SKRIVET: 2010-12-31, kl 20:31:00 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

Sista dagen

Idag är sista dagen på det här året då.. På fm runt 9 gick jag en promenad med Casper. Han somnade efter ca 5 min :)
Men jag ångrar mig nu efteråt att jag gick. Direkt kände jag av foglossningen vid blygdbenet men sen kände jag mer i höften. Vilade en stund på eftermiddagen & när jag reste mig kunde jag knappt gå & jag var tvungen att stödja mig mot sänggaveln :(
Nu har jag också ont när jag går, men värst känns det när jag reser mig.

Det positiva med promenaden:
Casper sov
Både jag & Casper fick luft (var ute ca 1½ timme inkl lite handling)
Jag fick röra på mig
Jag kunde med gott samvete äta pannacotta nyss

Det negativa:
Helt slut efteråt
Kan knappt gå.

Undrar om jag är 80 år? Känns så just nu iaf.. fast det kan man tro att Casper är ibland också. När han reser sig & stånkar :)

Casper gillade inte potatissallad. Men brieost åt han. hehe. Var lite orolig ifall han inte skulle kunna somna ikväll för det har smällt en del men han somnade ändå. Får se om han vaknar sen pga smällare & skit..

Överallt läser man summeringar av 2010, nyårslöften osv.. 2010 har väl varit ett bra år ändå. Inget speciellt vad jag kan komma på, eller jo förlovning. Och att jag blev gravid igen :)
2011 blir spännande. Casper blir storebror (han pussade på magen idag igen) & K2 kommer till oss.

Fick några nyårspussar av Casper innan han la sig. Så jäkla go ♥
Sa till han att det har varit ett bra år med honom & att jag hoppas han får ett bra 2011.

GOTT NYTT ÅR!!!

SKRIVET: 2010-12-31, kl 20:30:10 | PUBLICERAT I: GRAVIDITET NR 2

Graviditeten..

Känner mig sååå less på att va gravid, ni anar inte! Vissa dagar känns det rätt ok, vissa dagar känns åt helvete & så finns det dagar när det är mitt emellan.. idag har det varit mer åt "åt helevte"-hållet.
Jag känner mig trött, less, slut, blir irriterad för minsta lilla, gråter för ingenting.. Tycker synd om Casper. Och Danne såklart. Jag känner inte igen mig själv. Jag är inte alls den sambo och mamma jag vill vara. Har bara lust att stänga in mig själv..

Samtidigt önskar jag att jag kunde njuta mer. Det kanske är sista gången jag är gravid? Det vet man ju aldrig.. Och jag vet att det finns dom som har det värre. Har också känt ett tag att jag mått bättre den här gången. Men sista tiden har jag blivit så otroligt less + att jag fått så ont vid blygdbenet (foglossning..) så vissa förmiddagar känns varje steg jag tar som en plåga.

SKRIVET: 2010-12-29, kl 19:25:46 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

EEG

Var till Falun idag & gjorde EEG. Höll på att somna flera ggr. Hade två knappar att trycka på, en för varje tumme. Så skulle man trycka varannan hela tiden i nästan en timme. Så sa killen som skötte det hela "blunda, titta, blunda.." med lite olika intervaller. När jag skulle blunda & trycka höll jag på att somna hehe. Skapligt trött.
Under tre minuter skulle jag andas fortare än vanligt, trycka & blunda. Då tänkte jag "tur man inte är karl" :)

Får veta hur det gick om ca en vecka.

Casper vaknade redan 5.40 imorse.. han låg still på min arm länge iaf & vilade. Värsta myyyys :D
Sen kollade vi på film en stund i sängen hela familjen.
Än en gång; tur att han inte vill upp på en gång utan han vill ligga kvar i sängen. Jag gick upp runt 7 och gjorde frukost.
Man hinner iaf med mkt när han vaknar tidigt. Och hellre att han vaknar tidigt än vaknar på natten ändå.
Det dumma med att han vaknar tidigt är att det blir en lång dag för både stora & små. Han blir trött tidigt & idag gick det inte ens att hålla honom vaken till efter lunch :/ Han hade somnat på soffan i Daniels knä. Och han somnar aldrig i soffan annars!

Jag & K-B tänkte äta lunch på sjukhuset men Danne tjatade hem oss för han hade gjort mat. Han hade köpt smörgåstårta för att fira :D
Riktigt gott var det!

Mamma köpte b.la en docka till Casper idag eftersom hon lämnade tillbaks en julklapp som blev dubbelt. Får se om han kommer leka med den då.. Jag såg till att det blev en billig docka ifall han inte är intresserad. 
Han gav iaf dockan en puss idag. Han pussade på K2-huset också idag :D Han är ju bara så himla go! Inte alltid, han kan ha ett jäkla humör minsann! Och dom senaste dagarna har han blivit helt galen.. han är så vild!

Nu sover båda prinsarna. Danne ska jobba natt. Sista skiftet iår!

SKRIVET: 2010-12-28, kl 20:16:08 | PUBLICERAT I: GRAVIDITET NR 2

oj så tjock!

Var till bm idag & för en gångs skull kunde Danne följa med :D
Undrar om det var första gången den här graviditeten, eller andra? Han hittade inte ens dit, han var på väg till Spec-Mvc där vi gjorde UL i torsdags..

Sf-mått: 30 cm
Vikt: +11 kg sen inskrivningen
Järn: 127
Hjärtslag: 150 ♥
Blodtrycket var lågt som vanligt
Socker: 5 eller va hon sa.. var bra iaf

Nu mår jag sjukt illa. Funderar på att ta en macka. Det har mullrat en del i magen.. har mått illa i nån timme. Så har jag haft väldigt ont i ena höften till & från hela em/kvällen. Nog med krämpor. Jag är skittrött, ska nog lägga mig tidigt. Dags för EEG imorgon 9.45.

SKRIVET: 2010-12-27, kl 21:18:27 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

blooooood

När Casper började blöda idag blev jag rädd. Men det var liiiitet, från läppen. Men lilla busunge, lugna ner dig!
Han stod på armstödet på soffan hos K-B, för att komma åt steron. Så slog han i läppen.. aj aj. Men sen var det full fart igen.

Tidigare på kvällen så stod han på armstödet & balanserade. Höll i sig i stereon med en hand och en halvmeter ifrån stod en lampa så andra handen vred han på lampan. Farligt farligt för en liten man! Vi satt i köket & Kjell såg vad han höll på med. Så Kjell gick dit & sa åt han. Då kastade han sig ner i soffan & bara garvade. Han skrattade så han kiknade.. Skitunge!!

Imorgon får vi veta hur tjock jag har blitt också =)

SKRIVET: 2010-12-27, kl 08:48:04 | PUBLICERAT I: T R A M S

saknad julklapp

Jag önskade mig en sak i julklapp & fick inte ens det! VARFÖR VARFÖR VARFÖR?

Det jag önskade mig; Tålamod!

SKRIVET: 2010-12-26, kl 21:08:55 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

Familje-Status

Barse-Status: Kass i magen, trött (somnade vid 18!) men vid gott humör. Full fart hela em. Fm var lite jobbigare med mkt folk.. =(

Mamma-Status: Trött & tjock. (nähä?) På väg mot sängen. Ska bara svänga förbi badrummet för medusa, tandborstning & en sista kissning..

K2-Status: Tummen upp! Kanske ont i nån tå efter sparkningar..

Fader-Status: Ont i halsen. Lite hes =/ Nu kom två hostningar också.



Tillägg, 10 min senare: Mamman har även väldigt torra händer! Måste smörja, börjar bli sår.. gjort en stor kopp förkylningste åt mannen.

SKRIVET: 2010-12-25, kl 20:17:47 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

julafton & juldagen

Igår var vi hos K-B hela eftermiddagen & kvällen. Casper var som han brukar bli när det är mkt folk, stök, stim osv :( Skitjobbigt. Och jag tycker så synd om honom.. Gick att få i honom lite mat. Dock satt han inte med när vi andra åt. Och han hade absolut ingen ro i kroppen.
När vi kom hem somnade han ganska direkt (strax efter 20). 22.45 va Danne dit & sen sov han till 7.30.

Idag var han trött & rätt gnällig på fm, har nog varit mkt åt en liten prins.. mkt åt en höggravid morsa också för jag var skittrött igår kväll & idag på fm. När jag la Casper efter lunchen var det som en befrielse för honom. Han blundade direkt & somnade på kanske 30 sek! Lilla gubben ♥
Jag passade på att sova en stund jag med.

På eftermiddagen var vi till min pappa. Casper fick tågbana från Brio, raggsockor & en sköldpadda på hjul med knappar & ljud. Vi åkte hem därifrån ca 17.30 & jag fick dra i Casper, skrika, tända lampan osv för att han inte skulle somna! :O
När jag satte ner honom i hallen blev han sur, han orkade väl inte.. när jag tog av mig min jacka satt han & hängde med huvudet :/
Men det gick att få i honom mat. Han drack sen lite välling ca 19.00. Sen ropade han från sin säng.. när han blev sur gick jag dit & gav han flaskan. Då drack han upp resten :)

Känner mig trött idag också.. puh.. tror det blir tidigt sänggående. Imorgon ska Danne jobba fm. Jag & Casper ska till K-B. Mormor & morfar åker hem imorgon så jag vill träffa dom innan dom åker. Bror & Maja skulle också komma dit. Men sen vill jag va hemma.

Nu blev jag akut kissnödig! BYE

SKRIVET: 2010-12-24, kl 10:29:47 | PUBLICERAT I: Dagens Fråga

Birather?

Dagens fråga; Är det nåt fel på Casper, är alla barn så i hans ålder eller är det för att han är en Birath?
Blev flera frågor men ja.. fler blir det.

Hur många paket öppnade han igår? Någon som törs gissa?

Hur mkt tror ni han leker med leksakerna idag när Danne lagar mat? Vad valde han av dammsugaren & leksakerna för en stund sen? Han bad mig sätta på dammsugaren (dum knapp, han kan inte själv) & så dammsög han lite.
Funderar på ifall vi ska lägga undan leksakerna tills han fyller år eller ännu bättre, be om kvitton? :D

GOD JUL!

Snart är julen över vilket ska bli skönt.. får man känna så? Jag längtar efter rutiner. Tjohooo!

SKRIVET: 2010-12-24, kl 07:00:00 | PUBLICERAT I: T R A M S

status

Vågade inte ha det här som status..

"För vi vet ju alla att... om SJ skött tågtrafiken i natzityskland ...hade förintelsen aldrig ägt rum."

SKRIVET: 2010-12-23, kl 21:13:35 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

Julfirande

Idag har vi varit i Säter & firat jul. Vi är ju hos Kjell-Britt vartannat år på julafton & Säter vartannat år. Var i Säter förra julafton.
Två av Daniels bröder var där. + flickvän/fru, svärmor & två barn. Och så Bengt & Ewa :)
Dom tyckte Casper var sååå fin i sina kläder. Han hade finbyxor, vitskjorta, fluga & väst. Stiliga killen! :D
Men när vi skulle äta åkte kläderna av hehe. Dels ska han ha dom imorgon & så var han sååå varm.

T.om vi föräldrar fick paket. Kaffe, handduk, te & lite sånt :)
Casper fick kläder, pussel, pengar & leksaker. B.la en stor larv som man kan dra efter sig & massa knappar att trycka på. Den låter & det blinkar. Och så fick han en liten arbetsbänk, också att trycka, dra & så.. mamma som köpte en arbetsbänk till han igår när jag var med. Men hon ska lämna tillbaks den så får han nåt annat.

Jag gillar verkligen inte julmat speciellt mkt.. lite trist för jag blir aldrig direkt mätt. Tycker faktiskt maten är rätt tråkig =/

Ewa hade gjort sjukt god knäck, farligt!

Vi kom hem till 20.00 & Casper somnade ca 20.30. Var rädd att han skulle somna i bilen men det gick bra vilket var skönt. Ville ju borsta tänderna, på med pyjamas & få i han lite välling före.

Snart ska mamman gå & lägga sig. Jag låg vaken 5.40-7.15 imorse.. 7.40 vaknade Casper :P

SKRIVET: 2010-12-23, kl 20:47:51 | PUBLICERAT I: GRAVIDITET NR 2

Ultraljud

Idag var det Ultraljud nr 2 på Spec-mvc på sjukhuset för att mäta K2.
K2 beräknades väga 1828 g nu. Läkaren verkade otroligt stressad + att vi inte fick komma in förrän 15 min efter utsatt tid. Irriterande! Dessutom hade jag kunnat somna när vi satt & väntade..
K2 verkar ha flyttat sig lite.

Ibland blir jag kissnödig så fort jag rör mig när jag tex ligger i sängen. Dryyyyygt =/

Läkaren från Neurologen ringde idag. Hon tyckte jag skulle ta en till tablett på morgonen (tar en på morgonen & två på kvällen) nu när jag är gravid för säkerhets skull. Man har ju mer blod i kroppen när man är gravid. Så jag ska försöka komma ihåg det redan imorgon. Sen kan jag ta en tablett på morgonen igen när K2 kommit.

SKRIVET: 2010-12-22, kl 20:13:24 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

bättre & bättre

Just nu sitter jag i soffan med datorn i knät och fötterna på bordet. Har på mig mysbyxor & en tröja. Ont långt ner i magen och ont i ryggen. Vill bara slita av mig byxorna för det känns som dom sitter åt men det gör dom ju inte.

Idag har han ätit betydligt bättre. Till kvällsmat blev det nog något som jag skulle kalla en hel 1-årsportion. Sen fick jag i han välling gjord på 2,5 dl vatten också :) Hurra! Det blir bara bättre & bättre.
Han har knappt hostat idag under dagen. När han hostat så har det oftast varit när han ätit eller druckit. Men det blir ju alltid betydligt värre till natten.. men i natt kändes det som jag fick sova mer iaf. Han sov ju med oss från 22.30 så jag har strukit honom, vänt på honom osv.. Imorse när han vaknade (strax före 8) så låg alla 3 på fel ledd :P
Så vi får plats några till i sängen, K2 känn dig välkommen ♥

Meeeeen vad ont jag har :(
*beklaga mig*
Åhhhh *sliter av mig byxorna*

SKRIVET: 2010-12-21, kl 20:59:43 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

vilken natt

Innan vi skulle sova igår var jag så orolig över Casper att jag fällde några tårar.. ja, han hostar ju så han inte får luft ibland. Och han har det jobbigt med andningen. Daniel sa att jag kunde ju lägga mig i Caspers rum så jag hör han. 22.15 hämtade jag Casper för då hostade han mkt & var ledsen. Lilla grynet ♥
Han somnade snabbt om men tog ett bra tag innan han sov lugnt. Och sen har han vänt & vridit sig, grinat, hostat hela natten. Han vänder ju & vrider för att han är tät och för hostan. Jättesvårt att få han lugn också.

Kl 5 imorse vaknade han & satte sig upp. Då hade han snurrat en stund också. Slog på en film i sovrummet. Testade med välling men nej nej.. :/
Jag gick upp & gjorde te för jag har fått så ont i halsen. Vid 6 somnade Casper om. Jag la mig i hans rum & vaknade vid 9. Så jag fick nästan 3 timmar sammanhängande, gött! Somnade ju inte på en gång..

Idag har han också levt på i stort sett bara en banan. Nån sked yogurt till frukost & sen några skedar mat till kvällsmat. Men ikväll fick Daniel i han all välling, 220 ml :D
Han var helt slut på kvällen, stackarn. Redan vid 17 trodde jag nästan han skulle somna i mitt knä vid tvn. Sen har han lutat sig mot mig i soffan & så. Myyyyys.

Var iväg en sväng idag & handlade lite. Dels en julklapp på Barnens Hus. Hade Kjell med mig.. skulle köpa till Caspers kusin som är några mån yngre. Försökte få hjälp av Kjell.
"Men vad gillar Casper då?"
"Ja, han gillar att städa, diska, laga mat.."
Vad köper man då? :D

Naturligtvis glömde jag köpa näsdukar när jag var ute..

SKRIVET: 2010-12-21, kl 07:30:00 | PUBLICERAT I: T R A M S

frilla



Så ser jag ut.. så är det väldigt kort bak.

SKRIVET: 2010-12-20, kl 20:08:38 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

inte lätt för en sjuk liten man

Åhhh nu är han ledsen, Lilleman :(
Daniel är där så ni inte undrar varför jag sitter här när han gråter..

Men han somnade själv ikväll, otroligt! Han gör ju det när han är frisk men nu när han är sjuk blev jag faktiskt förvånad. Nu blev han väckt av hostan :( Han har hostat under tiden han sovit också. Tycker så synd om han. En gång idag fick han ingen luft heller.. det är otäckt!
Han hade 39.1 kl 18.45. Inte så värst hög alltså. Får se hur natten blir.. jag ska lägga mig tidigt så man orkar med. Han har iaf varit piggare idag. Levt på en banan & nån klyfta tomat + lite korv & mos. Ja, ikväll drack han faktiskt 1 dl välling också.

Fick idag en tid för EEG-undersökning. Naturligtvis är det samma dag som bm, ska ringa bm imorgon & be om en ny tid. Och så hoppas jag att jag kan göra EEG trots att K2 ligger i magen & jäser.

Var & klippte mig idag. Så nu är det kort igen. Blev mer nöjd den här gången än förra.

Gjorde klyftpotatis, fetaostbiffar & tzatziki till lunch idag. Sååå gott! Gjorde nyss en kycklinggyta med kokosmjölk, ingefära, palsternacka, lök, vitlök & morötter.
Så nu har jag förtjänat lite snickerskaka som jag gjorde häromdagen. FARLIGT GOTT!


Lilleman har somnat om under tiden jag skrivit det här..

SKRIVET: 2010-12-19, kl 20:40:33 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

Granen står så grön & grann...

...i stugan. Tralla lalla la.... =)
Eller den är inte klädd än. Bara belysning än så länge. Ska hänga upp lite saker om en stund. Om jag orkar. Är skittrött!


Tycker så synd om Casper nu, inte lätt att vara Liten man :(
Nästan 40 graders feber, hosta, hes, snorig & jobbigt med andningen. Hosta & besvärlig andning = dålig sömn.
Idag har han varit mkt tröttare & slöare. Han sov 45 min på dagen idag. Vaknade ledsen.
Jag skulle ha sovit med honom, ångrar det. Då hade han kunnat sova längre. Jag tycker det är myyyys. + att han behöver sömnen. Om man ligger bredvid kan man stryka honom & så när han börjar snurra för att han inte kan andas eller hostar lite. Slipper han vakna.
Han va helt slut vid 16 men det gick inte att få han att sova :/


Nej, nog om sjukdom.. tror jag. Hoppas han blir frisk tills på torsdag.

Jag nojar över K2. Som faaaaan :(
Borde jag väl inte göra. Men jag gör det. På torsdag får vi se Mini iaf & jag längtar. Ser fram emot det mer den här gången än förra. Kanske för att K2 låg lite under & då vill jag veta så K2 gått upp i vikt?

SKRIVET: 2010-12-17, kl 16:48:40 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

febran

Vi blev väckta 4.30 (!) imorse av en ledsen Casper.. Danne gick dit & jag sa "Kl är bara halv fem". Han fick såklart komma in till oss. Varför få han att sova vidare i sin säng den tiden? Aldrig att jag skulle hålla på den tiden..
Direkt kände jag att han va varm. Jag tyckte vi skulle försöka få han att somna om först, sen kolla febern. Han somnade inte om så jag hämtade tempen. Mycket riktigt, 39.1 :(
Var lite gränsfall där kändes det som.. Panodil eller inte Panodil? Han fick iaf Panodil. Danne tyckte inte vi skulle ge välling. Bra det iofs, han somnar ju ibland inte om ändå så.. välling = theralen som Lotta säger haha. Och theralen vill man ju inte ge på morgonen :P

Sen ville han såklart se film & då är det bara att lyda. Japp, ibland är han en liten diktator. Världens sötaste diktator dock =)
Skönt att ligga kvar i sängen iaf. Jag erbjöd mig att gå upp om Danne ville sova men han sa nej.. han kunde iofs halvslumra lite vilket jag absolut inte kan.

6.30 åt vi frukost. Herregud, när åt vi frukost så tidigt senast?! Casper åt inte så mkt men han brukar ju inte äta så tidigt heller.. och feber på det. Runt 7 sa jag till Danne att han behöver nog sova. Danne sov med Casper i vår säng, jag la mig på soffan & sov i 2 timmar. När jag vaknade kände jag mig helt död! :/
Casper sov till 10. Försökte ge han lite frukt som mellanmål men han ville bara ha nån bit apelsin & några tuggor rån.

Sen har Casper varit i Skräddarbacken. Jag & Danne behövde fixa julklappar & storhandla mat.. Elin & Donna (Kjells barnbarn 2½ & 9) var också där. Pratade med mor nyss, Casper hade somnat för han var helt slut. Bara satt & hängde i Kjells famn.. 38.6 visade tempen. Dom skulle ge han alvedon senare. Lilla hjärtat. Vet inte hur jag ska göra.. mamma sa att han kan vara där. Danne ska jobba tre nätter. Jag lär inte få mkt sömn om Lillis ska hem men jag saknar honom sååå MYCKET!!!! Vill finnas där för honom, göra allt för honom.. om jag så ska behöva vagga honom hela natten. Lilla grynet. Han kommer alltid vara "Lilla hjärtat". Snart kommer ännu ett hjärta & jag LÄNGTAR tokmkt!

Annars kanske jag ska åka till Skräddarbacken & sova där?

Det positiva med hans feber är ju att han har goda marginaler att bli frisk tills Tomten kommer :)
Om han nu är sjuk..? Sist hade han feber EN dag. Vad är det för trams?!

SKRIVET: 2010-12-16, kl 19:31:35 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

mår inget vidare

Alltså, jag mår inget vidare. Det går upp & ner hela tiden. Idag har jag inte ens brytt mig om att duscha. Men jag har ändå inte varit utanför dörren.. kanske skulle känts bättre om jag iaf duschat? Och om jag varit ut. Men jag har ingen lust. Eller ork :/
Dessutom har jag ingen aptit. Men blev iaf mätt EN gång idag, alltid nåt. Och jag tvingar ju mig själv att äta. Såklart.
Tror det bara är en person som faktiskt vet hur jag mår. Och som förstår. Och som lyssnar. All heder till dig eller va man säger :) cheers kanske passar bättre.

Den här em var något bättre än gårdagen iaf. Vilket var en j-a tur!

När Casper är så där gosig, lutar sig mot mig & jag håller om honom. Jag förtjänar verkligen inte det! Inte nu iaf :(
Inte när jag är världens tråkigaste morsa..
Vi satt i soffan ikväll efter kvällsmaten & kollade på tv. Jag höll honom & han lutade sig mot mig. Vi tittade i böcker & jag ruffsade om hans hår. Igår kväll blev det inte mkt böcker, då var han för vild :P

Idag klättrade han på K2´s hus. K2 blev inte spec glad.. försökte få Casper att känna på magen & han satte ner huvudet & pratade lite haha. Men jag tror inte alls att han förstår att det är en bebis i min mage :)

Skulle ha varit på "Gravid-fika" i em men pallade inte dra ut Casper osv.. hade absolut ingen ork. Men nu vet jag inte om det blev nåt heller..?

När jag la Casper för en liten stund sen så lovade jag honom att det skulle hända mer imorgon. Handla mat är ju iaf nåt.. ska nog gå & stänga dörren till Caspers rum nu.

SKRIVET: 2010-12-16, kl 15:20:41 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

less

kom å ta över!!!

SKRIVET: 2010-12-15, kl 19:43:26 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

förvånad

Nyss satt mig i soffan med ostmackor. Pust, äntligen är eftermiddagen över! Trodde vi skulle behöva åka till akuten idag. Var ju inte bara EN sak han lyckades med. Gaaaah! Nu har han ett rött märke i pannan, precis ovanför näsan. Får se om det är en bula imorgon.. Lilla vännen då.
När jag höll i han ikväll & skulle lägga ner han i sin säng så klappa jag han på ryggen & pratade med honom. Då klappade han mig på ryggen. Så jäkla söt ♥
Men han är inte alltid söt :P

...och mitt tålamod är inte det bästa. Och orken är långt ifrån den största just nu.

På fm var vi till Myran & Danne följde med. Och gud vad Casper härjade runt! Trodde jag inte för han vakna 6.30 imorse, han brukar inte vakna då.. men idag körde han verkligen i 110, minst sagt! Man märker att han tar för sig mer nu :)
Våran lilla räddhare hehe.
Vi gick hem runt 11 & det ville inte Casper. På vägen hem höll han på att somna i vagnen. Vadå trött?

Danne jobbar em idag & idag var det verkligen en värdelös em!!! Längesen det var så här tråkigt. Får se hur det blir imorgon. Om inte Kjell är allt för förkyld ska Casper vara med han nån timme.

SKRIVET: 2010-12-14, kl 20:57:45 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

bvc - OK

På fm var vi till BVC & nu hade Lillis gått upp i vikt. Gutt! Så hade han växt en cm sen vi var till läkaren i slutet av november :) En cm på mindre än en månad, coolt. Hon såg inte hans blånagel heller.
Och vi ska inte ge han fullkornsvälling. Så får vi inte ge han en hel kiwi, det klarar inte hans mage. Men han som älskar kiwis :( Tydligen kan han får gröt OCH välling på kvällen. WHAT?! Och mer mellanmål.. svälter jag mitt barn?

Han höll på att somna flera ggr om i bilen på väg hem från bvc.. men det gick att hålla honom vaken & få i han maten. Tur det.

På em blev det en sväng på Kupolen. Guuud vad Casper sprang omkring hahaha. Heeeelt galen! Rulltrappor, hissen, rullstolar, barnvagnar är kul saker.
Daniel kom till Kupolen när han slutat & duschat så det blev en fika. Köpte en julklapp & lite kläder till Casper.
Jag & Casper åt kvällsmat hos K-B för Danne skulle på fack-möte (suck). När mötet var slut hämtade Danne oss & Casper höll på att somna i bilen på vägen hem. Eller ja, vi var nästan hemma. Och utanför huset också. Så jag sprang runt bilen & tog upp honom. Sen vart det fart ändå här hemma. Ena sekunden sover han, nästa springer han som en duracellkanin :P

Hade tänkt att Casper skulle sova borta en natt i helgen för Danne jobbar natt hela helgen. Kunde vara skönt för mig att få vila en em, bara ta det lugnt på fm osv men tror han får lov att vara hemma. Mamma låter inget vidare (fortf förkyld) & nu börjar Kjell bli förkyld :(
Så hade jag tänkt ha lite barnvakt på torsdag em men nej nej.. går ju inte. SUCK.
JAG ÄR TRÖTT & TJOCK OK?! Ja, jag klagar...

Skickade sms till Danne imorse "Om du har tid kan du väl ringa 024374898 & om du vill vara pappa. För vi lär ju inte hinna gifta oss" *pik* :D
"Om det räcker med kommunhuset kan vi väl gifta oss imorgon" :P

SKRIVET: 2010-12-13, kl 21:12:27 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

När blir det ändring?

Minns en blogg jag kollade några ggr för längesen. Under tiden jag mådde dåligt kan man säga. Minns att tjejen skrev till mig också. Nu ska hon skickas till rättspsyk. Säger som fina Linda: När blir det ändring?!

Tur att tiden är förbi för min egen del..

Klockan är efter 21 vilket betyder BINGEN!!!!

SKRIVET: 2010-12-12, kl 20:37:37 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

ska det vara så här?

Ska jag känna mig så här slut varje dag till FEBRUARI/MARS?!? Då vill jag inte va med mer! Åh nej, nu låter jag väl allt för negativ. Det är ju inte sanningen. Eller?
Åkte & handlade på fm och när jag kom hem var jag så trött så trött så trött.
Passade på att vila när Casper sov middag. Behövligt. Fast jag är inte sov-trött nu utan bara trött & slut.

Brödet jag & Casper gjorde igår blev iaf lyckat. Gott med färskt bröd på morgonen :D

Idag har det väl inte hänt allt för mkt men känns som vi hållt igång & det har varit nåt hela tiden ändå. Plock, tvätt, matlagning osv osv. Bara det gör mig helt slut. Och så bus med Barse såklart.

Dagens upptäckt: Jag är för jävla sämst på att skala räkor. Fast det var längesen (innan idag) så jag får skylla på det. Danne fick in tekniken snabbt & tog över. Det tackar min rygg för!

Försöker få Danne frisk från förkylningen. Gjort förkylningste, pressat apelsiner, sett till att han ätit kiwi osv osv. Inte bara mamma åt K1 & K2 minsann.

Även idag skulle jag tydligen vara häst. Fick väl bli två varv då.. sen sa jag att han fick gå till pappa. Men det gjorde han inte & Danne erbjöd sig ju tom. UNGE!!! :P Men han accepterade mina nej iaf. Så sa jag till han idag "...lillasyster eller lillebror kommer komma imorgon, nu måste vi lugna oss" :D

Nej, snart blire bingen. Jag längtar!!!

SKRIVET: 2010-12-11, kl 19:30:36 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

trött hest!

Pratade med mor i telefon ikväll, satt i soffan & Casper var i soffan. Så försöker han klättra upp på min rygg. Reser mig ur soffan med han på ryggen. Fick ju lov att lägga på då, liiite svårt att hålla koll på honom & prata i telefon samtidigt när han inte håller i sig riktigt. Så sprang jag runt med honom några varv här hemma. Och stegrade haha. Gud vad han skrattade! Då är det faktiskt värt det =) Men imorgon får fan Danne leka häst. Den här hästen är trött nu. Och trött i ryggen. Pust! Jag är gravid i v 30 ffs. Det där var rena träningspasset, han fick ju rida flera ggr.. jag blev helt slut. Och svettig.. My god!

Annars då.. på fm tog Danne med sig Casper till Kupolen. Först satt Casper framåt i vagnen & han hade blivit både arg & ledsen :/ Lilla gubben då.. sen när han satt mot Daniel gick det jättebra. Han pratade med folk & skrattade. Jättekul att åka hiss. Daniel köpte finfina kläder till Casper som han ska ha på julafton. Han kommer bli såå stilig =) Kul att Daniel handlar nån gång, sällan han är med & väljer ju.

När dom varit på Kupolen var dom in på Onoff, Daniel ringde mig för att fråga om han fick jobba em, dom hade ringt från jobbet & då helt plötsligt somnade Casper :O
Sen fortsatte han sova i bilen (kl var runt 12 & han hade inte ätit lunch..) & fortsatte sova fast Daniel la ner han i sin säng & klädde av han. Då är man TRÖTT!

På em bakade jag & Casper kalljästa bullar. Råkade glömma bort att dela jästen så det var väl bara att göra dubbel sats då. Hoppas det blir bra nu då! Blev två plåtar, fick plats i kylen iaf. Det gick jättebra att ha med honom. Han försökte hälla i grejer i skålen osv. Men jag tror han tyckte maskinen lät illa för när jag gick därifrån för att hämta hans förkläde så börja han grina.. skulle ju ta kort men men.. han fick sitta i mitt knä. Sen satt han i sin stol när jag gjorde bullar. Han fick lite deg men blev inga bullar gjorda vilket jag inte räknat med heller :P Han åt ingen deg alls..

Om en timme kommer Daniel hem, dom slutar 20 på lördagar. Skönt det iaf. Fast jag går ju & lägger mig tidigt så vi hinner väl inte ses så mkt. Men hellre att han jobbade idag än imorgon, för på måndag börjar ju hans 7 dagars. Så det blir tre nätter nästa helg *rys*

SKRIVET: 2010-12-10, kl 20:06:56 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

vilken fredag!

Skulle testa & ge Casper mer välling ikväll. Tror ni inte han drack MINDRE då?! :P


Igår fick Casper vara utan blöja en kort stund, dels under lunchen. Efteråt ställde han sig utanför badrummet & kissade. Badrumsdörren var stängd så det måste ju betyda att han var på väg in dit men att vi inte fattade att han var kissnödig? :)

Om man ändå blev bjuden på julbord.. inte för att jag är så förtjust i julmaten utan mer bara för att. Ähh, ni fattar.

Är sugen på att sätta upp granen & det har jag varit i minst en vecka. Kanske skulle göra det? Vore ju faktiskt kul. Finns en gran på Myran & den har nog varit där ett tag. Tror aldrig jag sett nåt barn varit fram till granen & grejat. Casper var dit igår & kände på nån kula, sen gick han. Får se hur det går hemma he he he.
Han åt ju halm i förrgår, trodde han skulle spy för han fick kväljningar.

Vi skulle ha bowlat i em & vi bokade bana. Men så kom Kjell på att han skulle ju till Falun. Men mamma skulle ju vara hemma till den tiden, hon var dock sjuk.. aja, det går fler tåg. Nu hoppas jag att mamma är helt frisk till nästa helg. Vore bra om Casper kunde sova där en natt då, Danne jobbar 3 nätter.

SKRIVET: 2010-12-10, kl 19:41:39 | PUBLICERAT I: GRAVIDITET NR 2

v.29+2

Gick in i v. 30 igår. Hade en tröja med dragkedja på mig på Myran + en top under.. drog ner dragkedjan efter ett tag. Dels var det rätt tight. Då säger en mamma
"När kommer bebisen då?"
"I februari"
"jaha.. bla bla bla.. faktiskt så var jag inte säker på om du var gravid förrän du drog ner dragkedjan så jag vågade inte fråga ifall det var fel. Man vill ju inte göra bort sig"

Så jag kan fortf dölja magen när jag inte har jacka på mig? COOLT! Mer än jag visste =)
Inte illa.

Såg nyss att en tjej jag är vän med på fb redan fått sin dotter. Hon hade bf i början av januari (5e kanske?) & har en son född oktober 09. Hon bor också i Borlänge. Så hon fick en 9a & en 10a.

Nu har jag ont i magen :( jävla järntabletter! Får väl äta blodpudding 5 ggr i veckan om det behövs. För jag orkar inte ha ont i magen varje dag & varje natt, i princip.

Nu är jag trött så jag ska gå & lägga mig. Jag orkar aldrig vara uppe länge.

SKRIVET: 2010-12-10, kl 09:54:54 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

bad day

Det här är en dålig dag. Vill bara gå & lägga mig..

Och det är fan aldrig nån som..... :(

LESS!

//Surtant #2

SKRIVET: 2010-12-09, kl 20:44:24 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

besök

Natten till igår var skitjobbig. Natten till idag var perfekt. Visst, finns väl dom som skulle klaga eftersom Casper fick sova i vår säng 4-7.. men helt ok. Jag hade dock skitsvårt att sova dom sista timmarna :(
Sen skulle jag vila när Casper sov middag men då blev jag att må så illa så jag kunde inte ens vila utan fick gå upp.

På förmiddagen var jag & Casper till Myran. Längesen! Äntligen kom vi dit =)
Tycker det är kul att gå dit även när Daniel är hemma. Och Daniel tycker det är lite skönt hehe. + att jag tycker det är nyttigt för Casper att komma dit. Idag hade Daniel gjort lasagne. Den ska vi äta imorgon. Och så hade han städat. Underbara karlslok ♥
Dock var Casper inte på sånt bra humör på Myran så vi gick innan sången.. och så ramla han från trappan när han skulle åka kana så han blev ledsen :(

När vi kom hem lekte vi lite & sen åt vi lunch.

På em kom K-B när mamma slutat, vi fikade. Runt 15.30 kom Ewa & Filip. Bengt en stund senare & dom var här till framåt 18. Första gången Filip & Casper lekte BRA ihop. Kul att se =) Casper härjade så mkt så han var helt svettig :P
Filip brukar annars klaga "Casper förstör" men idag lekte dom bra ihop, inte bara bredvid varann. Filip är ändå snart 5 år.

Om man får va lite elak (?) så va det skönt när dom åkte för jag va sååå HUNGRIG!!! =(
Casper hade ju ätit men jag ville inte äta när vi hade besök. Blev mat 19.30. DET FÅR INTE HÄNDA IGEN!!!
Var grymt god mat. Kyckling som marinerats över natten & hemgjord klyftpotatis + sås.

SKRIVET: 2010-12-08, kl 08:00:00 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

julklappar

Vad drygt det är att handla julklappar & ändå ska vi nästan bara handla till barn. Till barn borde det väl inte vara så svårt? Men går man in i en leksaksaffär ser man verkligen hur mkt SKRÄP det finns. Mkt skit som jag aldrig skulle köpa. Varken till mina eller till andras ungar.

Bland annat ska vi köpa en julklapp till en tjej på 2 ½ år, en tjej på 4½ & en kille på snart 5 år.

Igår vann jag iaf Brio-tåg i en bloggtävling :D
Julklapp till Barse, perfekt! Andra gången jag vann en tävling hos den bloggaren.

SKRIVET: 2010-12-07, kl 20:15:00 | PUBLICERAT I: GRAVIDITET NR 2

bm-besök

Idag var jag till bm. Hade fått upp järnvärdet till 127, skönt! Hjärtslagen låg på 144 ♥
Magen hade växt till 28 cm, nästan 29 :O Så nu är den över kurvan, pilutta er som säger att magen är liten!
Nu kom jag på att jag la pappren i skötväskan, papper som ska med till förlossningen. Kanske skulle hålla reda på dom & lägga dom i mappen istället? Blodgruppering & sånt. Så fråga hon om jag hade numret till förlossningen "tror jag väl.."  :P ähhh, det löser sig.

Berättade för bm att Casper satt sig på huset. När hon skulle hitta hjärtljuden så försökte K2 gömma sig. Då sa bm "tror väl att det är storebror som kommer" :)

Nytt besök den 29e men innan det får jag se K2.

SKRIVET: 2010-12-07, kl 19:31:37 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

det gick ju bra

Natten gick över förväntan. Hörde han kl 3 men det blev tyst så jag behövde aldrig gå dit. 5.20 hörde jag han & då stod han i sängen när jag kom dit. Försökte få han att somna om bredvid mig men han ville bara kolla på film.. så fick han syn på flaskan från kvällen som han skulle dricka ur (den var tom) så vi gick ut i köket & gjorde välling som han faktiskt drack. Men nu var han väl så hungrig så han hade kunnat äta vad som helst :)

La han på min arm & strök han på huvudet så mkt att jag fick ont i den armen.. sen skulle han krypa iväg. Men orkade inte så han la sig med huvudet på min mage ♥
Sen somna han bredvid mig med fötterna uppåt. Så vakna han 8.10 när jag var på väg upp. Så det blev ingen tid att sitta & äta frukost. Jag åt en macka & drack ett glas juice ståendes. Matade han med macka, han åt lite & sen vart det stopp när han började spotta ut. Men sen har han ätit mkt under dagen. Så han var nog mätt efter vällingen. Välling på morgonen är skit.

SKRIVET: 2010-12-06, kl 20:03:28 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

inte så bra dag

Det här har inte varit någon vidare dag. Inte det minsta. En unge som inte äter, gnäller, är trött, blir arg så fort minsta lilla går fel. Ja, det är ingen rolig unge. Fast då njuter man extra mkt när han skrattar! Och skrattat har han ju också gjort, såklart. Lite har han ätit, men dåligt. Spottade ut lunchen & spottade ut middagen. Vad är det för påhitt? Då ska man väl inte ta emot eller stoppa in. Igår hade han feber men idag är den borta. Skumt. En annan skum grej, igår när han hade feber åt han mkt till lunch & hyffsat till kvällsmat. Men idag när han är feberfri har han ätit som en mus.. han är ju helt tvärtom!

Men han är väl tvärtom när det gäller det mesta. Han avskydde att gunga i somras, nu vill han inte åka pulka osv osv osv.. aja, han överlever nog ändå. Jag ska nog få honom att hoppa bungy jump också, det viktigaste i livet. Och fallskärm, näääästan lika viktigt. Men bara nästan =)

Gruvar mig för natten. Bara jag & Lilleman. Måtte han sova!

Imorgon är det dags för bm & eftersom det är på fm så får Lilleman följa med. Men han tycker det är kul i väntrummet så det blir nog bra :)
Hoppas järnvärdet är bra. Måste nog sluta med järntabletterna. Skippade idag iaf. Min mage gör ont av dom :(

Guuu va trött jag blev. Och vilken tråkig kväll. Daniel vilar inför natten. En hemsk huvudvärk har jag fått också. Blir nog en tidig kväll.

SKRIVET: 2010-12-05, kl 20:46:57 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

febrig son

På förmiddagen var jag, K-B & Donna till julmarknaden vid Gruvan. Jag hade på mig täckbyxor, dock uppknäppta & det var inte allt för bekvämt efter ett tag.. AJ mina höfter. Men jag frös inte iaf. Eller om tårna efter ett tag.
När jag kom hem så kom tröttheten, kände det direkt jag satte mig ner. Lagomt kul när det var dags att ta hand om Casper =/ När Daniel åkte till jobbet 13.30 la vi oss i sängen. Kollade i böcker, lite film osv.. 15.10 somnade han helt utslagen! Gick inte tidigar. Försökte i hans säng också.. han sov väl 20-30 min. Men men..

Han fick alvedon innan jag la han i sin säng, då hade han 39,0. Annars fick han bara på fm, då var det runt 39. Så i natt, på fm & på kvällen har han fått. Den verkar inte stiga upp mot 40 grader iaf. Han hade ätit en stor portion med broccoligratäng till lunch. På kvällen åt han sämre, men en banan & clementiner fick jag i han + lite mat. Sen drack han lite välling, kanske 100 ml.
Hoppas han kan sova hyffsat i natt, det behöver han. Han har såå svårt att sova när han har feber. Alla andra ungar verkar sova hur mkt som helst men inte Casper..

Idag satte han sig på K2, jag låg i soffan.. han satte sig där K2 har huvudet :O
"Det är en bebis där. Bebis, uäää uäää uäää. Som kommer äta därifrån *pekade på brösten*" haha. Pedagogiskt & bra va?
Sen klappade han flera ggr på magen & så fick K2 lite blöta pussar. Så han sa nog förlåt :) Dom kan ju inte va osams redan!

Nej, nu ska jag fan gå & lägga mig. *död*

SKRIVET: 2010-12-05, kl 20:37:25 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

Min natt

22.05 Lägger ifrån mig mobilen. Tänker på K2 & allt som komma skall. En liten BEBIS, herregud!
Somnar en stund senare efter att ha vänt & vridit mig ett tag, magen är i vägen.
00.00 (?) Vaknar & det känns obehagligt i magen. Vet inte hur jag ska ligga. Somna om efter ett tag.
Hör Casper gny till & från.
1.00 Hör jag att det är kört. Daniel hämtar honom. "han har feber" får jag höra. NEJ! Hämtar termometern, han får ny blöja & alvedon. Termometern visade 39,6 :/
1.15 Säger till Danne att han kan lägga sig i Caspers rum så han får sova.
1.30 Daniel går till Caspers rum.
1.47 Tar med Casper ut i köket för att hämta vatten till honom. Han är jääääättetrött.
1.49 Sitter på sängkanten med Casper i famnen, som en liten bebis. Han klunkar i sig vatten.
1.51 Vaggar honom, han somnar. Vill sitta kvar så resten av natten för det är så mysigt. Men min rygg skulle hata mig..
1.54 Lägger ner Casper i vår säng. Han rör sig lite. Inte vakna, inte vakna, inte vakna, inte vakna!!!!
Han vänder & vrider sig, gnyr.. men sover.
2.30 Jag försöker slappna av. Oroar mig att han ska vakna, tänker på ALLT.
2.50 (?) Somnar.
?? Vaknar till & känner att Casper är mkt svalare. Bra!
Ca. 5.30 Casper börjar snurra, jag försöker lugna honom. Han gnyr & yrar. Snurrar likt en propeller. En propeller med feber :P
6.00 Inser att det är kört, han är vaken.
6.10 Hämtar Daniel. Nu har han ju fått sova i flera timmar!
När vi kommer tillbaks sitter Casper upp. Sen vill han se film.. vi kollar på Babar, Daniel halvsover (!!!)
7.00 Går & gör gröt till Casper som han får äta i sängen, ifall han kan sova efteråt. Men det kan han ju inte.

SKRIVET: 2010-12-04, kl 21:27:39 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

tre, fyra

Trött, illamående, kissnödig. Och lite snorig.

Imorgon är det mysig julmarknad vid gruvan. Casper får va hemma med pappa. Brrr kallt ute, FÖR kallt.

Idag fick K-B känna K2 hihi.

SKRIVET: 2010-12-03, kl 21:52:13 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

värdelös kväll

Men om kvällen är värdelös varför går jag då inte & lägger mig istället för att sitta här helt ensam & ha tråkigt?! Förstår inte det.. men nu har jag blivit trött.
Halkade nyss in i en tråd på FL om någon änglamamma. Bäst jag går & lägger mig innan jag börjar tänka för mkt & tokgrinar i min ensamhet.. huuuu *ryser*

Läkaren frågade idag om jag berättat för läkaren på Neurologen om jag är gravid. Öhh nej? Då skämdes jag nästan lite.. han skulle berätta det iaf. Men varför ska hon veta det? Så frågade han om jag känner av epilepsin nån gång. Låter alltid så överdrivet tycker jag. Har ju inte känt av epilepsin nån gång, det har bara kommit POFF PANG typ men det har inte hänt sen jan 08 så snart 3 år sen. Och snart kanske jag får cash. Eller jag kommer få lite iaf. Gött mos! Snart januari =)

PS: Jag vann 50 spänn på Triss idag. Ett halvt blöjpaket.

Go natt.

//tjock & lycklig men förkyld morsa

SKRIVET: 2010-12-03, kl 17:30:38 | PUBLICERAT I: GRAVIDITET NR 2

Ultraljud

Imorse fick vi se K2 igen, fjärde gånen. Två vul, rul & så idag :) Känns som det räcker.. men det blir en gång till.
Var ingen vidare läkare, han sa knappt nåt & berättade inte vad "saker" & ting var. K2 ville inte visa sig från sin bästa sida, så han hade svårt att mäta huvudet. Uppskattningsvis så väger K2 ca 1100 g nu & kommer vid full tid väga ca 3100 g. Sen är det ju +- 10%. Jag verkar bära på små barn, thank god för det! Vill inte ha några 4 kilos klumpar :P

K2 låg iaf med huvudet nedåt, kollade snett uppåt.

När jag var på viktskattning med Casper i magen så uppskattades han väga 1200 g & 3200 g vid födseln har jag för mig att jag läste. Han vägde 3530 g när jag gått över tiden :) Så det stämde ju ändå rätt bra.

För säkerhets skull fick jag en ny tid dagen före julafton. Varför vet jag inte riktigt, kanske för att K2 ligger några procent under.. Var nån som sa "H*n hinner nog lägga på sig tills dess" men det är ju inte så att K2 är väldigt liten. Casper var ju också liten på viktskattnngen i så fall..

Senaste tiden har jag blivit tröttare. Och mer kissnödig. Tycker jag springer på toa hela tiden. Känns inte som jag gör annat om dagarna. Igår kväll var jag till en kompis & fikade. Det sista jag gjorde innan jag gick ut från henne var att gå på toa. Direkt jag kom hem var jag tvungen att gå på toa!

SKRIVET: 2010-12-03, kl 10:58:20 | PUBLICERAT I: Tacksamhet

Dagens kärlek



Danne skar ost till mig imorse när vi åt frukost. Det räcker med så lite ibland :)
När vi skulle ut genom dörren "Ska du inte ha mössa? Du håller ju på att bli sjuk". Omtänksam till tusen.

SKRIVET: 2010-12-03, kl 05:29:18 | PUBLICERAT I: T R A M S

betygsätt

Nå, vem är snyggast av Hitler-Barse & Stalin-Bella?




Och ni undrar vad jag gör uppe nu? Halsjäveln väckte mig & jag kan INTE somna om :( Skit skit skit.
Hade svårt att somna igår.. kändes som julafton idag. Sååå spec är det väl inte idag. Men men.. kul ska det bli iaf. Sitter & dricker varmt honungsvatten nu. Tror inte det är nån idé jag lägger mig sen, klockan ringer ju om 1,5 timme.. blir bara tröttare om jag somnar 30 min innan klockan ringer. Nej, får nog bli lite slösurfande & mobilspel :)

SKRIVET: 2010-12-02, kl 21:02:25 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

bilder för en gångs skull


 

Tjockiskulan & bilden är hör & häpna tagen IDAG! Rätt dag & allt. Vad f*n hände? v. 28+0 iaf. Men känner mig större än vad jag ser ut att vara.. eller är jag lite (?) stor nu?


Myran skulle till badet idag & jag är förkyld så vi stannade hemma. Visserligen skulle Myran också vara öppet men det skulle nog inte komma mkt folk dit.. Vi hade en riktig mysdag. På morgonen började det med att han bajsat när jag skulle duscha, men jag skulle byta på honom först tänkte jag. Då la han benet i blöjan (gaaaah!) så det blev dusch & bad. Vi badade länge, över 30 min iaf. Gött mos. Så det blev frukost 1,5 timme efter att han vaknat.

Jag trodde jag skulle vara en trött, förkyld & tråkig höggravid morsa idag men det gick bra & han var så go. Underbara unge!
Tog fram play doh, men han tycker det känns konstigt hehe. Han flinade åt mina skapelser iaf. Så tog jag fram färg, ni skulle se hans min när han blir kladdiga på fingrarna hahaha. Han är precis som mig! Jag HATADE verkligen kladd när jag var liten. Jag totalvägrade när vi skulle kladda på dagis, stod bara bredvid :P
Sådan mor, sådan unge..

Ville inte lämna honom så jag tog fram en smörkniv som han fick ha som "pensel". Fantasin är det inge fel på.



Rejält påpälsad



Käkar äpple när han väntar på maten. Igår.



Målar



Pappa Tok, Mr Birath in action: Vem är jag nu? ICA-CASPER!!!!



Casper i garderoben :3



Ni kan ju gissa vem som lekt i Gimp :D

Och ni ska inte kolla hur stökigt vi har det, det är inte därför jag lägger upp bilder :)

SKRIVET: 2010-12-01, kl 20:53:47 | PUBLICERAT I: GRAVIDITET NR 2

84!!!

84 dagar kvar! *gulp* Jag är ju inte nervös inför förlossningen utan mer för det som komma skall.
Igår kväll kände både jag & Daniel en "knöl" på magen. "Det var säkert en snopp" haha. Vi får väl se när K2 kommer :P

Idag har jag haft ont i baken & ryggen. Gick bara till OK för att hämta ett paket (böcker till Lilleman) & jag trodde inte jag skulle ta mig hem för magen blev såå spänd, obehagligt :/ Men hem kom jag, till den godaste fiskgratängen ever. Och Casper älskade karlns mos, men vem gör inte det? Det är gudomligt gott :)

Nej nu ska jag & K2 lägga oss. G'natt!