SKRIVET: 2010-06-25, kl 19:29:24 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

misömmä!

Ja, idag har vi firat äkta midsommar i Dalom =) Först var vi (jag, Casper, K-B & Donna) till Gammelgården runt 10 och band kransar. Fanns blommor att ta. MYCKET folk! Och mkt amerikaner, en tant från Amerikat ville ta kort på Casper hehe. Snart är han med i New York Times, med krans på huvudet =)
Vi hade lite picknick där. Sen åkte vi till Skräddarbacken. Kjell & Donna åkte tillbaks till Gammelgården till 14. Casper var så ledsen så ledsen & han var inte ens nöjd när man bar honom. Han hade då sovit en timme. Jag, Casper, Daniel & mamma åkte till Gammelgården runt 14.30. Casper fortsatte att vara ledsen alternativt gnälla. Vet att han har en tand på G. Och den har kommit fram mkt mer bara idag! Ett tag senare vände allt & han blev en go & gla unge som charmade alla =)
Såg när dom reste midsommarstången men någon dans blev det inte för det kändes alldeles för långdraget för det. Men nästa år ska Casper få dansa, det lovar jag. Helst skulle han ha haft folkdräkt också. Många som hade det idag, många barn med dräkt också. Sååå sött ju!

På kvällen åt vi Sellnäsplanka. Gött gött! Men det känns som jag ätit hur mkt som helst.. rullar väl fram snart :P

Det hade gått bra för Danne att jobba i natt också, han jobbade ju först fm & så sov han knappt 2 timmar innan nattpasset. Vissa suckar om dom måste jobba när det är midsommar/påsk/jul/nyår/fasters födelsedag osv.. men jobbar man tex inom vården är det nåt man får räkna med! Och samma person kan inte vara ledig varje år när det är julafton oavsett om man har familj. Sluta klaga & byt jobb! Eller jobba & njut av pengarna =)
Sen kan man inte vara ledig så fort det är nåt speciellt heller, tex jul eller mamma fyller år. Vem ska då täcka upp? Var glad att ni har jobb gott folk.



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: