SKRIVET: 2010-10-18, kl 19:59:32 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

orkar inte..

Orkar inte riktigt med bloggen för tillfället..

Natten var rätt jobbig (för vem ljuger jag? den var ju en helvtesnatt!!!). Jag fick ca 5 timmars sömn, icke sammanhängande. Casper vaknade & var vaken bra länge. Sen kan inte jag somna om på en gång. La mig i Caspers rum runt halv tre. Då fick jag "stickningar"/"ilningar"(?) i magen.. kan inte riktigt förklara. Och så drog det längs låret vilket är såå obehagligt :( Att det drar längs låret, så hade jag när jag hade dom riktiga värkarna med Casper fast 100 ggr värre mot i natt!

Somnade om runt 3 & vaknade 4 av att Daniel var i köket, slängde ännu en bajsblöja. Tar det aldrig slut?! Nu får det vara nog! Och nej, ingenting verkar hjälpa. Det är ju inte direkt så att  vi ger honom kiwi, päron, plommon. Han får ris, kokt fisk, blåbär, morot.. inte allt varje dag då så klart. Så kan man ju inte överdriva heller, då går det väl över åt andra hållet istället :( Bara att vänta ut helt enkelt. Snart en vecka. Tjohoooo... typ. 5 st idag. Intressant va?

Men jag förstår inte att Casper inte är tröttare på dagen. Hur orkar han?! Han började gäspa redan kl 17 visserligen. Sen var han hysterisk när han skulle sova. Vaggade honom i sitt rum men så fort jag la ner honom blev det samma sak. Bar in honom till oss, mot axeln. Och guuuud vad magen bubblade :( så det fick bli sådan nattning som jag inte vill ha, jag ligger bredvid & han somnar. Bar in honom till sin säng sen. Men men, vad göra när jag får sammandragningar & hans mage är knas..?

Gick en promenad med Casper idag. Men hade jag vetat att det blåste storm hade vi hållt oss inne kan jag säga. Vi gick förbi mamma/mormors jobb. Så han fick träffa lite stora barn hehe.
Mormor: Det här är Casper
Massa barn i kör: Hej Casper
Gulliga ungar!!! :D
Så ville en tjej att han skulle testa hennes Prinsesskrona också så han blev en prins :)
Mormor fick kronan t.om. Kanske hon kan ha när hon lagar mat? Utanpå den fula mössan :D

Casper blev kall av promenaden :( Kall om kinderna & händerna. uss :/
Och min mage blev såå spänd av promenaden & så fick jag ont långt ner i ryggen. Gud så drygt allt ska vara då. Och vad jag ska klaga :O
Fick dessutom början till skavsår.

Vad ska man göra nu då? Daniel jobbar em = trök! Eftermiddag tisdag & onsdag också. Imorgon måste han åka tidigare för han ska gymma. Onsdag måste han åka tidigare för det är möte.


Ingrid

Usch då, det lät Inge vidare. Vet du, att ibland MÅSTE man få klaga, för livet är långt ifrån på topp varje dag. Och vem tackar en för att man går runt och låtsas vara glad när man inte är det... Hoppas att deg känns bättre snart , om inte annat när syskonet ramlar ut någon gång, hihi.... KRAM och Lycka till med allt som ligger framför dig !



PUBLICERAT: 2010-10-19, 06:58:55 | URL: http://iddeh.bloggplatsen.se
Carro - Bf 23 feb

Men fy vad jobbigt! Inte minst för honom, det måste ju verkligen ta på krafterna att vara så dålig i magen... Vad säger dom på vårdcentralen då?



PUBLICERAT: 2010-10-19, 13:32:25 | URL: http://carroscaroline.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: