SKRIVET: 2008-11-22, kl 21:32:53 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

middag

Blev att vi besökte 2 julmarknader idag. Först den i Skenshyttan, rätt så värdelös. Vid ett bord var det några som sålde b.la julkort i form av barns teckningar. Visst, sånt kan vara jättegulligt men att ta betalt?!? Mamma köpte hemkokt julgodis, smakade som misslyckad kola haha. När vi skulle åka in till stan åkte vi förbi Grängshammar och där var det ju också julmarknad så vi stannade där :)
Där var det något bättre. Drack lite glögg också, juuuuuuul :D
Köpte en liten present till Darling. Det var en nyckelring som var handmålad & det stod "Nyckeln till mitt hjärta" & så följde det med en nyckel :) Köpte hemgjord glögg till Bengt också.

På kvällen var vi till Daniels föräldrar. Jag hade köpt ett kort och blommor på Kupolen. På kortet stod det nåt i stil med att ju äldre man blir så förändras kroppen men då är det tur att även synen förändras :P
Anna, Niklas, Filip & Nathalie var också där. Vi fick 3-rättersmiddag. Först soppa som innehöll kantareller, linser och annat. Sen lax och potatis med någon 'kräm' ovanpå laxen och rom. Efterrätt var pepparkaks-cheesecake. Tyckte pepparkakssmaken blev för mkt, tyvärr. Annars var allt jättegott!
Fick en sjal som dom köpt i Oman. Fick även en burk godis, Daniel fick cigarrer också :P

Känner mig så j-a uppsvälld! Fy fan så drygt det är :(
Och inte har jag tränat idag heller.. men imorgon då jävlar!



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: