SKRIVET: 2010-11-17, kl 21:01:44 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

gammal och grå

Jaha, då har jag blitt gammal & grå då. Eller äldre & gråare kanske :)
Det har varit en bra dag. Eller som vilken dag som helst, ungefär som igår. Igår gick jag & Casper en promenad. Vi var ute i nästan 80 min. Såå skönt! Men så arg han blir på solen haha. Stackarn. Tur man har vändbart handtag på vagnen, underbart! Så han åkte mot mig på ditvägen & från mig på hemvägen. När jag kolla till på hemvägen hade han somnat. Tröttis :)


Åter till dagen.. i natt sov han hela natten. Vi gick inte dit en enda gång. Hurra! 6.15 hörde jag han. Daniel hämtade honom & han hade bajjat. Såklart, va annars? Typ 7-8 äckel-blöjor idag. Nu vet ni det också. Huuuuh. Köpte laktosfri mjölk & yogurt idag. Om det nu är det.. skadar ju inte att testa. Även om vi nu ska till bvc på måndag. Men tycker syns om Casper & hans mage ju =/ "Snart är den bra, det ska jag se till" sa jag till han ikväll.

På förmiddagen var vi till Myran. Sandra & Idun var där. Casper tog ur Iduns napp flera ggr. Första gången blev jag rädd att han skulle stoppa in den i sin mun, inte så populärt kankse.. men han stoppa in den i Iduns mun. Så gjorde han flera ggr. Sötis!! Idun klappade på Casper :) Imorgon verkar dom få träffas igen. Hihi. Idun är 9 mån. Och sååå söt! :)

Sista biten hem från Myran sprang jag, för Casper somnade. Hade han emot mig så jag såg att han somnade. CAAAAASPER!!!! CAAAAASPER!!! TRALLA LALLA LAAAAA lät jag för att hålla honom vaken hahaha. Sen sprang jag upp med han till Danne som SOV! Gaaaaah =/ Väckte Danne & sa åt han att ta Casper (som ju vaknade när jag tog ur han ur vagnen, tack & lov)
Så gick jag ner & ställde in vagnen. Sen åt vi mat. Och så fick Casper sova till oljud utanför fönstret, för dom har grävt utanför. När han vaknat & vi var i hans rum kändes det som hela huset skakade :P

På kvällen var vi till Kupolen. Jag, Casper & K-B. Åt där och så. Sen inte mkt mer. Lagom till vi skulle hem var det dags att byta blöja men då fick han åka hem i den.. när vi kom hem blev det några min Nicke Nyfiken (som han älskar), några böcker & så välling.

Nu äre go natt för morsan!


Carro - Bf 23 feb

du har oxå bra smak när det gäller kläder alltså ;) grattis :)



PUBLICERAT: 2010-11-17, 22:48:23 | URL: http://carroscaroline.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: