där spelet ju!
Dwarfhunter är Dani :P
Än så länge har jag inte kommit så långt och har inte så hög level men det tar sig och jag försöker i alla fall. Och det är ju ca 2 år sen jag spelade.. spelade inte så länge då heller.
Så nu funderar jag t.om på att byta dator, vardå nörd? O_o
Tänkte byta till en stationär. Men då kanske jag måste flytta alla saker, mina bilder, musik och bokmärken är ju otroligt viktigt!



SKRIVET: 2008-10-24, kl 22:04:30 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

jag vet inte vem jag är...

...men jag vet att jag är din ;)

Ähhhhh nu ska jag gå en promenad [ensam] //och dina ord är dom enda som slår in i natten//

vid 2 ska vi skjutsa, kanske tidigare.

SKRIVET: 2008-10-24, kl 16:51:20 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

dans dans dans

Jag är nog en bra kontorsrått. Jag skrev adresser på säkert 50 kuvert + satte en lapp på dom. Så gjorde jag lite annat. Duktigt va? :P
Sen blev det lunch på stan. Daniel kom dit och hämtade mig. Vi åkte hem. Han duschade o.sv. Idag har han bokat tid för synundersökning vilket han skulle ha gjort för några veckor sen men ja, bättre sent än aldrig.
Handlat mat och sett lite film, blev Harry Potter. Aldrig sett dom filmerna ju. Var jättebra.
Nu har vi vilat en stund, Daniel verkar jättetrött efter en veckas jobb.

Nu ska jag snart göra mig iordning för träningen. Danspass idag :)
Sen blir det att äta tacos. Var längesen nu tror jag.

Om ett tag verkar det bli Sälen, längtar!

SKRIVET: 2008-10-24, kl 15:21:17 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

DO NOT USE EXPLORER

jag ska, en vacker dag, fixa www.donotuseexplorer.com
eller www.jaghatarexplorer.se

För min bloggdesign funkar ju inte i explorer och jag anväder Mozilla Firefox. Så då återstår bara följande gott folk; NI MÅSTE FIXA MOZILLA! :P

www.mozilla.se <---- för alla nötter


SKRIVET: 2008-10-24, kl 09:40:41 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

kyltekniker vs kontorist

Det är helg. Underbart! Fast jag kommer nog uppskatta helgen ännu mer sen, när praktiken sätter fart :)
På måndag ska jag till ett ställe för att träffa chefen. Han var inte där igår så jag ringde och han sa att jag kunde komma dit på måndag. Men jag ska ändå höra med andra ställen. I fall att... Har skrivit en lista 12 ställen :P
Annars blir det Volvo för att leka kyltekniker haha. Eller så inte O_o

Ikväll är det danspass. Wihooooo =)

Såg en video på youtube via en blogg. Fattar inte varför man gör en sån video.. sjukt säger jag.

Nu ska jag plocka lite här hemma och skriva en handlingslista. Om 3 h 40 min är Darlo hemma :)

UPPDAT: Nehe det blev visst inte så.. ska åka och leka kontorist istället. Med L =) Allt det andra kan göras sen. Det här är ju roligare.

SKRIVET: 2008-10-23, kl 20:58:06 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

:@

Blev en promenad i Mellsta med Sofie ikväll. Jätteskönt och det gick så lätt. Blir så när man babblar en massa :)
Sen blev det våfflor till kvällsmat.

Åhhhh vad jag är trött på min huvudvärk! :@

SKRIVET: 2008-10-23, kl 15:04:57 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

Lessnat

Varit och simmat idag. Smådrygt men ändå skönt. Åt upp salladen från igår efteråt. Sen blev det fika i stan.
Innan jag åkte till Maserhallen hade jag sån huvudvärk, brukar aldrig ha huvudvärk så där tidigt på dagen.. mysko. Har huvudvärk nu också. Jag blir galen!!!!!
Dessutom känner jag mig depp nu :(
Önskar att någon ringde.. får sällskap om en timme ungefär. Äntligen!

Ringde faktiskt flera pers idag för att fråga om vi skulle ses, men ingen svarade. Bläääää =/

Nu ska jag passa på att lyssna på Kent när jag är ensam hemma.
Dessutom känns det som att det är det som passar bäst just nu.. fast nu blev det När elden falnar (men fortfarande glöder) men den funkar också...

Jag vill på konsert på lördag men har så klart ingen att gå med. Så är det jämt, har ju aldrig någon att göra saker med. FAN ALLTSÅ!

SKRIVET: 2008-10-22, kl 21:50:42 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

Bucketlist

Dagen i Sala var bra. Väldigt trevligt. Åt lunch på stan b.la :)

Direkt när jag kom till Borlänge åkte jag & Darlo till Rus. Han hade köpt sallad till mig från Tågstation, me love that man! <3
På Rus såg vi film; Bucketlist och den var riktigt bra! Den borde ni se gott folk ;)
Både rolig och känslosam. Även tänkvärd.

Fick min Glädjekalender idag och även Take a look at dig själv + Varje dag vilket gjorde mig happy måste jag säga! Idag skickades Koranen + 14 år till salu hehe snacka om att jag köper mkt böcker :)
Men jag älskar att läsa! Ikväll blir det dock ingen bokläsning, för jag köpte tidningen "Misstänkt" på hemvägen. Står om brott och straff. Tidningsverisionen av Efterlyst kan man säga.

Nu är jag trött. Dags att lägga sig. Läsa en stund vore skönt. Sen sooooova. Ska be Daniel byta larmsignal också btw... :P

(14 188 steg idag)




SKRIVET: 2008-10-22, kl 08:31:40 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

Sala

Helt otroligt, jag somnade utan större problem igår! Var jättetrött vilket jag inte brukar vara.
Imorse hade Daniel en jättejobbig låt som väcknig vilket gjorde att även jag vaknade *grr*
Jag har jättesvårt för att somna om när jag väl vaknat så jag har varit vaken sen 5.30. Bestämde mig för att gå en promenad, ca 6.45 gick jag hemifrån. Mörkt halva tiden ungefär.. :/
Blev 5 km i Mellsta idag igen. Måste va ca 1,5 km dit vilket gör att det blir ca 8 km totalt.
Nu sitter jag och äter frukost. Hembakat bröd är det bästa.

Måste snart göra mig iordning. Duscha och sånt. 9.53 går tåget till Sala. Det kommer bli en trevlig dag!
En tråkig sak är att jag hoppats få en bok jag beställt men den kom aldrig igår.

SKRIVET: 2008-10-21, kl 20:10:48 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

ingen napp ännu

Var till psyk och hade samtal idag vilket gick bra. Vi kom fram till att jag ska ha kognitiv behandling och att jag därför får gå hos en annan. Fick tid hos henne (den nya) 24/11 och det känns som jag klarar mig tills dess. Känns bara dumt om jag ska gå kvar hos hon jag var till idag eftersom vi ändå inte ska fortsätta att träffas.

Efter samtalet försökte jag hitta praktik som visade sig vara omöjligt =/ Nog för att jag visste och vet att det är svårt, nästan svårare än jobb. I alla fall svårare än extrajobb ibland..
Frågat på 12 ställen. 2 ställen kunde jag komma tillbaka för att chefen inte var där och ett skulle man söka via nätet så därifrån har jag ju inte hört nåt från än. Men det känns rätt drygt ändå.
Pappa sa förut att jag kunde praktisera med honom. Men jag kan inte så mkt om att laga lastbilar eller fixa AC på bilar/lastbilar, så tyvärr... :P

Blev lunch på Blå Lågan idag. Bästa lunchstället måste jag återigen säga! =)

När Darling hade kommit hem från jobbet gick vi en promenad i Mellsta. Skönt! Han gick bara ett varv dock, jag gick 2. Han gick hem och kokade potatis, perfekt! Det blev rätt mörkt när jag gick andra varvet. Småläskigt ändå.

Nu ska jag skriva en 'liten' lista som jag ska spara, mina mål här i livet. Har börjat bli alltmer måldmedveten faktiskt.

Idag fick jag ihop ca 10 300 steg. Då hade jag inte på mig stegräknaren hela dagen, kändes onödigt.

Imorgon; Sala hela dagen!

SKRIVET: 2008-10-21, kl 09:09:23 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

SvampBob

La in en massa olika teman på mobilen igår. B.la SVAMPBOB! :D
Dock var det så "plottrigt" att vissa saker syns dåligt men det kanske det är värt?

Måste göra mig klar nu. Ska till psyk på samtal snart och sen tänkte jag höra om praktik någonstans. Har ett förstahandsval och sen blir det väl som det blir.. det ordnar sig! Känner mig nästan äckligt positiv =O

Räknade tidigare ut att jag har min tolfte (!) eller trettonde mobil nu. Men ungarna som växer upp idag hinner väl ha 100 mobiler, typ. Så jag ligger i lä :P
Min första mobil:

SKRIVET: 2008-10-20, kl 22:19:18 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

TV

Det blev bestämt idag att programmet jag ska vara med i kommer att spelas in nästa onsdag. Ahhhhh, vadå nervös? =O

Det var jättetrevligt på Rus idag. Vi fick frågan "Hur skulle du vilja bli behandlad av vänner, anhöriga vården när du mår dåligt" Shit, jättesvårt ju!

Daniel köpte ny mobil idag. Det blev en w302. Jättefin! *avis* haha jag som nyss fick en ny... Vill redan ha en ny.

På onsdag åker jag till Sala vilket ska bli mucho trevligt må jag säga.

SKRIVET: 2008-10-20, kl 18:16:07 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

Mötet..

Mötet gick i alla fall bra idag. Dom berättade vad dom kommit fram till under alla intervjuer och jag tyckte det stämde bra.
Det jag behöver är samtalskontakt och något att göra. Nästa vecka ska jag träffa hon som jobbar åt FK. Så skulle någon av dom ta reda på om jag kan få avslappning eller liknande just pga huvudvärken. Jag sa vad läkaren sagt, att sjukgymnastik antagligen inte ger något. Det var nästan lite komiskt för David från Landstinget var ju med och han är sjukgymnast =)
Vore bra om jag fick avslappning för det är ju något helt annat än sjukgymnastik och yoga tycker jag är svårt just för att man är så många. Det är inte riktigt min grej, tyvärr =/

Bakat en chokladkaka á la VV ikväll som jag ska ha med mig till Rus :)
Blev wokgrönsaker med woksås till kvällsmat men det kunde inte jag äta. Det var på tok för starkt! T.om Daniel tyckte det var för starkt så han plågade i sig det. Och när han tycker att det är FÖR starkt så är det starkt också vill jag lova!

Nu ska vi snart åka för att köpa en mobil åt Daniel.. sen blir det Rus-gruppen.


ciao

SKRIVET: 2008-10-20, kl 10:24:03 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

Islam.

Tror jag somnade 00.30 i natt. Kul, typ... Fan alltså! Jag blir så less!

Gått en promenad idag på morgonen vilket var hur skönt som helst :)
Gick 5 km i Mellsta. Hade för lite batteri för att kunna lyssna på radio så gick utan hela vägen men det är ju skönare. Gick där och filosofierade för mig själv. Rensade tankarna lite.

Har glömt att berätta en sak tror jag. Beställde Koranen i fredags :P
Har alltid velat läsa den och sätta mig in i deras tro. Det ska bli intressant. Daniel läser "Buddha i världen" så snart konverterar väl jag till Islam och han blir budhist, eller inte :P

Måste duscha nu. Får besök snart. Sen blir det lunch på tacobaren. Me lööööve it!
13.00 är det möte. Nervöst.

SKRIVET: 2008-10-19, kl 19:49:18 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

ledsen...

Jag vill trösta mig med något men jag vet inte vad =/

SKRIVET: 2008-10-19, kl 18:21:10 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

irriterande

Det var hur skönt som helst att träna idag. Men jobbigare än vanligt tror jag.
Nyss ätit färsk pasta med kycklingköttbullar. Daniel åt någon tomatsås med basilika och sånt crap också men jag är inte så för sås överhuvudtaget och tomatsmak är ingen höjdare =/

Vad skulle jag göra utan Mika, Daniel och min familj?

Ähhhh nu är jag bara så jävla irriterad. Håller på att bryta ihop ännu en gång.
fan alltså. Jag hatar dig, dig och dig ta me fan!

Ska lägga mig och läsa i boken som jag har i uppgift tills imorgon. Om jag inte dör på vägen eller nåt, typ.


SKRIVET: 2008-10-19, kl 14:30:24 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

their tanks and their bombs

Spelade Monopol tidigare idag, jag looooosade.
Jag & Darlin har även sjungit Cranberries - Zombie haha. Fick faktiskt mkt poäng :P

Nu ska vi snart till papi och hans sambo. Var längesen nu. Men tycker att han också borde höra av sig. *hmm*

På onsdag kanske jag ska åka bort över dagen, men inget bestämt än.

Ähh måste packa träningskläder nu. Direkt efter pappa ska vi och träna :)

Fan vilket trökigt inlägg. So long, suckers.

SKRIVET: 2008-10-18, kl 20:27:55 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

lördagkväll

Den här lördagskvällen kändes lika jävlig som förra lördagskvällen. Var meningen att vi skulle basta men jag tappade lusten :/ Fan då! Inte går det någon film på bio heller. Bara bajs-skit.
JAG VILL DANSA!!!!!

Men nu har det blivit bestämt att vi ska åka till Skräddarbacken för att hälsa på Mika & Jonas. Kvällsfika med the och kaffe. Myyyyyys :)
Det var verkligen längesen! *saknat*

Nu ska jag bara kissa och göra mig klar. Intressant värre.

Nästa lördag ska vi nog gå ut och äta, eller jo vi ska! Åhhhh vad jag längtar =)
hihi

Skulle idag säga vad jag vill ha för godis också för Ewa & Bengt åker snart till Oman. Men fanns ju ingen god lakrits. Fanns något nytt men som om jag vågar testa det... :/
Dagens i-landsproblem, verkligen.

SKRIVET: 2008-10-18, kl 14:44:53 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

snygg karl on friskis

Jag fick för mig idag att jag skulle träna kl 11. Det stod att det skulle vara Medel men när jag kom dit pratade folk om att det var ett pass med bräda. Hjälp tänkte jag! Hatar nämligen brädor.. Undrar ni varför får ni fråga tandra :P
Men samtidigt var ju Carola från danspasset där iklädd ledarkläder. Förvirrande. Haha.
Hörde lite svagt att hon sa till någon att det inte var brädpass. Puh! Jaaaa mina öron är jättestora. Eller inta stora (har många ggr fått höra att dom är små) men hör bra i alla fall.
Och när jag kom in i salen så var det en låt från gårdagens pass. Wiiiiiiiie.
Det var danspass :D

Det var en kille som var drabbad av svensexa också. Såååå schnyyyyygg :)
Svarta strumpbyxor med Calvin Klein kallingar utanpå. Rosa tight linne med smala axelband och en vit tjej-kofta. Han tog inte många steg kan jag tala om.. Tog kort på han också. Hihi.

Nu ska vi göra oss klara för att åka till SÄTÄ. Känns som vi aldrig är dit. Men vi har inte tid. Borde hälsa på min pappa någon dag också. Men när?? :/
Hoppas morgondagen ser ut så här: Tvätta, hälsa på pappa, gå promenad. Träning 16.30.

SKRIVET: 2008-10-17, kl 21:20:08 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

pinsamt

Ja, jag är så jävla trött att jag måste gå och lägga mig redan nu!
Ska i alla fall försöka orka läsa lite. Måste. Det är ju fredag!


SKRIVET: 2008-10-17, kl 19:25:43 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

let´s move

Nästan nyss kommit hem från danspasset. Man blir då rejält svettig måste jag säga. Men faen så kul det är också :)
Träffade på pappa där också. Men NEJ han var inte på danspasset haha :P
Han var på spinning.. vore dock kul att se han dansa lite =)
Åhhhh nu blir jag så där sugen på att gå ut och dansa - igen. Men har ju ingen att gå ut med tror jag? :/
DÄÄÄÄÄÄMIT!!!!
Mika? *flört* ;)

Köpte en liten present åt darling idag, en sån där klurig sak. Man ska få ur en metallring från ett rep och ett hjärta. Svårt att förklara. Så köpte jag 3 julklappar också. hehe. En åt Daniels pappa och en åt min pappa. Och så en bok åt lille Fille :)
Kjell har jag köpt en åt förut, i augusti tror jag. Gäller ju att vara ute i tid.

Och vet ni?!?! Jag fick en present av Världens bästa karljävel idag. Jag fick Singstar 90´s som jag velat ha länge :)
Så jag har sjungit lite idag. Tror jag ska sjunga mer sen. Nu är det ju någon som måste laga mat. *ehrm*

HUR SKULLE JAG ÖVERLEVA UTAN MUSIK????????

*womanizer* <------------- lyssna ffs

SKRIVET: 2008-10-17, kl 09:05:19 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

pensionär?

Det känns som jag sovit gott. Men det var som vanligt svårt att somna. Alla miljoner negativa tankar jag bär på anföll på en och samma gång tror jag :(
Tex; jag känner mig som en dålig flickvän, en dålig vän, en dålig dotter. helt jävla värdelös. och jag bara äter och äter och äter.

Idag känner jag faktiskt för att göra just ingenting. Ibland känns det nästan jobbigare att vara sjukskriven än att jobba just för att det är full fart hela tiden och jag har svårt att säga nej till saker..
Jag är i alla fall glad att jag har en förstående pojkvän som inte kräver att jag ska göra allt gällande hemmet så som diska, tvätta, städa, laga mat. Vi hjälps åt istället. Jag är ju inte sjukskriven för att jag vill vara hemma precis. Men känner jag att jag orkar göra något och han jobbar så är det klart att jag gör det. Men det blir ju roligare att städa om man hjälps åt också :)
Sen måste man ju tänka på jämställdheten också, sägs det :P

Fick en stegräknare idag så den ska jag nog använda idag. hehe.
Men nu kanske det blir korsordslösning om en stund. Köpte en sån tidning igår. Yeah! Jag löser korsord och går tipspromenad. På god väg mot att leva som en pensionär då? :P

Ikväll är det danspass som gäller :D
LÄNGTAR!

Nu ska jag leta recept på nätet.

Glad att det blev som jag ville, som jag har saknat dig! *kramen*

SKRIVET: 2008-10-16, kl 15:47:37 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

tröttast

Kom nyss hem. Fikat på Almas och gått på Kupolen.. pust! Åkte ju hemifrån vid 11 :P
Där emellan var jag till Ica Maxi också.
Köpte b.la vinbärsblad på Maxi. Brukar nämligen kika lite där dom har utländsk mat och jag minns för en massa år sen när pappa var tillsammans med en kvinna från Irak. Hon lagade vinbärsdolmar som var gott och luktade jättegott! Det är så kul att testa nya saker och utländsk mat är alltid kul. Får bli tacogratäng någon dag också, köpte i alla fall quornfärs idag.
Köpte 3 helvita barntröjor på Lindex idag eftersom det var "Ta 3 - betala för 2". Tänkte jag skulle trycka på dom själv =) Maja ska få 2 och Filip en. Annars har jag inte handlat nåt. Hittade en jättefin tröja men den fanns bara i stora storlekar.

Står på listan att vi ska äta pasta och vegetarisk bolognese idag. Men nu blev jag sugen på quornburgare med bröd och sånt =) Eller tacogratäng. Får fråga Älskling när han kommer hem vad han vill ha. Det är ju inte allt för långt till affären som tur är.. dessutom så ska han ju inte ha matlåda imorgon. För det är FREDAG & han slutar 13.00 =) Om han inte jobbar över då... idag är andra dagen - i rad som han inte jobbar över. Yihaaaa!

Är hur trött som helst nu. Huvudvärk och ont i ryggen. Kuuuuuuul. Eller så inte =/

SKRIVET: 2008-10-15, kl 21:39:53 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

vara med i tv?

Glömde ju skriva det i förra inlägget. Men fick idag en förfrågan om att vara med i TV. Läskigt men jag sa kanske. Får mer info imorgon och då bestämmer jag mig =)

Wihooooooo!

SKRIVET: 2008-10-15, kl 21:23:42 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

AAAAAAIIIIIIIIIIIIK

Lyssnat en del på AIK-Trubbaduren idag. AAhhhhhhhh =)
Kom nyss hem från Rus så nu satte jag på lite music. Yeah!
"..nu går jag inte gärna till Skansen, men fångar dom gärna i svansen" :P

Det var faktiskt kul på Rus ändå. Försökte mig på att pimpa skor men mina var för hårda för att kunna sticka igenom en nål. Istället gjorde jag en bordstablett som jag är jättenöjd med. Bild kommer imorgon, jag lovar =)

Fy faen så drygt det var att simma idag. I början kändes det segt men jag kämpade på. Kallt var det också i början, eller rättare sagt svajnkallt! Efter kanske 400 m kändes det bra ändå och det gick lätt. När jag hade 100 m kvar var det drygt och när det var 50 (jävla!!!) m kvar var det hur drygt som helst. Men jag ger mig aldrig och man kan ju bara inte gå upp när det endast är 50 m kvar så jag kämpade på. Spurtade sista 50 m :P
Efteråt blev det relaxavdelningen för bubbelpool och bastu. Soft =D
Sen var jag skittrött. Åkte hem och lagade mat. Ris och kyckling och sånt.

Ähhh nu ska jag kramas med han jag älskar mest i hela världen! <3

SKRIVET: 2008-10-15, kl 09:43:06 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

Minnen upp i halsen

Jag kan känna mig bekväm i dina ögon när du ler.
Men någon kan säga något beskt så allt blir kaos och upp och ner.

Lyssnar på Winnerbäck. Det är det enda som går att lyssna på nu. Tror jag somnade 00.30 efter mkt om och men. Vaknade 7.30. Skittrött men det gick så klart inte att somna om. Visst, jag fick sova en massa timmar men va ändå. Dricker Loka Fläder vilket är gott. Jordgubb Guava är ännu godare, men finns den bara på friskis? O_o
Mamma och Kjell kommer hit idag. Mamma behöver skrivaren. Så jag ska bjuda dom på lunch. Men det känns som jag måste träna sönder min kropp om jag äter.
FAN FAN FAN
Ska i alla fall göra något med fisk. Ikväll får Darling kyckling.

Dagens planering: Laga mat * 2. Simma med mami. Promenad med Darling. Rus.
Men jag vet inte hur det blir med Rus. Det känns inte kul att gå dit längre. Nästa vecka är det filmvisning. Som om jag kan koncentrera mig på deras filmer?!? Jag måste ha något gripande och något som man fastnar för. Ge mig skräck eller thriller ffs! =)

Den här veckan springer konstigt nog iväg. Mkt märkligt. Jag vill ju inte det. 1 månad 2 dagar kvar. HJÄÄÄÄÄÄÄÄLP!!!!!

Kuratorn suckade när hon hörde vilka tidningar jag läser. Träningstidningar är fan så mkt bättre än "Kvinnliga Veckotidningar" så som Hennes, VR, Cosmopolitan. För i iForm, Fitness Magazine m.fl så ÄTER dom ut av helvete kan jag lova! Det händer att jag köper Hennes och liknande men oftare träningstidningar. Och då blir jag mer peppad till att äta. Men jag är så rädd att vikten ska rusa iväg. När jag vägde X kg och sen åt och lyssnade på kroppen skenade vikten iväg. Jag gick upp ca 15 kg! Jag vill som mest gå upp 3 kg nu... Visst, jag tränar en del och kanske att jag skulle kunna tänka mig att öka på träningen.

Jag är så trött på alla mail och koder.
Jag vill ha dig här på riktigt i natt så jag kan suga liv ur din halspulsåder.
Får en doft av sommarens sista dagar.
Vinden blåser in ifrån England.
Som du sa; det kan vara svårt att bli riktigt nöjd.
Det är så lätt att fantisera.
Mina tankar och minnen står mig upp i halsen.

SKRIVET: 2008-10-14, kl 22:08:41 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

önskan

Ja nu är det kväll och då önskar jag mig Theralen!
Varje kväll är det likadant. Jag kan aldrig somna. Den här kvällen har jag inte lagt mig än. Var på väg för en stund sen men så hände en sak och jag vill absolut inte gå och lägga mig. Somnar ju ändå inte förrän vid 12 ungefär. Vilket jag så klart är väldigt trött på. Ligga och grubbla, känna sig ledsen och allt sånt...
Tårarna rinner =(

Jag blir så matt! Spyfärdig t.om.

...en annan sak. Ibland känns det som man bara ställer upp och ställer upp men får absolut ingenting tillbaka! Men men.. det var då och inte nu.

SKRIVET: 2008-10-14, kl 20:20:14 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

SOS

Har SOS Familj på i bakgrunden. Darling blev så glad över att maten stod på bordet när han kom hem idag :)
*söta*
Vi har storstädat hemma och det var skööönt efteråt. Och båda tyckte det var kul t.om :P
Nu ska vi pyssla lite. Han ska fixa med sin stridsvagn och jag ska måla tomtar eller nåt liknande..

SKRIVET: 2008-10-14, kl 16:46:09 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

samtalet

Det gick väl hyffsat på samtalet. Varken bra eller dåligt. Hon frågade varför det finns så många anteckningar i min journal och varför jag haft så mycket kontakt med psykiatrin. Men va fan... som om folk vet exakt varför dom mår dåligt?!?
"Ja, varför får du ont i halsen?" svarade jag då..
"Ja, varför får jag ont i halsen? För att det smittar?"
"Det finns väl en massa anledningar till det.. du kanske är känslig. Dåligt klädd"

(Det är väl aldrig någon som vet varför man får ont i halsen ens? Nog för att det är lättare att "räkna ut" och kanske beror det på att man umgåtts med någon som har ont i halsen.)
Men SUCK.
"..Ja, du kanske är extra känslig. Man kanske måste vara extra rädd om dig."

Men det fattar nog vem som helst.
Visst, jag har varit med om en del och så. Men ändå. Det finns dom som haft det 1000 gånger värre och dom har inte psykiska problem. Jag tror aldrig att man kan direkt skylla på något man har varit med om. Skillnaden är väl den att, hur har de som mår dåligt blivit uppmuntrade i uppvuxten? Hur har dessa personer blivit hjälpta och stöttade efteråt? Hur har de bearbetat det jobbiga?
Det är i alla fall mina tankar. Men jag kan så klart ha fel.
Jag själv har nog inte fått särsilt mkt beröm och stöttning under uppväxten av en av mina föräldrar. Han har heller aldrig funnits vid min sida speciellet mkt och det har gjort mig ledsen. När man är i 12-årsåldern och nästan aldrig träffar sin pappa, hur glad är man då tror ni? Samtidigt var jag ju rädd för honom.. och därför ville jag inte vara hos honom så mkt.
När jag pratade med min klassföreståndare om mobbningen så frågade han om jag ville byta skola. Ehhh what?!?
Vad jag kan minnas har jag haft självmordstankar sen jag var ungefär 13 år. Självförtroende minns jag inte när jag förlorade, heller inte självkänsla.
Tanten frågade idag vad jag ville att hon skulle göra om hon hade ett trollspö.
"Omstarta hjärnan kanske"
Pratade en del om mat också. Vilket jag inte hade lust med. Och jag har svårt att säga sanningen om allt. Men det är så svårt att öppna sig för någon främmande människa och berätta om sina innersta känslor och tankar.

Jag försökte städa lite nyss men har tyvärr inte så mkt ork. Tror jag satsar på att laga mat istället. Darling jobbar (som vanligt?) över. Det är frivilligt men han vill ha komptid.. vilket är bra.
Jag småhandlade lite idag. Helt ointressant men det blev i alla fall: Diskmedel, konservöppnare (har letat i hela Borlänge och Coop hade) och bröd. Kul va? :)

Jag längtar tills 20/10 yihaaaaaaaa

SKRIVET: 2008-10-14, kl 08:48:20 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

jobbigt

Fick kämpa mig ur sängen nyss. Inte alls någon lust att gå upp. Igår kväll var det återigen svårt att somna. Jag mådde dåligt och tårarna rann samtidigt som Älsk bara sov *hrmpf*
Ska väl duscha snart. *orka*
Känner inte för samtal idag, igår gjorde jag ju det. Skumt. Har inte alls någon lust att prata idag. Jag har inte lust med ett skit idag. Men samtidigt så vill jag göra något. Klurigt det där.. Nu vill jag bara ha samtalet överstökat så jag kan åka hem och göra det jag brukar; ingenting.
Allt är en ond cirkel också. Det ena avlöser det andra. Orkar ibland knappt träna just för bristen på mat. Försöker äta men det är väl för lite antar jag. Äter jag får jag en jävla ångest. Orkar jag inte med träningen får jag ångest för det för att jag vill träna och borde och bla bla bla. Promenader är egentligen det ultimata. Det är så enkelt men ändå så svårt. Tar mig ju inte ut själv. Får bli ändring på det! Ska gå med Älsko ikväll i alla fall :)

Fan vad jag hatar mitt liv!

Men ska åka om 50 min. Duscha, sminka mig och sånt kraffs kanske vore dags nu. Frukost? Njaaaa... tveksam. Äter nog senare. Och blir ju tvungen att äta lite ikväll med Darling =/
Suck.

SKRIVET: 2008-10-13, kl 22:06:12 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

Matakuten

Det har varit en bra dag- fast det har varit måndag.
Träningen kändes jobbig idag, hade t.om träningsvärk :/
Jag tyckte inte att äggsåsen som jag gjorde idag såg ut att ha blivit lyckad men Daniel tyckte att den var jättegod *stolt*
Det var ju faktiskt första gången jag gjorde äggsås :P
Jag gillar inte äggsås så.. är inte så förtjust i äggsås över huvudtaget.

Träffade på min gamla kp idag. Trevligt att träffa henne. Glömde att fråga om hunden bara.. hon skaffade ju valp fick jag veta i somras.

Såg Matakuten idag. Bra och lite intressant program.
Ähh jag är trött! Nu vill jag bara kramas med Darlo och sen soooooova =)

Imorgon: samtal 10.00 och jag längtar faktiskt.

SKRIVET: 2008-10-13, kl 14:45:47 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

stress och spänd

Var till Neurologmottagningen imorse och träffade min läkare. Åh vad hon är bra :) Hon förklarar allt så bra också, verkligen toppen! Jag sa direkt att jag inte tror att min huvudvärk är biverkning av epilepsi-medicinen. Det måste vara något annat. Så hon kände på min käkmuskel vilket man kan göra genom att trycka in ett finger i örat. Samtidigt som hon tryckte in ett finger skulle jag gapa och stänga munnen. Fick göra det två gånger, hon hade först ett finger i ena örat och sedan ett finger i andra örat. Det gjorde jätteont! Alltså har jag huvudvärk för att jag är så spänd. Jag spänner mig och så vet jag att jag gnisslar tänder. Men det kan också bero på att jag har lågt blodvärde. Så nu måste jag äta mer järn! Hur lätt är det när man inte äter kött? :P
Men broccoli är gott, likaså spenat :)'
Finns ju i annat också, jag vet.

Efter läkarbesöket blev det stan en kort stund, hittade ingenting. Tråkigt nog. Gina Tricot som är såååå mkt bättre i Falun. Aja, det är som det är.

När jag kom hem la jag mig och sov! Skööööönt =) Tog 2 panodil innan just för att jag hade sådan hemsk huvudvärk. Brukar försöka undvika att ta värktabletter för jag är rädd att det blir till en vana. Men kände mig tvungen idag. Berättade för läkaren att jag köpt värktabletter i Ungern och att dom funkade jättebra. Så hon undrade såklart vad dom innehöll men det står ju bara på Ungerska :/ Men hon sa att det kanske står på latin. Får kolla upp det. Dom ena tabletterna är rosa och dom funkade jättebra mot huvudvärken. Dom andra är jättesmå och vita, dom funkade helt super mot mensvärken! Så jag måste dra en vända utomlands snart igen tror jag =)

Tänkte jag skulle laga lite mat snart. Darlo ville ha fisk, potatis och äggsås så det får det bli! Han slutar inte jobba förrän 19 så det blir att äta sent idag. Först ska jag laga mat. Sen åka till hans jobb och lämna handduk, kläder, jacka och sånt. Sen ska jag träna. Efter träningen hämtar han mig och vi åker till gruppen. Perfekt! Men det blir mkt saker att släpa på.. mina träningskläder och så hans saker.. pust!

Kika in på Crimemedicine vettja!


Uppdatering: Får skjuts till Darlos jobb. Wiip wiiiip! Kom ju på att jag ska ha mer med mig eftersom det är Yoga på Rus ikväll =) Jag som är skeptisk till Yoga. Det får bära eller brista helt enkelt. Har ju bara så svårt för sådan träning. Men jag om någon borde väl lära mig att koppla av.

Nu ska jag laga mat!!!

SKRIVET: 2008-10-12, kl 20:51:34 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

bistra sanningen

Känner mig så uppsvälld. Jag kommer bara bli tjockare och tjockare. Det är helt enkelt den bistra sanningen :(

Nu ska jag fortsätta se på tv. Känner mig väldigt trött!

SKRIVET: 2008-10-12, kl 17:40:58 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

Nu...

Nu ska jag tvinga iväg mig själv till friskis för att träna. Jag vet ju att jag blir glad bara jag kommer dit och att jag mår mkt bättre efteråt. 6-7 motionspass (varav en långpromenad) under en vecka får räcka tror jag.

Kom att tänka på en sak idag. Tycker synd om all vårdpersonal på akuten i Falun som jag skällt ut och skrikit åt. Men va fan, har man ångest så har man. Och det har heller inte varit så lätt. Jag har verkligen fått kämpa för att ens få någon hjälp. Det enda psyk gjort har varit att ge mig en massa mediciner.

Nej, nu måste jag ge mig iväg! Sen blir det att laga mat så Darling har matlåda imorgon =)

SKRIVET: 2008-10-11, kl 20:54:48 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

vänskapen som känns ensam

Blev så sugen på att dansa idag. Minns inte när jag var ut och dansade senaste. Det måste vara en evighet sen..

Du är ett glashus
och jag är en sten
Det är du som försöker se genom mig.

Du frågar; älskar dom dig ikväll?
och jag svarar dom älskar mig bara nu.
Den enda som verkligen älskar mig är du.


Fan alltså. Har ångest och jag känner mig så förbannat jävla ensam!!!!!!
Skulle någon ringa mig nu eller ens någon gång och fråga mig om vi skulle gå ut eller va fan som helst skulle allt kännas så mkt bättre. Häromdagen raderade jag en hel del nummer från telefonboken just pga bristande kontakt. Det är ju i stort sett ALLTID jag som får höra av mig, det är JAG som ska fråga. Är så jävla trött på det att då är jag hellre ensam.

Afro Power Dance-passet var i alla fall grymt idag. Kul men svårt. Måste helt klart gå på det fler gånger =)

Jag hatar så mycket att jag snart glömmer hur man älskar, eller?
Men mest hatar jag mig själv.

Slutsats: Det måste helt klart vara något fel på mig.

SKRIVET: 2008-10-11, kl 13:55:16 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

show me love

Jag & Älsk gick en långpromenad imorse. Tror vi var ute i nästan 1h 45 min :P
Nu håller vi på och tvättar. Jag har jätteont i huvudet. Som vanligt började det vid pannan och nu har jag ont i hela huvudet :(
Tog en tablett nyss så jag hoppas den hjälper. Vi köpte dom i Budapest och dom hjälpte bra. Köpte även andra tabletter när jag hade en jävla mensvärk och dom var super! Mkt bättre än svenska receptfria :)

Hade egentligen tänkt testa Afro Power Dance om en timme men det beror på hur jag mår. Är så jäkla trött också. Sov ca 15-20 min för ett tag sen.. jätteskönt och lagom =)

14.30 Afro Power Dance (om jag mår bättre)
16-17.30 Basta och sola med Älsko
17.30 Äta hos Kjell-Britt
19-20.00 Bowling!!!

Niklas skulle ha varit med och bowlat men kunde inte pga brist på barnvakt. Synd :/

SKRIVET: 2008-10-10, kl 23:44:01 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

FB

...ja det här med Facebook. Vad ska man med den skiten till egentligen? Händer, pinsamt nog, faktiskt att jag surfar in där ibland. Mest för att kolla in folks bilder. Folk jag inte ens är kompis med. Bara någon gammal klasskompis eller något annat äckel, typ :P
Vet inte varför jag gör det men jag står i alla fall för att jag gör det.

Och det med grupper. Varför varför varför? Vissa kan jag kanske förstå. Om det är något att diskutera, något att prata om eller så. Men en massa är ju helt onödiga. T.ex om att hitta en unge som varit borta i en evighet. Tanken kanske är god. Men om jag går med i gruppen är jag automatiskt med och letar eller vad ska jag göra då? Ska jag ge mig ut, här i Borlänge och leta? Föreslog tidigare att jag & Daniel skulle gå till Statoil. Räknas det? :)
Och många grupper är ju bra, t.ex att få lägre bensinkostnader och stoppa våldet och bla bla bla. Men engagerar sig verkligen folk? Det undrar jag. För det räcker ju inte bara med att gå med i en FB-grupp. Tror folk det? <_>

Ähhh kvällen lider mot sitt slut. Det är natt nu förresten. Jag ska lägga mig nu. Försöka få med mig bejbi också *flört*

PUSSAR TILL VÄRLDENS UNDERBARASTE!!!!!

SKRIVET: 2008-10-10, kl 21:25:29 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

i just wanna dance

Skönt att ha hem Älskling tidigt idag. Men det är ju F R E D A G =)
Härligt med fredag. För då är det danspass också vilket jag var på såklart. Det bästa på hela veckan. Rejält svettig blir man också vill jag lova.
Annars har det nog inte hänt så mkt idag. Brallerna jag köpte igår ångrar jag så dom ska jag lämna tillbaks. Dom var för långa, jag vill ha knälånga ungefär. Svårt att hitta som dessutom sitter bra. I-landsproblem, jag vet.

Kollar på Idol. *neeeerd* Anna var nog ändå bäst idag. Förlåt Johan :P
Men vissa låter som skit, typ..

Har inte så mkt mer att skriva i dagens inlägg. Tråkigt blev det också.

Lördag: Tvätta, städa. Dans 75 min 14.30. Kanske byta gardiner. Annars bara kramas :)
Söndag: Promenad vid älven. 16.30 Puls/Bas. Och så kramas så klart :)

...och så kommer väl söndagsångesten där någongång också... :/

Googla tönt och titta va jag hitta!!!! HAHAHAHA

SKRIVET: 2008-10-09, kl 22:30:23 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

sug och svälj..

...för snart är det helg!

Mår så jävla illa. Önskar å ena sidan att jag skulle spy..

Mina 2 böcker som jag beställt kom idag :)
*lycka*
Beställde en till i måndags så den kommer nog nästa vecka. Tur det inte är någon frakt :P
Ska beställa "14 år till salu" sen också. Verkar gripande.

Fredagens planer: En promenad, städa hemma, danspass på friskis
...hmmm var det något mer? Tror inte det. Men det är i alla fall f r e d a g vilket betyder att Darlo slutar 13.00. Men om någon annan jobbar över så jobbar han en timme till.

Dagens musik: Det går fort när man promenerar till Rammstein!

SKRIVET: 2008-10-09, kl 21:01:05 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

domherrar

Småkollat på "Bröllopsform" ikväll. Vilken träning dom fick! Men det är ju sånt jag tycker är kul. När man pressar sig själv och testar sina gränser :)
Innan kollade jag lite på Sjukhuset, hann inte se så mkt eftersom vi kom hem sent. Daniel jobbade till 19 och jag gick runt Sportfältet. Promenaden gick rekordfort idag! Vet inte varför.. var i alla fall jätteskönt att gå en promenad =)
Efter det var jag till Kupolen där jag väntade på Darlo för han skulle köpa linsvätska. Intressant va?
Jag köpte halvlånga träningsbraller som jag ska ha på danspassen :)
Oh yeah!

Nu mår jag riktigt jävla illa! Varför varför varför?

Blev lunch på Octaven (Högskolans restaurang) med Kjell-Britt idag. Fy fan, aldrig mer!
Jag & Kjell-Britt började i alla fall att tova domherrar idag. Åhhhh så söta dom blir :P

SKRIVET: 2008-10-08, kl 21:47:32 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

skitdag

Vilken jävla skitdag det här har varit alltså! Har inte tagit mig för någonting.
Fick i mig 2 dl yogurt någon gång under förmiddagen. Det tog typ en timme <_>
Kul liv liksom.. *ehrm*
Ändå ville jag försöka mig på ett träna på kvällen. Kände redan innan "hur ska det här gå? Orkar jag?"
Och nej, jag orkade inte :/
Jag hatar mig själv för att jag inte petat i mig lite mer idag så att jag hade orkat ta mig igenom hela passet. Senare blev jag tvungen att äta 2 (!!!) smörgåsar med ost. Inget smör i och för sig, det äter jag aldrig. Men det kändes för mkt! :(

Senare på kvällen var jag & Daniel till Rus, det var boksläpp. Ett artistpar uppträdde, dom var riktigt roliga. Dom blandade humor med fin musik :)

SKRIVET: 2008-10-08, kl 11:33:30 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

steg som leder bort..

Lyssnar på Winnerbäck. Varje dag känns lika hemsk. Önskar nästan att jag var rökare, hade man ju haft något att fördriva tiden med. När jag klev ur sängen imorse kändes det som jag hade träningsvärk. Fan vad ont mina vader gjorde gör. Känner igen känslan, men det var värre förr..
Mams skulle simma idag och frågade om jag ville med men orkade inte och vill spara energin tills ikväll då jag ska till Friskis. Men D tyckte minsann jag skulle simma. "Så du kanske orkar bowla sen också" Innan tyckte D att jag kunde gå en promenad. Jag vet att han bara vill väl och att han menar att jag får något att göra. Men energin finns inte där. Kände mig helt slut igår när jag duschade. Ska man då promenera, simma, bowla och jympa på samma dag?
Förvirrande.

Somnade ganska sent i natt. Ville inte alls gå och lägga mig. Det är skönt att sova, men då vet jag att morgondagen kommer. Konstigt det där, men jag kände mig inte ett dugg trött heller.

Många gånger känner jag att det skulle vara skönt att flytta. Till en ny, annan stad och byta miljö. Men det skulle säkert inte hjälpa.. eller skulle det ens förändra något? Jag tror inte att ångesten och Monstret stannar utan allt följer nog med...

Finns det något skönare än dom steg som leder bort från allt mörker och all tristess?

SKRIVET: 2008-10-07, kl 08:41:53 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

mycket nu




Ja det är mkt nu. Om en timme ungefär ska jag åka till Gylle för att träffa min samtalskontakt för första gången- ja, jag är nervös! Monstret river och sliter i mig, inombords. Vet inte vart jag ska ta vägen, vad jag ska göra. Vad ska jag säga? Hur mycket ska jag berätta? Skulle jag fråga någon blir svaret: Säg som det är. Berätta hur du känner. Det löser sig.
Men ingen vet om kampen som sker inombords. Hela jävla tiden.
Jag har lekt med döden flera gånger om i mitt liv. Alkohol - sprungit framför bilar b.la. Svält - ja, man kan dö då.. och det är nog ganska enkelt att förstå. Intoxer - ja, det förstår nog också vem som helst.
Nu känns det som att när jag mådde som värst 2006 och 2007 så stod jag i ett vägskäl. Livet eller döden? Sjukdomen, helvetet och döden var ju så enkel. Det var ett invant mönster och hade jag fortsatt hade jag dött.. men jag valde L I V E T.
Men nu känns det lite som jag står i ett vägskäl - igen. Kanske inte att jag väljer mellan livet och döden, men ändå. Det är riktigt jobbigt. Alla säger självklart: välj det friska!
Men för mig är det allt annat än enkelt. Det är ju klart jag vill vara frisk! (bli?) Men kan jag bli riktigt frisk? För alltid?
Det värsta just nu är nog att jag inte har någon att prata med. Ingen i hela världen. Hade det handlat om att sluta skära mig hade det varit enklare.. ärligt alltså.

Varför skulle mitt liv bli så här? Jag glömmer bort perioder ur mitt liv. Vet inte vad som hände för flera år sen för då var jag så underviktig och kunde inte tänka klart. Jag försökte gå en utbildning men allt annat snurrade i skallen och jag fick inte in något av det jag skulle lära mig. Vissa saker från 2006 och 2007 är helt utsuddat. Nog för att vissa saker är skönt att knappt komma ihåg, men ändå..

jag vill bara ner i vikt!
jag vill bli av med mitt Monster, men det känns som att skiljas från Någon...

Jag fryser, skakar och har gåshud. Ska ta en varm dusch.

SKRIVET: 2008-10-06, kl 21:51:48 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

Bättre än Stålmannen!

Får bli ett kort inlägg. Är hur trött som helst. Blev tyvärr ingen promenad idag eftersom jag höll på att svimma.. =(
Var på Kupolen och kikade b.la när det var som värst. Riktigt jobbig huvudvärk också.
Ikväll var det Rus-gruppen. Väldigt trevligt :)
Det är alltid flera personer som jag känner igen mig i eller tvärtom. Så fick vi göra en rolig "associationslek".
När alla andra tänkte på händer så blev det fingrar och liknande. Jag: sker :P
Hjälte: Dani <3
Han valde Stålmannen dock.. *ehrm*
Fast det finns väl inte så många kvinnliga hjältinnor? I serietidningar, filmer och liknande..?

Nej jag håller på att somna här över tangenterna. Bäst ja borstar tänderna och gör mig redo för sängen!
Jag & min hjälte ska sova. Så hjälten orkar jobba och prestera. Jag ska kämpa för en bättre värld, eller ja.. nåt sånt var det väl? =)

SKRIVET: 2008-10-06, kl 14:08:13 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

Mad world

"And I find it kind of funny, I find it kind of sad
The dreams in which I´m dying are the best I´ve ever had
I find it hard to tell you, I find it hard to take
When people run in circles it´s a very very
Mad world mad world"


Skulle kunna lyssna på den låten på repeat hur många gånger som helst för den är ju så fin!
Men nu får det bli lite Segertåget ett tag kanske.. :P
Igår satt jag och sjöng "Mediahora" i bilen haha.
För jag är en mediahora, ingen vill ha mig. I bild och i tv så alla kan se mig... :D

SKRIVET: 2008-10-06, kl 11:12:11 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

Ungern

Resan var helt underbar! Har haft det sååå bra =)
Känns som man gått hur mkt som helst. Tur det kanske, för jag tycker vi åt så mkt. Som tur är har jag bara gått upp till 49,5. Puh!
Orkade inte göra så mkt på torsdagen. Kom till hotellet ca 13.30. På fredagen var det toppen-väder. Sol och ca 21 grader. Härligt! Var först till ett Thermal-bad. Stor fin och gammal byggnad med 3 utombusbassänger + 4 (tror jag, kanske fler) bassänger inne. Den varmaste var 39 grader och den var ute. Så bubblade vattnet upp på vissa ställen.
Shoppat lite. B.la en ny väska (som mamma suckade över), en ny plånbok, en top, svampbob-bestick.. :P
Daniel köpte en stridsvagn i byggsats, en gammal världskrigsmedalj till sin pappa och sånt.. :P
Maten var god. Rätt billigt var det där också. Men jobbigt att räkna om allt för jag är så kass på matte =/

Det kändes som jag fick ladda om batterierna lite så att säga. Mådde ju så jävla dåligt dagarna innan vi åkte men nu känns det som jag mår bra. Lite trött bara. Kanske inte så konstigt. Sov ingenting på hela resan. Kom hem 1 i natt. Och jag hade svårt att somna :(
Låg och vred mig femtielva gånger, typ. Älskling somnade på någon minut. Tur det eftersom han skulle upp 5.45 idag. Så idag är första dagen på hans nya jobb. Han är ledig 2 veckor vid jul så vi får försöka ta någon resa då igen :D
För om jag har praktik så är jag ju ledig vid jul, antar jag. Annars får jag försöka jobba in lite och ta ledigt resten. Gick ju bra förra året i alla fall, när jag var till Malta. Då hade jag betald semester en vecka kan man säga.

Jag såg värsta söta hunden igår. Jätteliten! Den åkte med vårat flyg. Husse var svensk och hade köpt den från Ryssland. Dom som han hade köpt den av hade bilat ner den till Ungern. Vilken resa, stackars hunden!
Hunden var 8 månader och det kunde man inte tro.. O_o

Har vattnat blommorna, tagit reda på tvätt och plockat med annat här hemma.
Tänkte skriva matlista för veckan men det går ju inte att öppna frysen. Snacka om proppad! Blir nog fiskbullar idag i alla fall. Vore götta =)

Har en klump i magen. Har en konstig känsla.

Hmm har jag gjort något fel?? Vad i så fall? Berätta!

Dagens planer:
Städa klart
Promenad runt älven (inställd vid regn)
Rus-gruppen

Beställt en bok idag. Egentligen åt mamma men jag ska läsa den först! :P
"Varje dag har vi en liten tävling"
Men beställde 2 böcker förra veckan eller nåt och dom borde ha kommit idag men icke :/

SKRIVET: 2008-10-06, kl 01:14:23 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

home again

Kom precis hem men nu ska jag sova. Sjukt trött jue! Skriver imorgon om resan som varit underbar!!!!
Såååå härligt att komma bort :)
Kan det bli roligare när 2 tokar ger sig ut i vida världen? :P

SKRIVET: 2008-10-01, kl 16:13:13 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

Budapest

Det är ingen vanlig dag för det är minsann tandras födelsedag!!!! =))
GRATTIS GUMMAN!!! *puss*

Det har varit en ganska jobbig dag. Höjdpunkten var när jag följde med Darling till hans (OBS! Gamla) Jobb. Chifen + chifens favvo va i fjollträsk på mässa. Men dom andra fick smörgåstårta.
Men nu känns allt iaf bättre. För imorgon kl 10.00 lyfter planet till Budapest. Hihi.
Kan inte vara gladare just nu. Kommer hem sent på söndag.

Ska och hämta Daniels pass och sånt nu :)


Myyyyyyys myyyyyys myyyyyys

ÄLSKAR DIG ÄLSKLING!!!! Tills solen, till månen och tillbaka <3