SKRIVET: 2009-11-23, kl 20:07:57 | PUBLICERAT I: irritation

säga nej...



Jag har skitsvårt att säga nej. Nu pratar jag inte om att säga nej till vänner utan till försäljare och annat löst folk. Förra veckan (eller om det var förrförra) så ringde en kvinna från ett (stort känt) försäkringsbolag och berättade att en kvinna kommer åka runt i staden imorgon och berätta om deras försäkringar, vilket vi bör vara intresserade av då vi nyligen fått barn. Det gjorde absolut ingeeeeeenting om vi redan skulle ha tecknat en försäkring för det kan skilja maaaaaaaasor mellan olika bolag, ja så mkt som flera miljoner.
Så den där kvinnan ska komma 14.15 imorgon. *gulp*
Varför sa jag inte nej? Vi har en försäkring till Casper och den är vi nöjda med. Eller ja, vi har ju tack och lov inte behövt utnyttja den men den är säkert bra OM det skulle hända nåt.
Åhhhh jag hatar sånt här. Ät mitt bajs va fan!!!!!
Så vad gör man när man inte har nåt nr till kvinnan som ska komma eller någon av hennes polare? Mailade kundtjänst idag men dom visste ingenting om sånt där. SUCK.
Så jag tänker gå under jorden imorgon eftermiddag. Så tro inte att jag (eller vi) dött eller att jag är rädd för henne, jag vill bara inte träffa henne.
Daniel sa att jag får gömma Casper i garderoben ifall jag ska vara hemma om han skulle få för sig att skrika precis när hon står utanför och hon hör honom. Då fattar hon ju att jag är hemma och det vore ju väldigt dumt!


Tur vi har nix så att alla idioter inte ringer hit. Det skulle bli dyrt! Minns förra året, då tackade jag ja till någon j-a rakhyvel och rakblad kom lite då & då. Dyrt skit! Och vi fick maila flera ggr (gick inte att ringa) innan dom fattade. Dom skickade och jag skickade tillbaka och dom skickade och jag skickade tillbaka, typ..



Mia

du är inte ensam! fast jag börjar lära mig



PUBLICERAT: 2009-11-23, 22:08:14 | URL: http://nemesiiis.blogg.se/
Lotta

alltså, jag måste bara skriva HAHAHAHA..

hög igenkänningsfaktor! ;D



PUBLICERAT: 2009-11-23, 23:02:21 | URL: http://familjenbroome.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: