SKRIVET: 2010-04-12, kl 20:49:12 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

Öf*2

Blev ÖF * 2 idag :) Först Myran på förmiddagen & så Fenix på eftermiddagen. Capser orkar ju inte så lång stund, mkt intryck, mkt att se osv.. så det blev inte så länge på varje ställe men ändå. Gillar när man sjunger på Myran. På Fenix verkar det mest vara att bara sitta & snacka medans barnen leker. Lite trist i längden..

Eftersom vi var till Fenix på eftermiddagen blev det lite pannkaka med hans middagssovning på eftermiddagen vilket resulterade i att han var skittrött på kvällen. Ändå somnade han inte förrän efter 19, det är sällan det händer kan jag säga. Gick in till han vid 19. Då låg han på tvärsen & snurrade runt som en galning & pratade non stopp :P

Bokade tid för fotografering imorse, fick en tid redan på onsdag så då ska vi till Leksand :D
Köpte nya kläder åt han idag, visste inte alls vad han skulle ha men tror det blir bra. Skickade ett mms till Danne med en bild på en klänning & frågade om det skulle bli bra. Fick inget svar.. men man ska väl tänka på det här med genus? Därför fick han leka med en docka på Fenix hehehe.

På Fenix var även H med sin G i samma ålder =)

Nu hoppas jag att det funkar med sömnen för Lillis så vi kan åka & sjunga imorgon. Jag skulle kanske passa som förskolelärare ändå? Måla, kladda & sjunga hela dagarna. Och vara ute jämt.


tess

haha, nej oväntat besök är inget som uppskattas om man har stökigt hemma :P



PUBLICERAT: 2010-04-12, 22:24:14 | URL: http://latess.blogg.se/
Monica

hihi ja förskolelärare vore något. kul att ni kom iväg! Ja att bara sitta o fika när man har små barn kanske är lite drygt, roligare kanske när barnen blir större o kan leka med kompisar då..



PUBLICERAT: 2010-04-12, 22:44:14 | URL: http://litenenglabus.blogg.se/
Lotta

ja vafan, bli förskolelärare! :D



PUBLICERAT: 2010-04-13, 12:23:05 | URL: http://familjenbroome.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: