SKRIVET: 2008-08-08, kl 19:08:56 | PUBLICERAT I: Vardagslivet

jeans-shopping

Var till frisören idag för att Daniel skulle klippa sig. Jag äger ju tydligen rätten till hans frisyr så jag fick allt följa. Han blev jättefin i håret :) My dear... naaaaaw <3
Mika var också med. Jag, Mika & Emma gick en sväng på stan efteråt. Mika avvek ganska snabbt dock. Jag & Emma åt lunch på Liljan.
Efter lunchen hämtade Darlo mig och vi åkte till Lager 157. Provade säkert 10 par jeans! Fy fan säger jag bara.. :S
*pust* Mitt humör pallar liksom inte sånt. Och det är inte konstigt att vissa jeans ens finns i butiken. Modellerna är konstiga, dom är fula och blaha blaha. Slutade med att jag tog ett par Lee-jeans från barnavdelningen. Fanns upp till 16 år men dom var för stora så jag valde 14 år :P
haha.
Men jag vette katten om det ens är värt att åka dit? Jag har ju varit dit förut. Då kom jag hem med 2 par jeans men inga som jag älskade egentligen. Man ska ju köpa sånt man verkligen gillar. Och att behöva prova så där mkt är inte kul. Mkt konstigt och fult har dom också.

Var till Almas och fikade idag igen. 3:e gången den här veckan :)

Sov när jag kom hem och då var klockan vid 17. Både jag & Darling var helt slut. Jag åkte hemifrån vid 9 imorse. Så blir dom flesta dagarna för mig. Det är tufft att vara sjukskriven..

*puss på dig min prins*



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: