SKRIVET: 2008-09-09, kl 19:08:35 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

läkarbesök igen

Var till vårdcentralen imorse och träffade en läkare. Han tror att det är min ep-medicin som gör att jag får huvudvärk. Ja, bland de vanligaste biverkningarna är ju huvudvärk :/
Så remiss är skickad till neurologen. Han påstod att det finns någon sådan mottagning i Borlänge, men varför har dom då skickat mig till Falun alla gånger? Skumt.
Aja, det visar sig.
Han skrev på remissen hur många points min huvudvär är.. Så att jag snabbare får komma dit. Så det blir kanske att byta medicin, för så här kan jag då inte ha det.

Efter läkarbesöket åkte jag hem till mami. Kjell kom hem vid 10, han fick inte jobba längre..
Till lunch kom Darling också :D
Var meningen att jag skulle bowla senare men orkade fan inte. Helt slut! Frusit som fan idag också. Letat fram flisisen nu *mys* :)
Följde Kjell-Britt till b.la Coop iaf. Före det var vi och beställde blommor eftersom morfar fyller år imorgon och mormor några dagar senare.

Gjorde en snabb äppelkaka idag som vi tog med oss till Daniels föräldar. Ewa får i och för sig inte äta men ändå. Jättegott var det! Nyss kommit hem.. nu ska vi bara ta det lugnt.

Onsdagens planer
  • Jympa 11.30 eller 17.00
  • Bowling
  • Möte 15.00
  • Rus, baka 18.20
JAG HAR HUVUDVÄRK!!!! (fan vad jag klagar. men är det så konstigt när man haft det konstant i ca 5-6 dagar?)

Mamma har fått tid för återbesök i Örebro, då hon ska opereras igen.

Jag fick brev från Kronofogden idag. Kvinnan har inga pengar, men det stod i förra brevet att man kan höra av sig till sitt försäkringsbolag så jag ska ringa dit imorgon.



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: