SKRIVET: 2008-05-31, kl 22:38:31 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

utan Daniel...

Jaha, då har Daniel åkt då. Han åkte 7 imorse. Kommer sakna han som en toooook!!!
Tänkte idag att det inte känns SÅÅÅÅ jobbigt, än. Men sen kom jag på att det snart är dags att sova och det va inte igår jag sov själv. Nåväl, nu ska jag sluta klaga. Vi fixar det här! Han har ju ändå en veckas semester hemma med mig efter att han varit i Tyskland =)

Varit till Torsång idag igen. Åt bakad potatis med tzatziki, grönsaker, bröd och en till röra. Jag fick en till röra eftersom jag inte äter kött, dom andra fick rostbiff. JAG HATAR ROSTBIFF!!! Minns att när jag åt kött så tyckte jag kallt kött va det äckligaste.. :P
Var in på Handelsträdgården också (i Torsång) & där var det hur mkt folk som helst. Kön var lång. Jag satte mig på en bänk och solade medans dom andra kikade på växter.

När jag kom hem från Torsång vilade jag en stund. När jag höll på att somna ringde Darling. Jag va så borta så jag kunde knappt prata :P
Somnade direkt efter att vi pratat klart. Sov ca 15-20 min. Skönt med en micropaus :)

Gått lite över 1 mil idag. Gick en promenad med Mika imorse. Sen har jag gått nästan hela långrundan. Gick förbi pappa så jag fick mat där. Satt där ett tag. Läste tidningar och pratade. Nice som fan!
Kom hem för en stund sen och nu ska jag gå och lägga mig. Men ja vill inte sova ensam :(

SKRIVET: 2008-05-30, kl 22:24:46 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

Galen grej

Idag har det blivit en del tvättande och nu borde jag stryka men orkar inte :/
Ska istället gå och lägga mig snart. Ska bli skönt att sova.

Gjorde en galen grej idag! Än så länge vet bara Daniel, Karolina och Mikaela om vad jag gjort. Hehe. Om ni hemskt gärna vill veta får ni väl fråga då :P

Varit till min gamla alkoholbehandlare idag vilket gick bra. Både hon & R (en tjej som gick samtidigt som mig) tyckte jag såg piggare, gladare ut. Sådant är alltid kul att höra. Sånt blir man stärkt av.

Var till Laggarbo idag. Sååå härligt ställe. Somnade t.om till när jag låg och solade :)
Så passade jag på att bada, första gången iår!

Hälsade på Mika en snabbis på kvällskvisten. Det bjöds på kaffe men jag har nästan slutat dricka kaffe. Tar hellre ett glas vatten eller nåt. Speciellt nu i värmen. Sen åt vi mat hos mamma och såg på Talang. Jag röstade 4 ggr på vinnaren Zara =)
Skrek som en tok när dom sa att det va hon som vann.. haha.

Ca 7.30 imorgon beger sig Daniel söderut. Han & hans pappa ska nämligen till Tyskalandet och dom kommer inte hem förrän lördagen därpå. Kommer sakna Daniel som faaaaan! Dom ska inte till Tyskalandet för att köpa bärs utan för att gå på muséum, såsom stridsvagnar och u-båtar. Hur nu sånt kan va intressant?!? Ja, det undrar nog inte bara jag.. :P
Nåväl, kul att han har intressen i alla fall.

Saker som händer:
10/6 Furuvik
11-12/6 Kryssning
29/6-3/7 Karolina på besök
5/7 Mikaela och hennes Jonas gifter sig

2 veckor sen nu. Vilket känns så förbannat jävla gött!

SKRIVET: 2008-05-29, kl 22:47:44 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

åh vilken härlig dag!

Vissa saker jag skrev igår verkar ha försvunnit. Knas-blogg!
Jag har inte många vänner som jag träffar numera. Dom jag har hör knappt av sig, har aldrig tid att ses o.sv.. Tråkigt men sant :(
Visst, jag kan förstå om man har mkt att göra men någon (j-a) gång?!?

Var till Soltorgsparken och solade idag. Sååå skönt *njuta*. Låg där i 2 timmar.
Varit till Torsång också. Åt en piggelin och en macka.
Sen bar det av till bushen. Laggarbo eller va fan det hette. Myyyyys-ställe :)
Jag & Darling ska dit och ha picknick imorgon.

Nej, nu ska jag krypa ner i sängen. Må så gott!

SKRIVET: 2008-05-28, kl 21:06:22 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

svikande vänner och önskade syskon

Var till Neurologmottagningen på Falu Lasarett imorse, träffade min läkare vilket gick bra. Tog prover på vårdcentralen för ett tag sen för att kolla hur mkt av min epilepsi-medicin som kommer ut i blodet, så det är rätt mängd. Tyvärr hade jag tagit fel prover för det var fel på remissen, typiskt. Alltså måste jag ta nya prover. Gillar läkaren, tycker hon är bra. Naturligtvis så har hon fyllt 65 och jobbar bara halvtid så hon visste inte om hon är kvar när jag ska dit nästa gång.

Nu har jag gått hemma i 2½ år. Hur tror ni det känns? Det känns inte alls kul. Känns som jag ska kvävas snart. Jag står inte ut längre. Psykiatrin vill inte hjälpa mig, försäkringskassan jobbar lika sakta som en snigel, om inte långsammare. Samtalsbyrån har heller inte tid för mig. Vad ska jag göra? Vart ska jag ta vägen?
Visst, jag mår bättre nu än på länge men jag har mina dagar då allt verkligen känns pest, då jag knappt tar mig ur sängen och att duscha känns jobbigt. Så ska vissa personer tjata, pressa och trycka på om att jag ska börja jobba. Klart jag vill jobba! Träffa folk, göra något vettigt, känna sig behövd, få pengar så man kan leva och inte bara överleva!

Jag önskar att jag hade ett syskon, ett riktigt som man har kontakt med. Hälsar på, fikar med, ringer, pratar med.. Jag har ju en bror men när vi ses pratar vi knappt med varann. Tror vi sa 2 meningar till varann sist vi sågs. Tro mig, jag har försökt få till en bättre kontakt men det går inte. Verkar som han inte vill. Visst, det skiljer 7 år mellan oss men SÅ många år är det ju faktiskt inte och när man passerat tonåren så betyder ju 7 år ingenting.
Saknar dig M!

Var till D´s föräldrar idag. För en gångs skull var hans (riktiga) bror Andreas där.
Var sen förbi RUS, efter det blev det minigolf i Mellsta. Rätt skoj.

SKRIVET: 2008-05-27, kl 15:06:23 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

hemlighet

Känns som att det är dags att uppdatera lite är nu.

Helgen gick verkligen superfort! =(
I lördags var jag & D till min bror m familj i Enköping. Maja fyllde nämligen 2 år i torsdags. Hon fick filmer, pussel, cd-skiva, lego och sånt av mig.. :P
I söndags var jag & D till hans föräldrar. Hans mamma fick en cd-skiva av mig och D vilket hon blev glad över. Vi hade även köpt presenter till Filip fast han inte fyllde år eller det var något speciellt. Han fick en riktigt snygg tröja och så lite djur att leka med. Han blev jätteglad :D *sööööötis* (Filip e 4)

I fredags var jag btw till ett ställe på vägen mot Örebro, utanför Lindesberg tillsammans med Mika. Vi åkte dit för att Mika skulle köpa en hundvalp. En liten tax, som numera heter Fanny. Hon är bara så dryg när hon ska slickas i hela ansiktet... :P Men söt är hon -nicka-

Igår gick jag på Kupolen i flera timmar. Blev ett röd och vitrutigt linne, vita leggings med spets och ett par skor. Tänkte ha skorna på bröllopet. Slänger upp bilder ikväll har jag tänkt.
Var även till Kupolen på kvällen, då blev det en sport-bh och ett par shorts till D.
Fick en ros av D igår. Tappat räkningen på hur många ggr han köpt blommor till mig faktiskt hähä.

Gick en promenad med Mika imorse. Ikväll ska jag sola vilket ska bli skönt!

Jag har en hemlighet som bara D vet.. hmm..

Nu kanske jag har klantat till det =/
Ringde Viking Line för en stund sen för att boka om kryssningen för Filips mamma frågade om vi ville följa med henne och Fille till Furuvik. Så jag åker hellre till Furuvik en dag och kryssning dagen efter eller något sådant. Men nu tror jag det blev att vi åker på kryssning samma dag som vi ska till Furuvik. Innan var det att vi kom hem (på kvällen) från kryssningen den dagen det var Furuvik.
BELLA = KLANTARSEL!!!!!

Ska försöka städa undan lite nu. Skulle ha tränat kl 16.30 men mina träningskläder ligger i en firmabil och är ute och åker :( Visst, jag har väl andra träningskläder. Men inga fler skor. BAJS!

SKRIVET: 2008-05-21, kl 09:38:23 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

lesbiskt sex

Jag drömmer sååå schuuukt när jag sover. Igår när jag sov drömde jag att en tjej raggade på mig och ville ha sex med mig. I natt drömde jag att jag var inne på någon exklusiv affär i Sthlm och köpte special-designade kläder, blev jättedyrt!

Har sovit jätteskönt i natt. Somnade runt 12 dock, sov till ca 9. Skööönt! :D

Vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Har lite disk kvar fast Daniel diskade en massa igår medans jag tog reda på tvätten. Aja, får se vad jag orkar med. Tänkte gå en promenad också. Borde gå och hämta min cykel.. Har den hos mamma nämligen. 16.30 blir det friskis i alla fall. Daniel hinner tyvärr inte, men vi ska gå på ett pass imorgon. Yeah! Fan så snygga VI kommer bli :D
Kanske ska till Rus ikväll. Men vi får se..

Ska till meurologen den 28:e. Ska träffa min läkare där men jag vill bara inte åka ensam!!!! Så jag grät lite igår över det. Knäppa jag. Men är det så konstigt om jag mina gråtattacker nu när jag slutat med mina mediciner?!?

SKRIVET: 2008-05-19, kl 12:07:46 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

Ny vecka

Yes, ny vecka då.. helgen gick på tok för fort.
Igår kväll va jag & Daniel till friskis. Körde ett pass på jympan & vi ska dit ikväll igen :)
Tvättat idag har jag gjort, gick upp redan före 7 imorse. Duktigt va?

Blir nog en promenad med Emma idag.

Borde diska nu men är så jävla trött!

Blev en massa matlagning igår. Gjorde ris, kyckling och jordnötssås + Lasagne. Äppelkaka och chokladkaka blev det också. Mamma & Kjell kom hit och åt :)

Verkar som jag nästan rasar i vikt nu. Är nere på 52 nu. Känns både och. Visst jag är glad över att jag gått ner, jag vill vara smal, jag vill väga lite och bla bla bla. Men samtidigt blir jag faktiskt lite rädd. Vad fan händer?
Menar, jag äter ju. Och tränar inte överdrivet mkt.

Nej nu ska jag vila en stund. Lämna gärna en kommentar om ni läser!

SKRIVET: 2008-05-15, kl 03:17:43 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

viktnedgång och annat

Kan inte sova :/

Tror jag åt för lite igår för på kvällen blev jag jätteyr, matt och konstig. Skit-drygt, verkligen. Fyyyy bella!! :P

Idag torsdag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Ska antagligen träffa Ida & Bettan. När vet jag inte dock, men på eftermiddagen iaf.
Så har jag tänkt simma och gå en långpromenad. Blir nog en "enkel-promenad" eller Friskis med Daniel på kvällen. Najs som fan :D

Testade en kjol på barnavdelningen igår, den passade. Var t.om lite för stor i midjan. Hehe. GÖTT! =D
Väger 54 nu. Visst, jag har inte gått ner mkt. Alldeles för lite.. men i midjan verkar jag ha minskat iaf.

David har bytt nummer nu har jag fått veta av en kompis och han skrev till henne (till hennes msn) att det var pga MIG! HAHAHAHA. LOL på den :P *nörd*
Vem fan är det som skickar 10 sms till mig på några minuter???? "ett brev" som han kallade det.. öhhhh. WTF?
Han har skrivit om hur dum jag är, om att jag saknar empati för andra, att jag är en slampa osv.
Jag har t.om berättat för mamma och Kjell om hans sms. Så vi skrattade åt att jag inte har någon empati för Kjell (skämt) :P
Har lite saker här som är hans men jag vägrar skicka. Varför ska jag vara snäll mot han när han inte kan bete sig?!?

Längtar tills det blir varmt och det är sommar. Kommer bli en bra sommar. Ska till Daniels föräldrars sommarstuga, på bröllop och så lite små-utflykter. Kommer bli great som fan :D

SKRIVET: 2008-05-12, kl 21:43:34 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

Bungy jump

Beställt ett bungy jump-hopp idag :))))
Wihoooooo!!!! FÖR JAG SKA HOPPA BUNGY JUMP I AUGUSTI! Tjalla lalla la :D

David är en idiot. Sådan tönt han är. Daniel frågade hur gammal han egentligen är, 12?!? :PPP
Jaja, nog om han. Jag skiter fullständigt i honom. Han tycker att jag är en slampa. So? Jag som alltid velat vara en slampa *glad*
Daniel kallar mig hans slampa numera. En kompis blir kallad hora av sin kille. Hihi.

Nyss kommit hem. Varit till City Gross och handlat lite.

Ringde Samtalsbyrån idag. 6 månaders väntetid dit *sucka*
Och psykmottagningen vill ju som sagt inte hjälpa mig. Hade möte där i fredags. Jag höjde (som vanligt) rösten.

Uhhh jag är så yr. Orkar tyvärr inte skriva mer.. har varit yr sen 17-tiden ungefär. Så jag e rätt trött på det nu. Orkar ju knappt röra mig :(
Daniel kommer strax hit till sin slampa. VI ska dock inte slampa oss. Bara kramas lite och sen soooooova.

SKRIVET: 2008-05-11, kl 08:54:51 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

vaken tidigt

Vaknade vid 3.45 imorse. Ringde Daniel 4 så han kom hit 4.30. Sööööötis :D
*me like*
Vi kramades lite och sen somnade vi. Jag vaknade ca 7.30. Han sover än. Hihi.

Tänkte jag skulle plocka lite i lägenheten nu. Men jag vill ha frukost först. Jag vill ha melon. Men glömde min melon hos hans bror igår :( Vi va där och grillade med dom igår, hans bror med familj. (Sambon Anna, barnen Natalie och Filip) Filip är en sådan go unge. Fast han inte känner mig kommer han till mig och vill att jag ska leka med honom. Så vi sparkade lite boll. Skoj =P

Idag ska jag & Daniel på fotboll. Ska bli kul. Dom vinner sääääkert :D
*skratt*
16.00 börjar det. Man kommer in gratis om man cyklar dit och har hjälm men vi har inga hjälmar. Har en bara. Synd det. Och tyvärr tror jag inte att jag kan skrika och heja så mkt som jag vill för jag har så ont i halsen och är genomförkyld. Ska stoppa i mig lite tabletter, förkylningsbrus och annat nu.. s

Ska börja uppdatera bloggen lite oftare. Jag lovar! Puss

SKRIVET: 2008-05-04, kl 20:49:24 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

bra helg

Helgen blev i alla fall bra. Igår va jag & Daniel barnvakt åt Maja :)
Mamma va med på Kupolen då.. medans jag kikade på lite kläder åt lill-tjejen så sprang Daniel runt hela H&M med henne hehe. Han blev helt slut :P

Igår kväll va Mika & Jonas hos mig, vi spelade spel och Daniel va med. Trevlig par-grej =)

Idag har jag & Daniel varit till Hedemora och ätit glass på Lappens, mkt glass!
Ätit hos Daniels föräldrar, vilat och hälsat på mamma & Kjell har vi också hunnit med. Nu ska vi kanske se [REC]. Robin säger att det är den bästa skräckisen han sett på länge & Daniel säger att den är bra.. :)

Nu ringde bror. Ska dit om någon vecka. Jag & Daniel, såklart. Blir där över en helg. Myyyys att träffa Maja. Trevligt också att träffa Bror & Ulrika, såklart!

SKRIVET: 2008-05-02, kl 20:57:37 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

Mår dåligt..

Mår dåligt ikväll. Är deppig, har ångest. Men det har inte kommit så många tårar, knappt några alls :/
Jag vill gråta!!! Det är skönt att gråta, det är skönt att få ur sig (lite av) skiten. Har 1000 jobbiga tankar i huvudet just nu. Vet inte vad jag ska göra. Gå en promenad, ta ett bad, försöka skriva..?
Jag känner mig inte välkommen någonstans tror jag. Jag känner mig bara i vägen. Allt är bara fel, allt jag säger är fel. Folk snackar bara massa skit. Och om folk får reda på att jag mår dåligt bryr dom sig inte. Det skiter väl dom fullständigt i!

Idag har jag varit till Barnens Hus, köpte lite sandleksaker till Maja. Så var jag till pappa & Marita med mamma & Kjell. Vi fikade och lekte med lill-tjejen. Jag & mamma gick en kort promenad, det började såklart regna. Vi som skulle till lekparken. Typiskt.
När jag är med Maja stannar allt till, hela min värld förändras. Jag blir en annan person. Allt det dåliga försvinner. Det finns inga dåliga känslor som existerar då. Älskar dig min skutt!!!! =))) *krama*

Längtar tills imorgon!!!!

Ätit hos mamma ikväll. Tacos. Gott. Trevligt sällskap också. Maria & hennes kille, Agne va med också. Najs najs :D

Funderar faktiskt på att ta vid behovs-medicin nu. Tror det kan behövas.
Jag vet inte vart jag ska ta vägen!!! andas andas andas *fokusera*

Köpt nya kläder idag, en vit kortärmad skjorta och en väst att ha utanpå. Snyggt som fan! Så letade jag efter en kortare slips på barnavdelningen men hittade ingen. Jääääla shiiiiit. Får hitta på en sådan en annan dag. Kan ju kika på tradera också kanske :P

jag bara sårar och förstör. Jag bara trasslar till allting. Jag är en gris, en idiot, en subba. Borde inte få leva, inte andas, inte finnas till helt enkelt.

Så när vi ses i himmelen, när vi ses i himmelen
Då får du veta vad alla gjort.
Och vad som hände sen.
När vi ses i himmelen...
Det är ok om det tar lite tid, bara vi möts igen.
Uppe i himmelen.
Jag kommer alltid finnas kvar, uppe i himmelen.

Mamma hade kris, och jag festade som förr.
Ja, här va precis samma surr.

Men jag väntar på dig,
uppe i himmelen.
Du får skryta, du får slå mig.. bara det en blir som det en gång var.

SKRIVET: 2008-05-01, kl 14:58:05 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

alkohol-problem

Drack alkohol igår, jag som inte kan sluta dricka och som inte kan hantera skiten :(
Gick utan Daniel till Robin för han hade fest, Daniel ville inte följa..
Där bjöd dom mig på öl, men Robin ville inte att jag drack. efter ett tag blev jag såklart att må dåligt, det hela spårade som vanligt ur. Daniel kom och mötte mig, Robin följde med.. Snälla snälla Robin!
Han tänkte ringa mina föräldrar t.om för han va så orolig men istället ringde vi Daniel som lovade Robin att ta hand om mig vilket han såklart gjorde. Vi gick hem och jag somnade på en gång.

Idag har vi varit till Daniels föräldrar och ätit god mat. Jag åt grönsaksbiff med klyftpotatis :)
Sen fruktsallad till efterrätt. *gott*
Nyss gott en snabbis på Kupolen..

Ikväll ska vi se film. Nu ska jag vila en stund medans Daniel pysslar om katterna.