SKRIVET: 2010-11-23, kl 20:47:24 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

en vanlig tisdag

La upp nån bild på andra bloggen så ni som kollar den kan ju kolla där.. om ni vill se barse-bus.

På förmiddagen var vi till Myran. Ganska lite folk, lugnt & skönt. Han fick hjälpa Annelie att torka, hon gav han en trasa. Och han gick med trasan länge länge. Hon sa till mig att han verkar ha ett väldigt tålamod & intresse. Ja, hushållsarbete är det bästa han vet =)

När vi skulle hem fick jag hjälp att klä Casper. Lyx! Annelie är så snäll :) Hon berättade att hon aldrig klätt på ett barn ytterkläder förut hehe. Men det gick bra. Och hem kom vi. Casper var såå trött, orkade knappt äta. Men fick i han maten. Och sen sov han en timme, som vanligt.. för lite :/ När jag hörde honom prata gick jag dit. Han satt upp så jag försökte lägga ner han men det gick inte.
Uppe orkade han knappt vara, grinade för att han inte sovit tillräckligt. La ner han i sin säng & han låg lugn ett tag men så blev han sprallig & det gick inte.. SKIT!
Men men, det gick bra sen ändå.

Tänkte om vi skulle gå en promenad men snön yrde & det blåste så mkt så vi stannade inne. När Daniel kom hem tänkte jag gå en promenad själv. Gick med soporna & vinden tog nästan tag i mig.. så jag gick in :P

Casper var med & lagade mat idag. Eller ja, det är han väl nästan jämt & det funkar oftast fint. Han är så duktig. Och han vill hjälpa till. Gav han lite lök & en bordskniv så han kunde göra lika som mig. Då äter han löken istället :P
Så jag gav han tomat som han älskar & det var nog godare än rå lök. Sen fick han spenat, så han åt fryst spenat hehe.

Nej, nu måste jag på toa.



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: