SKRIVET: 2010-01-17, kl 19:33:09 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

babysimning

På förmiddagen sov Casper 2 timmar, längesen han sov så länge på förmiddagen. Han visste väl vad som komma skall, duktig kille!
Medans han sov så gjorde vi potatisgratäng & typ 100 köttbullar :)
Hade hemgjort mos kvar sen igår så det blev mos & köttbullar till lunch. Riktig husmanskost!

På eftermiddagen blev det babysim. Jättemysigt :D
Och Casper älskar det. Se andra bebisar, leka i vattnet osv osv. Vi sjöng larviga sånger för bebisarna. När Casper badar i badkaret brukar han i början vara lite avvaktande & lugn men efter några minuter blir det full fart. Samma sak idag, han sparkade & vevade med armarna när det bara var några minuter kvar. Typiskt.. men det är ju fler ggr. Jag längtar tills nästa gång! Kul att göra nåt hela familjen ju =)
Och så får han vattenvana. Han fick en del vatten i sig idag så han hostade men brydde sig inte om det. Några andra började gråta. Men inte lätt första gången heller. Mkt nytt och så.
Det är en gång som Daniel missar, då ska han på fotokurs. Syrran ville gärna med så om hon kan får hon följa den gången.

Casper blev väldigt trött efteråt. Han sov lagom till han kom till kassan för att gå ut. Föräldrarna är också trötta! Jag hade kunnat somna när jag ammade kan jag säga.. men man kan ju inte somna före 19 :P
Nu sover Casper sen ett tag tillbaks. Vi har ätit & sett klart på filmen. Jag fick huvudvärk och var så trött igår..

Nu blir det en lugn kväll. Skönt. "I en annan del av Köping" om en timme =)



Ingrid

vilken häääärlig bild =)



PUBLICERAT: 2010-01-18, 09:32:05 | URL: http://iddeh.bloggplatsen.se

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: