SKRIVET: 2011-06-28, kl 20:04:09 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

full fart

Imorgon börjar karln jobba igen efter frivecka. Trööök :/
På torsdag ska vi (jag & barnen) hem till Kea. Det ska bli kul.

Vet inte hur många som sagt "vill så gärna träffa Léon" & dom har fortf inte ens sett honom & nu är han 4 månader! Känns inte speciellt liten nu alltså.. och så intressant (?) är han verkar det som.

Igår var vi i Säterdalen med svärföräldrarna. Jättetrevligt!

Idag var jag & Casper till stan på fm för att kolla på festivalfolk =) Är ju Peace & Love i stan nu. Galet mkt folk! Casper pekade på Esplanad & ville fika. Det har han lärt sig hehe. Så jag köpte en smörgås & nån festis. Trodde inte han skulle vilja ha så mkt men han åt upp hela smörgåsen, men så blir det när han är en riktig frukostslarvare. grrrr.
Sen gick vi till lekparken & vidare till Kupolen där pappan väntade. Casper höll på att somna i bilen så han blev sur när bilen stannade. Han somnade mot min axel på vägen in istället. Sötis ♥

På eftermiddagen åkte Daniel & Casper & badade. Men jag fick se att det var nåt grejs för barn utanför Vägverket så jag ringde Daniel & berättade det, så när dom badat åkte dom dit. Jag & Léon åt glass med K-B på på eftermiddagen Kupolen. Har hänt mkt för Casper idag, han var skittrött vid kvällsmaten. Och nu verkar han ha somnat. Lejonet har sovit en timme. Han var för trött för gröten ikväll. Typiskt :/

Nu har Danne två perioder kvar sen SEMESTRAN!!!! Jobba 7, ledig 5, Jobba 7, ledig 4, (jobba en), SEMESTER!

SKRIVET: 2011-06-22, kl 21:06:35 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

gäsp.

Jag är sååå galet trött. Danne & Kjell undrar om det är nåt fel & om jag borde kontakta vc. Mamma har också börjat tjata om att jag ska kontakta vc.. men det är väl så det är att ha 2 barn varav ett gör att jag inte får sova spec många timmar sammanhängande på nätterna? Inte en hel natt på 4 mån känns.
Men sen att jag får yrsel, hjärtklappning osv osv ibland kanske inte har med det att göra?

Till råga på allt har jag ont i lederna så gott som dagligen, men det kan man få pga amning.

Nog klagat.

Lejonungen är redan 4 mån!! Igår var jag ifrån honom några timmar & städade ur gamla lägenheten. Ett tag höll jag på att ramla ner från en stege pga yrsel (!) & jag blev heeeelt slut. Hann vila 20 min sen & det var guld värt!

Lejonet har slutat ta flaska. Ersättning kanske inte är gott enligt honom? För han tar flaskan först. Suger lite & sen tar han inge mer.. så alltså känner han smaken. Igår när jag  var ifrån honom fick han gröt istället & det gick bra :) Prima ballerina. Idag fick han smaka morot & det gick ner. På kvällen fick han gröt.

Nej, börjar känna mig som ett vrak. Bäst jag går & lägger mig. Imorgon är det jag & Lejonet på fm. Barselius är hos K-B. 13.15 ska gamla lägenheten besiktas. Blir av med den tidigare så vi slipper 2 hyror. Yeah! High five för tusan!
Sen får Lejonet vara med pappan i några timmar för jag har annat viktigt för mig.. så detl är väl bli gröt då :P