SKRIVET: 2009-10-31, kl 21:36:45 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

hur gick det till?



Jag har fortfarande ont i magen. Det har känts i låret men inte längre.
Och så har jag en hemsk huvudvärk.

Men lillprinsen somnade 19.30. Hur gick det till?! Igår var han vaken 7 (!) timmar på kvällen.. helt annorlunda idag. Får se hur natten blir. Lika som natten till idag hoppas jag. Han åt 5, somnade om 6 & sov till 8.30. Gött! (Sen sov han vidare till 11)
Han sover nästan som en tonåring :P

SKRIVET: 2009-10-31, kl 19:40:22 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

onda magen



Idag kom min bror med familj hit. Så nu har Casper fått träffa en till kusin :)
Han var vaken hela besöket. Maja tyckte han var ganska tråkig dock, hon försökte ge han gossedjur men inget dög åt lille prinsen hehe.

Nu har jag ont i magen kan jag tala om. Vilket jag har varje dag & jag vet inte varför.. :(

ähhh jag orkar inte skriva mer.

SKRIVET: 2009-10-31, kl 10:42:34 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

föräldrarnas jobb...?



Kom in på en sak igår, jag & K.. när man var liten pratade man ju om vart föräldrarna jobbar. Men nu är det väl ingen som bryr sig om vart mina föräldrar jobbar. Det är ju inte så att jag berättar det när jag träffar nya människor. "Hej, min pappa heter Hasse & han jobbar på ******"

Men när jag var på en anställningsintervju för några år sen så fick jag den frågan, hon som intervjuade mig ville veta vart mina föräldrar & min bror jobbar. Öhhh what?! Jag var dum och inte frågade varför. Jag svarade istället vart dom jobbar. Men vad hade det med saken att göra? Vilken klass jag tillhör, om dom är (var) trötta på sina jobb eller om jag kunde jobba där istället? =)

SKRIVET: 2009-10-29, kl 15:02:48 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

för mkt sömn



Vi trodde det skulle bli en jobbig natt för Casper sov ca 2 timmar på kvällen igår. Men han somnade före 23 ändå & sov till 3.30 då han fick mat. Minns inte när han somnade om.
Jag somnade före honom på kvällen för den delen.. så Daniel hade flyttat lite på honom. hehe. Gött att kunna somna mitt i amningen måste jag säga!
Vet inte hur länge han höll på och "greja" imorse. Tror han hade morgongymnastik hehe. 8 åt han & var vaken ett tag med mig. Låg och tittade sig omkring för fullt. Runt 9 somnade båda 2 om. Jag vaknade en stund före 11! Helt sjukt. Men jag kände mig så trött.. oj oj oj.

Han blev skitsur när han åt idag, för det rann så j-a mkt. Stackarn höll på att sätta i halsen (vilket händer någon gång varje dag..) och han drog sig bort. När han drog sig bort sprutade det likt en fontän. Det kom på hans body, i pannan på han och runt munnen var han helt blöt & kladdig. Jag fick på magen & på mina byxor.
Bytte bröst och han åt lite. Sen blev han småsur. Då tog jag upp han på axeln & han rapade. Sen åt han mer :)
Annars har han varit jättenöjd idag. Suttit en stund i babysittern.

Mamma & Kjell kom hit för en timme sen för att ta med han på promenad. Jag hörde hur han skrek. Jag gick ner för att ge dom en napp och visa hur det skulle vara med vagnen. Då hade han somnat hehe.
Medans dom varit ute så har jag städat lite här hemma. Känner mig helt slut i kroppen, men inte trött & har svårt att varva ner.

Vad är bra att önska i julklapp till Casper? Någon som har en aning? Hans farmor tjatar och vi har ingen aning :(

SKRIVET: 2009-10-28, kl 18:59:55 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

julklapp



Idag har Casper fått den första julklappen. hehe. Tidigt, japp japp.
Men det var mormor som ville att han skulle ha den tidigare då han kan använda den redan. Det blev en "Precious Planet" Babysitter & den gillade han. Han var så nöjd så när han fick sitta i den. Låg och "pratade" lite :)
Det är musik & så ser det bla ut som att det snöar :)

Imorse vid 10 tog jag en promenad till Kjell. Men jag kände redan innan att jag hade ont i sidan. Så det var alltså inte håll som jag trodde igår.. jävla skit!
Ringde Kjell som mötte mig. Jag plågade mig fram kan man säga. Knappt så jag fattar hur jag lyckades men men.. det gick!
Känner fortfarande av det. Gör ont in till revbenen. Känner av det hela tiden!
Är det min kropp som säger ifrån eller vadå? Får "helt enkelt" försöka ta det lugnt. Blir inga promenader på ett tag. Möjligtvis 20-30 min men knappast 2 timmar eller nåt i den stilen.


JAG BLIR TOKIG!!!!

SKRIVET: 2009-10-27, kl 19:09:12 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

beslutsångest



Hjälp mig bli fri från min beslutsångest! NUUUUUUUUUUU!
Tack på förhand =)

SKRIVET: 2009-10-27, kl 16:32:13 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

skummad mjölk



Funderar på att ringa Waynes och fråga om dom vill köpa mjölk. Jag menar, dom använder väl skummad mjölk? Min ser då skummig ut när jag pumpat ur..

SKRIVET: 2009-10-27, kl 16:28:29 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

våg



Skulle ut och gå med lillprinsen vid 14.30 men fick sånt j-a håll! Det gick inte över förrän jag vilat ett tag. Och nu är jag helt seg + att det börjar bli mörkt. Blir nog ingen promenad för min del idag. Men det visar sig.

Har 0,5 kg kvar till mitt delmål vilket känns på mina brallor. Dom sitter löst i midjan. Yeah!



Daniel tog med sig lillprinsen till sitt gamla jobb. Dom blev imponerade hehe. Men nu saknar jag honom så nu får han allt ta och komma hem! Han borde ju vara hungrig?!

SKRIVET: 2009-10-27, kl 15:21:52 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

jobbig natt



Uhhh det blev en rätt jobbig natt. Eller ja, vi fick ju sova 1.30-8.00 så det var skönt. Sen sov jag & Casper vidare till 11 hehe. Men hade gärna somnat tidigare kan jag säga. Men först var Caspers mage jobbig, stackars liten :(
Sen kliade det så in åt h-e för mig! Höll på att bli T O K I G kan jag säga! Kom då att tänka på dom som får klåda under graviditeten. Det skulle göra mig vansinnig!

SKRIVET: 2009-10-26, kl 20:18:47 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

Mammas pojkar



Hittade en blogg som skrivs av en deltagare i programmet Mammas pojkar. Hittade bloggen via en annan blogg. Suck suck suck.

Nu ska jag dricka en kopp te.

SKRIVET: 2009-10-26, kl 20:07:39 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

nöff nöff



Idag fick jag en tid till vaccinering med posten. Jag som inte riktigt bestämt mig och ärligt talat har jag länge varit skeptisk och inte tänk ta sprutan. Men nu tillhör jag tydligen en riskgrupp?
Kanske dags att ta reda på om det har någon effekt då jag fick en viss spruta på BB...

SKRIVET: 2009-10-26, kl 10:23:20 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

mardröm



Många ggr har jag tänkt tanken att ett sms jag skickar till någon kommer till ALLA i min telefonbok. Tänk vad hemskt det skulle vara! Jag menar, alla sms jag skickar till Danne innehåller ju ordet ´´porr`` höhö.

(nej jag har inte kommit iväg än men snart så)

SKRIVET: 2009-10-26, kl 09:59:29 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

aj aj aj...axel



Har såå ont i min högra axel. Hoppas bara att jag legat konstigt så det går över till ikväll eller imorgon. Men jag har känt av det lite under några dagar, fast idag är det mkt värre :(
Åh vad jag klagar.. :/
Känns som jag har ont lite överallt då och då. Börjar jag bli SÅ gammal?!

Nu är det dags att åka till Sjukhuset. Jag är klar, ska bara klä på Liten ytterkläder. Han somnade under tiden jag klädde på mig och borstade tänderna hehe. *sööööt*

SKRIVET: 2009-10-25, kl 22:30:15 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

Shopping



Blev en stund på Kupolen idag. Men f*n vad jag hatar att prova kläder! Och nu måste jag ju, om jag inte vill åka tillbaks tusen ggr för att lämna tillbaks ett antal plagg.. vilket inte är det roligaste det heller.
Slutade med att jag köpte en skjorta som jag tyckte satt bra. Testade jeans. För stora över låren men tight över magen. Jag kunde ha dom men inte bekväma och stort över låren hatar jag! Mer sit ups måste det bli, inget snack om saken!! Friskis, here we  go :D
Längtar dit kan jag säga..

Blev ju lite kläder åt Lillrumpa också. I strl 62. 3 pyjamas (igår hann han ha en pyjamas i nån timme sen var den SKITig..), en body, en t-shirt & ett par byxor.

Lillrumpa somnade typ nyss. Han åt & så slocknade han :)
Jag bara låg och tittade på han i några minuter. Sen kolla till cafét *nörd* & blogga lite. Men nu ska jag borsta tänderna & krypa ner i sängen. Fryser nästan hela tiden. (Nej jag håller inte på att bli sjuk, om man inte kan hålla på att bli sjuk i 1½ vecka eller nåt då..) Så det är skönt när man kan lägga sig under täcket. Myyyys med min familj, lovely!
Tur att vi inte skaffade någon vagga förresten hehe. När skulle vi ha använt den?

SKRIVET: 2009-10-25, kl 12:05:29 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

smarta unge!



Han verkar väldigt smart våran bebis. Dels har han koll på hur det här med vintertid funkar, vilket jag själv lärde mig i typ gymnasiet :P
Sen ska jag iväg till Kupolen. Sa i telefon att jag var redo, vi lägger på & DÅ mina vänner hör jag hur han vaknar. Och är hungrig. Han blev alltså orolig att mamma skulle sticka iväg med hans mat. Han kanske var vaken & ropade "hallå! stick inte med maten, jag är huuuungrig" :)
Jag har dock urpumpad mjölk i kylen, pumpade ur senast imorse. Men jag ammade honom såklart, så han är mätt och belåten innan jag sticker. Sa till honom att han inte behöver äta massor för att klara sig tills jag kommer hem för det finns i kylen annars kommer magen säga ifrån. Undrar om han förstod det? Tyckte han åt ganska länge nämligen.

SKRIVET: 2009-10-25, kl 10:40:47 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

vintertid



Vid vilken ålder börjar man lära sig klockan & vad vintertid vs sommartid innebär? Jag börjar undra om Casper Lillrumpa är medveten om att vi ställt om klockan i natt då han sover så här länge :)
Han åt klockan 8, men då var ju klockan egentligen 7.. och han sover än. Han vaknade till lite då klockan var 9.20 men somnade sen om.

SKRIVET: 2009-10-24, kl 23:09:06 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

5-åringar..?



Idag gick jag en långpromenad med Casper i vagnen. Dom första 20 minuterna regnade det, men sen var det uppehåll tack och lov. Nog för att det funkar att gå i regn men jag undviker det gärna..
Blev ute i en timme och 40 min. Ont i fötterna & trött efteråt kan jag säga!

På kvällen skulle vi åka till Säter men jag blev så less för jag har ju inga kläder att ha på mig. Är trött på mina ljusa "baggy" brallor! Och tröjor, har jag några amningstoppar??? SVAR NEJ!
Daniel tyckte jag betedde mig som 5 år för att jag sa att jag inte har några kläder och bla bla bla..
Men jag har hört mig för & jag har 2 polare som också är 5-åringar. Båda fick nyss barn, den ena 2/9 & den andra 26/9 :)
Så nu har vi bildat klubb har jag bestämt!

Det blev i alla fall att jag gick igenom mina undanlagda kläder. Hittade en kjol jag köpte för längesen i strl 38 & en svart top att ha. När jag var gravid klagade jag över att det är dåligt utbud av gravidkläder, men nu då? Finns inga amningstoppar någonstans ju.. blir så matt!

Så är det rätt drygt när man är på väg att gå ner i vikt, då vill jag ju knappast köpa nya kläder som jag inte kommer kunna ha om nån månad. Fick på mig ett par stretch-byxor i strl 36 men då satt dom tight, inte det bekvämaste med andra ord..

Det var i alla fall trevligt i Säter. Daniels mamma hade gjort en massa pajer. Tacopaj, räkpaj, paj med kräftstjärtar, kantarellpaj..
Anna höll i Casper jättelänge. Så sa hon att hon kunde tänka sig en till om alla bebisar är så där snälla.
"Men alla är ju det, jag looooovar! Hem & gör en till nu *blink blink*" sa jag. :D

Konversation mellan Niklas (Daniels halvbror) & Bengt (Daniels pappa)...:
N: jaha, blir du sugen på en till nu? Ska du tjata på morsan om att ni ska skaffa en?
B: Men då lär jag väl leta upp nån ynre. Eller ta två 30-åringar
N: Ja, eller tre 20-åringar

Daniels mammas ålder kan ni nog räkna ut nu..

SKRIVET: 2009-10-23, kl 21:35:00 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

vägning



Ja, igår var vi till BVC. Liten är snart inte så liten längre, nu är han 54,5 cm och väger 4385 g. Han har alltså gått upp 385 g sen måndagen förra veckan. Han äter duktigt och jag har grädde i tuttarna, right? :)
Bvc-tanten kollade ifall han kan fixera blicken & följa med och det kunde han även på beställning. Duktig!
Det har ju Danne övat (läs: testat) med han också, för nån vecka sen. hehe.

Nu är jag sjukt trött. Förstår inte varför. Kanske för att det blev en rätt lång promenad vid 17.30. Gick bort till Griftegården och kom fram vid Mellstarondellen, fortsatte förbi Lergärdet och kom då fram längst uppe på Sportfältet. Då var jag nästan hemam alltså. Var ute i alla fall i 75 min. Skönt!
Självklart var Lillrumpa med och han sov hela tiden. Tror inte jag kan gå promenader utan honom längre.. :)

Var nåt mer jag skulle skriva men det har jag ju såklart glömt nu :/

SKRIVET: 2009-10-21, kl 20:27:02 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

sumo?



I natt åt Casper hur mkt som helst kändes det som. Han åt en timme på kvällen, somnade *poff* i min famn lite före 22. La han i liften och han sov till 12, då ville han äta igen. Han som brukar sova i flera timmar innan han är hungrig. Sen ville han äta 2- igen! Sen 5, 8, 9.. sen under dagen en hel del. Börjar undra hur mkt en bebis som är en månad kan ha koll på? Vi ska ju väga på BVC imorgon, har han förstått det? Berättade det för honom igår och han kanske förstod, på både gott och ont :)

Inte ville han sova idag under dagen heller. Skumt. Han sov 11-12. När han inte somnat och klockan var 15 så klädde jag på han & la han i vagnen. Gick runt sportfältet. Hann gå ca 5 min, sen sov han. Innan var dom stora blå öppna minsann. Men sen orkade han inte kämpa längre hehe.
När jag gått runt fick Daniel ta över och gå ett varv, han kom hem från skolan precis då. När han kom in med han fortsatte han sova. Vaknade efter 18.
Medans dom var ute så passade jag faktiskt på att vila, vilket var skönt eftersom han åt så mkt i natt. Dels blir jag ju vaken när han äter & så tar det en del energi att amma. Men mysigt är det, supermysigt! Natten till igår somnade jag dock under varje amningstillfälle hehe. Sen vaknade jag en stund senare "va? vad hände? somnade jag?" helt förvånad :P

Sen har han fått bada, vilket han gillar. Enda han inte gillar är när man tar upp han fast idag protesterade han inte ens över det. Det enda han protesterade över var den hemska blixten vilket jag kan förstå.. usch.
Men nu är lillkillen fräsch tills imorgon då han ska visas upp helt naken.
Och imorgon blir det BVC-besök utan pappa Daniel då han måste gå tidigare från skolan, dumt om han ska gå ifrån under dagen också. Vi får besök av Ragge på eftermiddagen. Han vill kika på lillrpinsen :)

Nu ska jag fortsätta se Bonde söker fru. Och så kanske han vill äta?
Igår var vi med i den andra lokaltidningen förresten. Alla säger "åh vilken fin bild". Jag är också nöjd med bilden faktiskt. Tagen hemma hos oss, med kameran på stativ och fjärrutlösaren. Helt perfekt! =)

SKRIVET: 2009-10-20, kl 18:50:12 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

en månad



Nur är vår lillrumpa en månad. Redan! Tiden går så fort.. snart kryper han väl. Snart dags att börja göra puréer och sånt jox, sen går han.. oj oj oj. Jag vill ju ha kvar min bebis :(
Fast jag vill ju se hur han utvecklas också såklart. Kluvet värre.

Idag gick jag & Lillrumpa en långpromenad. Eller ja, han gick ju inte. Han åkte & sov hela vägen :)
Nästan 2 timmar. När jag kom in skyndade jag mig att duscha, han hade börjat vakna & jag hann nästan duscha klart innan han skrek. Tjoho, skönt!
Sen blev det mat åt han.

Vid 17 kom Bettan & Anders hit och fikade :)

Snart ska vi äta. Tokhungrig! Blir stuvade makaroner. Såååå gott :D

Igår kväll var jag hem till pappa & Marita. Gick hem därifrån. Småkallt ute & mörkt, men ändå skönt. Casper sov efter mindre än 10 min i vagnen hehe.

Nej, nu är det en månad sen jag hade ont.. nu kan jag ha det igen känner jag. Syskon tätt låter väl bra? hehe
Då hinner Casper sova i sin säng lagom till mini kommer. Just nu sover han ju bredvid mig, det är ju sååå mys! Säga vad man vill om det men det måste vara det mysigaste :D

SKRIVET: 2009-10-19, kl 10:29:16 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

kusinträff



Häromdagen när jag var ute så kände jag efter ett tag att "Jag måste hem!!" för då hade det börjat spänna så mkt i bröstet & det gjorde ONT :(
Direkt hem och pumpa.. kul.. eller inte. Nu har vi nog mer än 4 dl i kylen hehe. Hade velat ha nåt bättre att frysa in i, men vad skulle det vara?

Imorse åt han i nästan en timme, han började ca 7.30. Sen låg han bara och tittade sig omrking till ca 9.30 eller nåt och då ville han äta mer. Då åt han dock bara några minuter. Sen släppte han & nästan somnade. Han blev så trött att han inte ens orkade svälja det sista, det rann ur munnen på han :P
Tror han gjorde samma sak igår kväll. Då trodde jag först att han kräktes (i så fall andra gången i sitt liv) men det var nog bara mjölk som han inte svalt & som var kvar i munnen.

Igår eftermiddag var vi till Daniels föräldrar i Säter. Anna & Niklas med Filip kom dit också + Andreas. Andreas höll Casper i några minuter. Han såg skiträdd ut haha. "oj, han verkar bli sur nu. han kanske börjar skrika. vad gör jag då?"
Så nu hoppas jag att han väntar ett tag med barn :)
Anna var nog glad över att Casper var vaken, när dom var hem till oss sov sig Casper igenom hela besöket men då var han ju bara en vecka. Så Anna höll i han & pratade mkt med han.

Det roligaste Filip sa var nog det här: Var jag en kusin när jag var liten?
hehehe

Filip var väldigt intresserad av sin kusin. Klappade & grejade *söt*
Så visade han sina leksaker, han hade b.la någon läskig mask. Casper reagerade inte ett dugg på den så än är han inte rädd..
När vi skulle åka stod Filip bredvid bilen & vinkade. Han undrade om inte Casper kan vinka än.

(Filip är 4 år)

SKRIVET: 2009-10-17, kl 10:47:32 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

TACK



Tack för era gulliga kommentarer på föregående inlägg, det värmer ska ni veta :)

Pumpade nyss ur ena bröstet, 165 ml & ja, det finns mer.. hehe. Var tvungen att pumpa ur, MEGASPÄNT ska ni veta! Det infinner sig nästan en skön känsla efteråt haha. Kan man kalla det bröstorgasm? :D
Får se om Lillrumpa vaknar snart & vill äta lite, har ju mjölk i det andra. Åhhh han är så söt när han ligger och sover :D
Han är söt jämt såklart men jag kan inte låta bli att gå in och kolla till han ibland när han ligger där och sover. Han sov bredvid mig halva natten. Shit vad han "gruffade" & grejade imorse. Till slut somnade han om. Knäppis :P

SKRIVET: 2009-10-16, kl 22:58:09 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

Dålig mamma?



Var och handlade på eftermiddagen. Försökta skynda mig så jag blev så stressad att jag glömde en massa :/
Varför jag skyndade mig finns det inget svar på. Känner bara att jag måste hem, hem, hem.. Daniel var hemma med Casper, var borta ca 45 min.

Sen var jag borta ca 2 timmar ikväll. Det var lite därför jag fick så dåligt samvete för att jag var iväg och handlade när jag visste att jag skulle bort ikväll. Är mest rädd att andra ska tycka att jag är en dålig mamma som sticker iväg så där när jag borde vara hemma med min son som inte ens är en månad (han blir på tisdag!). Ja, jag borde väl sitta med honom i famnen dygnet runt & amma.. Försöker trycka bort det & skita i vad andra tycker/tänker eller vad JAG TROR att andra tycker & tänker. Det är ju ändå vår ensak om jag går ut i någon timme.
Hade ju pumpat ur + att jag fryst in tidigare och jag litar ju på att Daniel fixar det så för den delen är det inga problem.

Ikväll var jag & lyssnade på Linda som sjöng & föreläste. Hon är så duktig den tjejen! =)
Jättekul att träffa alla som var med också. Härlig kväll!

Efter att jag varit hemma en liten stund ammade jag. Myyyyys :D
Som jag saknat lillprinsen under den korta stunden jag var borta. Helt sjukt. Den där lilla människan älskar jag sååå mkt!

Nu ska den här dåliga (?) mamman gå och lägga sig så hon orkar ta hand om lillprinsen de gånger (brukar vara en gång i och för sig..) han vaknar under natten som kompensation till Daniel. Som om jag behöver kompensera någonting..

Slutsats: jag måste skärpa mig! vi kan ju faktiskt inte vara bättre föräldrar än vi är till VÅR underbara son så det så!

SKRIVET: 2009-10-15, kl 21:43:36 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

besök



Ikväll kom Bettan, Sofie & Kea för att titta till Casper :)
Han fick en body & Lundmyr-strumpor. Jättefint. Så fick mamman (eller var det också till Casper?) en blomma.

Annars har det inte hänt allt för mkt idag. Har kollat på Mammas pojkar ikväll haha. Pinsamt program!
Nu kollar jag på Lyxfällan. Nästan pinsamt det också..

Tror det börjar bli dags att amma nu. Ser så ut. Sen kanske man skulle pumpa ur lite också? Måste ha i kylen tills imorgon då jag ska bort nån timme på kvällen. Men att få ur tills dess kommer inte vara något problem direkt, som den överfulla mjölkkon jag är ;)

SKRIVET: 2009-10-14, kl 19:38:50 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

andra dagen



Ja, nu har jag varit hemma själv 2 dagar. Eller ja, jag har ju sällskap av Lillrumpa :)
Värsta mys! Och dagarna har gått bra.
Han åt så länge när jag ammade på eftermiddagen att jag somnade. Helt sjukt, i natt sov han från 00-07. Jag vaknade lite före 2 och bröstet spände så jag gick upp och pumpade. Orkade inte pumpa ur allt dock, blev 120 ml. Då fick jag nog. Hur mkt mjölk har jag egentligen?! Det var alltså från det "onda" bröstet, gör inte ont längre. Som tur är! Orka ha mjölkstockning.. :/
Sen när jag lagt mig gruffade han och grejade så mkt så jag trodde han skulle vakna, Daniel gick upp och hämtade miniform. Men då somnade om han om (om han nu vaknade till..) så det blev inget amma då.
Nu ligger han och hickar på papi :P

Idag har jag varit så seg så det har inte blivit nån promenad. Igår gick vi en sväng i alla fall. Måste det blåsa så jävligt jämt?!

Tror jag måste göra i ordning lite smörgåsar innan bönderna =D


så ser det ut när mor & son sover :D

SKRIVET: 2009-10-09, kl 21:55:46 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

glömsk



Kommer ofta på saker jag ska blogga om, men så fort jag sätter mig vid datorn tar det stopp & jag har glömt allt :/

Idag tog jag en promenad hem till Kjell-Britt i Skräddarbacken. Jätteskönt ute! Där blev det sen lunch, kladdkakebak & så tog jag det bara lugnt. Mormor fick öva på att byta blöja vilket gick sådär :P
Sen kom Daniel och hämtade hem mig & Casper :)
På vägen hem hyrde vi en Johan Falk-film som vi dock inte hunnit se ikväll utan tar det imorgon istället.
När vi kom hem hjälptes vi åt att göra en paj som vi ska äta till lunch imorgon och så gjorde vi varma mackor som vi åt ikväll.

Casper somnade nyss så det kanske blir lika som det var i natt? Då sov han till 00.30, åt en stund och sen sov han ända till 5.30. Jätteskönt! Han är så duktig, våran (för tillfället prickiga) hjälte! <3
På måndag ska han vägas och mätas igen också.

SKRIVET: 2009-10-08, kl 20:37:21 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

sego



Åh vad blogg.se är segt ibland! Tar ju f*n 100 år att komma dit man ska.. gaaaaaaaaaah!

Idag har jag varit rätt seg. Casper ville inte sova igår. Han blev skitsur när vi släckte lyset, han förstod väl att vi skulle sova då.. knäppis :P
Tror vi fick sova närmare 2. Sen vaknade jag vid 3 & var vaken i säkert en timme. Då var inte Casper vaken. Sen vaknade han 5 & åt. Sen fick vi sova till runt 8.. kände mig helt död, men bara jag kom på fötter så gick det bättre.

Vi åkte till Säter & hälsade på. Medans Daniel bytte däck vilade jag lite med prinsen :)

Alla verkar vara förkylda nu =/
Törs man gå ut snart?
Igår skulle Jessica ha hälsat på men hon hade blivit rejält förkyld så vi skulle ta det en annan dag. Imorgon skulle Bettan, Kea & Sofie kommit men Kea är dyngförkyld & dom andra småförkylda tror jag.
Men här är vi friska iaf :)

Nu hoppas vi att lillprinsen vill sova något tidigare ikväll/i natt!

SKRIVET: 2009-10-02, kl 10:13:22 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

Inlåst



Jag & Darling kollade på tv igår; den svenska dokumentären Inlåst. Verkar rätt bra måste jag säga. Intressant. Men en kille gav upp efter ett dygn pga hemlängtan! Så sa han att fängelse inte är nåt för han, att han insett det.
Öhhh, "inget för mig"? Får väl hoppas att dom reder sig så småningom och kommer på fötter.
Under ett blöjbyte i natt tänkte jag på det, man måste må skit som förälder om man har ett barn som är kriminell. Man kan aldrig slappna av & jag skulle aldrig kunna sova. Fy fan..

Den här gångna natten var helt underbar! Natten innan var jobbig, Casper var vaken 00.30-ca 4.00! Så ont i magen stackarn :(
Började med miniform igår. Vet inte om det redan hjälpt eller om vi hade tur. Verkar gå lättare att få han att rapa nu i alla fall. Sötisen sover nu :)

Jag är vrålhungrig! Snart blir det frukost, Daniel kommer hem med det :)

Börjar bli svinkallt ute tycker jag. Ändå är det bara några minus, bäst att vänja sig! Och så är det väl dags att leta fram underställ och tjockare jacka.. :/

Vi var ju till BVC igår, Lillrumpa väger nu 3720 g :D
Tror han kämpar för att komma i sin overall, då han känner att den är på tok för stor. Fick hans overall av Daniels föräldrar, Laban i fleece & strl 50/56 men ändå jättestor! Tror inte att nåt nyfött barn kan nå till benen/armarna :P
Caspers ben slutar i grenen hehe. Så vi har den som en åkpåse :)