SKRIVET: 2009-06-08, kl 07:18:59 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

piggelinus

Så här pigg på morgonen var det längesen jag var. Och jag brukar ju aldrig hinna blogga innan jobbet direkt. Men jag vaknade ca 5.20. Gick på toa och trodde det skulle hjälpa så jag skulle kunna somna om, men icke! Låg en stund och lyssnade på när Darlo sussade sött :)
Gick upp 6 och duschade. Skönt ändå när man har tid på sig. Känner mig nästan äckligt pigg. Men tröttheten slår väl till senare..

Undrar om han fortf är suris? Suck.. mams & Daniel försöker få mig att strunta i det. Men det är svårt jue :/

Var meningen att jag skulle gå till mammas jobb idag & så skulle vi gå upp till Skrb för att äta lunch och kanske baka matbröd, men nej då det blir inget :(
Hon jobbar till 15 nämligen. Skit också. Vet inte när Daniel slutar heller. Han börjar ju skolan idag. Frågade om vi skulle köpt skolväska och kanske också papper till böckerna (ni vet sånt man använde för att skydda böckerna) men han ville inte :P
"Vad ska du göra idag då?"
"TILL SKOLAN!" :D

Nej, nu ska jag gå ut med soporna istället.. Och Reinfeldt har redan börjat sitt valfjäsk inför nästa år. Valfläsket steks för fullt.


tandra

Ja eller som jag läste på nätet att en liten pojk hade sagt till sin mamma.. Jag älskar dej mamma, till musse pigg och tillbaka :)



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: