SKRIVET: 2010-03-11, kl 11:37:33 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

magsjuka

Jag lever men mår inget vidare. Igår kväll var jag sååå trött, vet att jag sa "Jag är så trött så jag mår nästan illa". Och så hade jag ont i magen vilket jag trodde var mensvärk. Trodde att jag var så trött för att jag & Casper varit och badat. Vi gick in genom kassan runt 10.30 och kom ut 13.00. Behöver jag säga att Casper somnade till på min axel utanför Maserhallen? :)

I alla fall, jag gick och la mig strax efter 19 igår för jag var sååå trött. Låg och frös som en idiot. PANG! sa det & jag va tvungen att springa upp, han till diskhon :P
Och Casper vaknade såklart :/
Tur att jag inte var hemma! Skölja munnen, byta sängkläder och ta hand om honom samtidigt.. La mig och ammade. Försökte sno lite värme från honom, han är ju så varm av sig :)
Sen har jag sovit skitdåligt i natt, vaknat var 30e min. Som längst sovit en timme. Helt slut! Fast jag sovit lite under förmiddagen.. Casper kräktes ca 3.30 imorse så jag trodde han också blivit sjuk. Men sen har det inte kommit nåt mer. Dock tömde han nog magen rätt rejält för när han sen åt imorse så fick han ont i magen. Stackars Liten :(
Först blev han ledsen när han kräktes, sen skratta han..? :P

Ikväll kommer Bejbi hem, men vi stannar här tills imorgon. Kanske den värsta smitthärdan är borta? Saknar Bejbi massor!!! Hoppas han klarar sig.


tandra

bläää för magsjuka, hoppas du kryar på dig snart!!


Monica

stackars dig!! hoppas D inte blir smittad. Kraaam



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: