SKRIVET: 2010-05-19, kl 20:02:54 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

Myran, besiktning, handling..

Började dagen med att gå till Myran. Blev inte där så speciellt länge, runt en timme, men Lillis blev trött. Gick en sväng med vagnen så han fick sova. Men det blir ju som vanligt.. gick in och han fick lunch. Trodde inte han skulle gilla det alls men han åt sötpotatissoppan. Det tänkte jag på idag, det finns väl inga färdiga soppor till "Lillisar"?
Efter lunchen la vi oss i sängen båda två. Jag råkade somna och vet inte vem som somnade först hehehe. Så kan det gå! Men jag vaknade efter 15-20 min som vanligt =) Jag hade min hand på hans lår och han hade fötterna mellan mina ben så han reagerade så fort jag försökte gå upp.. men sen rörde han sig & la sig på rygg så då kunde jag gå upp. Puh!

Sååå skönt när Danil slutar 14 =)
Har man ju halva dagen kvar. Lyxigt!

Vi var till bvc med Lillis på eftermiddagen & han gick igenom besiktiningen utan anmärkning. Hon kollade om hur han gör när han håller i en kloss i varje hand. Han slår ihop dom (vilket jag tror dom ska kunna nu, tyckte hon sa det) & smakar givetvis på dom hehe. Hon testade ifall han har pincettgreppet & det har han, dom ska ha det vid ca 10 mån. Så kollade hon om han sitter bra, hur stadig han är i benen, om han står på hela fötterna & det gör han.. tror det var det :)

Efter bvc gick vi in på Ica Kvarnen. Danne fastnade med en Tele2-snubbe utanför så jag fick en idé om att sätta Lillis i en kundkorg. Han gillade att åka korg haha. Han får vara med om mkt den lilla mannen som imorgon blir 8 mån ♥

Vet inte vad det var idag men han klagade vid maten. Han gapade & ville ha. Han spottade inte ut, han rynkade inte näsan eller nåt sånt.. men klagade. Och han totalvägrade vällingen! Somnade runt 18.30.. om han vaknar snart får han välling då. (om det behövs & om han vill ha..)


Monica

Gulle! hihi skönt att han gick igenom besiktningen... :P



PUBLICERAT: 2010-05-20, 08:00:40 | URL: http://litenenglabus.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: