SKRIVET: 2009-11-13, kl 21:56:01 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

långt ifall ni orkar läsa



Blev inget mer bloggande igår, men jag mådde väl bättre på eftermiddagen iaf. Skönt så man orkade göra nåt!
Idag har vi varit borta hela dagen. Pappan i familjen var hemma en sväng på eftermiddagen. Jag var borta 9-20 ungefär. Så jag var rätt trött i bilen på väg hem.. skönt att komma hem!

Först var vi till sjukhuset där jag träffade barnmorskan. Hon frågade hur jag tyckte förlossningen gick (super!) och hur det funkar, ja lite allmänt.. hon är så bra att prata med, gillar henne jättemkt! Längtar tills jag får börja träffa henne regelbundet haha. Men det dröjer nog :P
Det första hon sa var "Men vad smal du har blivit! Har du gått ner alla kilon?"
Jag har inte gått ner alla kg för den delen, har 4 kg kvar till inskrivningsvikten och 5 kg kvar dit jag vill. Blir nog inte att väga som innan vilket inte gör nåt. Fast jag anstränger mig ju inte precis. Jag ammar och det räcker! Visst, jag går ibland. Men nog äter jag godis och skit också... :)

Direkt efter bm åkte vi till Grängesberg där Daniels mormor & morfar (och några till) bor. Där ligger Spendrups bryggerier för er som inte vet och ja, det är ju tur dom har det.
Verner & Harriet tyckte det var kul att vi kom. Jag bakade en mjuk pepparkaka igår så den följde med dit.

När vi varit hos dom åkte vi förbi Smedjebacken för att kika på Nisses men det fanns då INGENTING! Så det blev till att åka hemåt. Jag åkte till mamma & Kjell dock eftersom dom skulle få besök av min moster & mormor & morfar. Framåt kvällen kom Daniel dit så åt vi ihop.

Det var nog hela dagen det..
Varför jag är yr och så är nog för att jag fick barn för bara 7 veckor sen (närmare 8 nu anser jag) och att amningen tar JÄTTEMYCKET kraft och energi. Vila vila vila. Citat: bm.

När någon annan säger att jag ska ta det lugnt och lyssna på kroppen tar jag åt mig, men inte annars. Och när det gått en tid, kanske en vecka.. ja då har jag glömt vad jag hört.
Blir jag inte bättre vad gäller att vara yr osv så skulle jag höra av mig. Ska försöka dricka mer, men tycker att jag häller i mig vatten och annat. Och ibland kan jag tro att jag är gravid för jag får kissa så mkt vilket inte är ett dugg kul. Men så blir det väl om man dricker mkt också. Vore bättre om hälften omvanlades till mjölk ;)


P.s Jag har fått pannacotta också mmmm... jättegott.


Marie

Haha, ja det är inge problem med jackan faktiskt. Det är en herr modell Small, så den är ganska stor. Men man börjar känna att det börjar bli lite tajt vid rumpan =)



PUBLICERAT: 2009-11-13, 22:32:09 | URL: http://marieeriksson.blogg.se/
Lotta

haha.. älskar stycket om grängesberg!

"spendrups bryggeri ligger där, det är ju tur dom har det" ;D



jag har sämst humor för jag har sovit så dåligt höhö..



PUBLICERAT: 2009-11-14, 06:49:14 | URL: http://familjenbroome.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: